Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leontys Ahojky, nemyslím že to souvisí s těhotenstvím. 3 dny po OVU je ještě brzo na změny organismu.. Já mám teda takový chvíle pravidelně
Jinak přeji hodně štěstí k // ![]()
Ahoj holky, taky se mezi Vás přidávám
Se skoro už manželem jsme se začali snažit teď od května…Tak uvidíme…Včera jsem si udělala i ovu test a pozitivní…Tak musíme v řádění pokračovat
Můj muž říkal, že je škoda, že ovu trvá tak málo dni…Že je to nespravedlivé…Prej by bylo ideál aby MS byla 3 dny a ovu týden
Jinak se omlouvám za anonym, ale chodí sem spousta známých, tak aby nás neprokoukli
Takže všem Vám držím prsty a přeji aby se Vám brzy zadařilo…
@Leontys Ufff tak že nejsem sama
Člověk furt hledá ty zmiňované duchy ![]()
@Savi7
Ahoj
to jsme na tom dost podobne, ja 11dpo ana testu bilo
cca za 3 dny mi ma prijit ms tak uz at je za nama at muzem zacit znovu se snazenim ![]()
@Anonymní píše:
@Bilavila ms má přijít 18.5 ale už od ovulace mě bolí prsa a asi 4 dny mě píchalo v podbřišku na levé straně test zatím negativní
To je úplně normální ze někoho bolí břicho od ovulace až do MS a prsa to samé… já vím, je to těžké, ale nepozorovat se tolik. Já už teď na to prdim třeba… buď to vyjde, nebo zase ne no… myslela jsem si jak to klapne hned na poprvé ( ja naivka ) a teď už je to 7 měsíc ![]()
Chce to trpělivost a opravdu na to tak nemyslet. Já už nějaké pichani v břiše úplně vypustila z hlavy radši
@Markeet1 píše:
@Savi7
Ahojto jsme na tom dost podobne, ja 11dpo ana testu bilo
cca za 3 dny mi ma prijit ms tak uz at je za nama at muzem zacit znovu se snazenim
11dpo muže být ještě dost brzy na druhou čárku… testovala bych nejdřív v den očekávané MS
@Savi7 píše:
@Leontys Ahojky, nemyslím že to souvisí s těhotenstvím. 3 dny po OVU je ještě brzo na změny organismu.. Já mám teda takový chvíle pravidelněJinak přeji hodně štěstí k //
Tak to mi začalo pěkně hrabat teda…celý týden se mi zdají sny o tom, že jsem těhotná… Tak uvidíme jestli se objeví o víkendu..😍
@Woman30
To ja vim, ze je brzy
ale minule tehotenstvi (ktere bohuzel nedopadlo dobre) jsem to na sobe poznala uz tyden pred ms. Ted zadne priznaky na sobe nepozoruji
takze tomu moc sanci nedavam. Ale jak rikas, az ms to rozhodne ![]()
@Markeet1 píše:
@Woman30
To ja vim, ze je brzyale minule tehotenstvi (ktere bohuzel nedopadlo dobre) jsem to na sobe poznala uz tyden pred ms. Ted zadne priznaky na sobe nepozoruji
takze tomu moc sanci nedavam. Ale jak rikas, az ms to rozhodne
Přesně tak:)) nezbývá nám než čekat… já měla pokaždé PMS a nejednou se mi stalo, ze jsem ho vůbec neměla, pak zase jo, pak už zase ne… vzdycky mě před MS bolí prsa, ale už se mi stalo, ze ne, tak jsem se myslela ze už by tam mohla být fazolka, ale zase nic ![]()
Takže už se nepozoruji a uvidí se no ![]()
Už aby se nám všem ty vysněné // ukázaly ![]()
@Woman30
Ja to mamtaky jak kdy. Ted me treba ode dneska boli uplne spodek zad, asi vajecniky nebo co, nejspis to bude naznak blizici se ms. Taky bych samozrejme byla rada kdyby ta potvora nedorazila, hold musime si pockat, urcite se jednou dockame
![]()
@Markeet1
Je to hrozný pocit čekání
no já jsem dneska nakoupila, rovnou i ovu, kdyby to nevyšlo.. Minulý měsíc jsem měla pocit že to klaplo, dokonce jsem se i cejtila tak nějak jinak. 6 dní zpoždění a pak přišla MS. Tak teď to beru s rezervou.. Buď a nebo
Ale doufám že to klapne nám všem
![]()
Holky ovu jsem měla 10.5. Myslíte, že by mi test mohl ukáat něco 18. Nebo 19.5.? MS bych měla mít 23.
Jak jsem psala, vyplacala jsem už 3 balení testů. Je to k nevydržení…
![]()