Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
10.5.19 23:14

@Smoulinka90 ahoj :mavam: preji at se Ti zadari co nejdrive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.19 07:54

Ahoj holky, tak se po par dnech opet hlasim :mrgreen: z anovulacniho cyklu se nakonec vyklubala ovulace ( jak podle testu, tak bolesti, tak BT). Ted muj aktualni graf vypada takto. Doufam, ze uz teplota bude jen stoupat- ten pokles 5 DPO nejak nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.19 09:23

Ahoj, já se k Vám taky přidám. Dva roky snažení, tento měsíc růžové spineni 7DPO (v úterý) od té doby vůbec nic, jenom více citlivá prsa, občas cítím podbrisek a podotýkám, že to je jiná bolest než PMS. MS jinak nečekám za 3 dny :palec: Všem tady přeji brzké dvě čárky, já bych je už taky rada uvítala :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
11.5.19 09:44

Dobrý den, mohu se prosím přidat? Min. mesic jsem poprvé dělala ovu testy (sex byl 2dny před pozitivním těstem a pak oba dva dny po pozitivním testu) a dneska jsem 1dc. Doma máme cácorku a chtěli bychom ji pořídit sourozence…nechranime se od prosince a od té doby mám nepravidelně cykly a beru kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.19 11:07

@Biton Jenom se zeptám, řešila si už s někým to, že máš nepravidelné cykly? Mě na to pomohl kontryhel, ale každá jsme jiná, takže každé tělo reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aduska91
11.5.19 11:10

Ahojky, myslíte že brzy přijde ovulka? jsem už 49dc a na ovulák celou dobu negativní, pak už jsem netestovala ale včera manžel dovezl lady max ovulační a… :dance:.Poslední ms přišla po 45dnech 7.3.,mám nepravidelnou ms (kvůli obezitě).Díky a všem držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
328
11.5.19 11:57

Ahoooj,
tak i já se k vám přidávám :oops:
Mám 1 DPO, takže zatím brzo. Tak moc bych si přála vidět 2 čárky :srdce: s manželem se snažíme teprve od května. 1 těhotenství zamlklé, tak uvidíme jak to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.19 13:52

Zdravím holky, nikdy bych nevěřila, že se sem přidám ale jsem tak nervózní potrebuji se vypsat, máme již jedno dítě, povedlo se na první dobrou :lol: teď jsme se rozhodli, že to zkusíme znovu, tak nějak jsem počítala s tím, že to vyjde zase na poprvé…cyklus mám pravidelný, ovulaci myslím poznám, kor tento měsíc byla fakt silná, sex byl den před a ještě dva dny po…dnes jsem 23dc a na testu nic 😪vím že je brzy…Ale doufala jsem alespoň v ducha…u prvního dítěte se čárka ukázala už cca 5 dní do ms…menses mám mít cca kolem 18 tak uvidím…to čekání je děs 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
11.5.19 13:55

@DancaFr ano…řešila jsem to se svojí dr. a říkala, že je to způsobené kojením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.19 15:07

@Biton Jasné, rozumim. Tak pokud máš už dítě a teď se snažíte o druhé, tak je asi jenom potřeba pohlidat si ovulku a vyčkat kdy se zadari. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.19 15:11

@Vendy0001 Ahoj, možná je fakt ještě brzy, každopádně ti přeji ať to dopadne tak jak si přeješ, já MS nečekám za 3 dny, ale ještě jsem se neodvážila koupit test a vyzkoušet ho :D Takže bud přijde nebo nepřijde. Tobě držím palce, určitě dej vědět jak jsi dopadla. :kytka:
My se snažíme už druhým rokem :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.19 15:35

@DancaFr
Já už zdelala 2 balení mama testů a to jsem se zářekla, že budu testovat až pokud vynechá ms…jenže… :mrgreen: tak teď chci fakt počkat do pátku jestli ms přijde nebo ne…Ale pochybuju že to vydrzim :roll: to vůbec nezávidím to snažení…to já neznám, pro mě je nepředstavitelné, že by to teď nevyšlo…ale tak nějak pochybuju no…i když „priznaky“ mám, těhotná jsem uz byla tak nějak vím jak mi bylo tenkrát…nojo jenže stejně musím čekat :roll: já se dlouho rozhodovala jestli jít do druhého dítěte…dceri už budou letos 4…A mně skoro 30…Ale teď když jsem rozhodnuta tak jsem hrozně na to naladěna…no holt já to tak mám že vždycky chci všechno hned :mrgreen: :mrgreen: také přeji ať to dopadne tak že ms nedojde :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.19 16:22

@Vendy0001 Já jediné co mám tenhle měsíc nového po dvou letech je, růžové spineni týden po ovulaci což bylo v úterý, od té doby žadne spineni akorát mě bolí více prsa a podbrisek, což nepriklanim k PMS pač PMS bolesti myvam opravdu jinaci. Takže krom toho jsem si ničeho nevšimla. Testovat budu až v den vynechane MS, taky jsem se už ponaucila :D :zed: Takže bud to vyjde a nebo zase na novo, rozhodne bych byla radši kdybych už // čárky našla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
11.5.19 17:09

@DancaFr děkuji…v dubnu jsem poprvé zkusila ovu testy…udělala jsem si dva testy (jeden byl pozitivní) a tudíž mi potvrdil, kdy mám ovulaci, ale bohužel to nevyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.19 17:19

@DancaFr já také už cca ve středu lehce zakrvacela, pak jen růžové spineni chvilku, tak jsem se radovala, že nidace a dnes opět lehké spineni🙄..spíš mi to přijde jako by se měla rozjet ms…obas to tak mívám, že spinim i tyden pred… v podbřišku mě bolí jako bych to měla dostat…Nevím, když jsem byla poprvé tehu tak jsem to nějak nesledovala…hned takhle ze začátku :nevim: u tebe to vypadá asi na nidaci :dance: a ještě mám citlivý čich, v obchodě jsem vlezla do drogerie a cítila jsem práci prášky tak moc že jsem musela jít pryč…Ale pořád si říkám že si to vsugerovavam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí