Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
12.5.19 21:29

Jinak už bych vůbec nedala na nějaké pichani v podbrisku a bolest v krizi… strašně jsem to hrotila a nyní už ne, pac jsem vždy ucitila nějaké pichnuti a hned jsem si dávala naděje 8o
Jednou mě strašně bolela prsa před MS pak další měsíc zase ne ( tak jsem si myslela jak to klaplo ) a prd…
Jen hlava si pohrava :roll:
Nebo já tedy už osobně vím ze bych na sobě tehu asi jen tak nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.5.19 08:17

Tak jsem to nevydržela a udělala test a je tam pidi duch :dance: vím, že to ještě není 100% ale vypadá to slibně, včera jsem opět měla spineni, tak už jsem si řekla, že je to v čudu…Tak možná nakonec ne :potlesk: dnes jsem 12dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
13.5.19 10:22

@Vendy0001
To bych Ti moc prala :srdce:
Já měla jednou 16dc vidět už druhou čárku docela hezky ( spis krásný duch ) v ten den jsem spinila a druhy den to dostala :,(
Preji Ti, ať Ti to vyjde :srdce:
A jen ještě moje zkušenost: nikdy bych ze začátku netestovala mamatestem ( já osobně ) už mi taky udělal falešnou naději ( dělají opravdu falešné duchy ) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.5.19 16:07

@Woman30 já vím, že je to takhle před začátkem ms nejisté, ale nadějně to je :) u dcery jsem to měla také tak, že se čárka objevila už před ms, ještě si pamatuji jak jsem volala na gyndu a sestra mi řekla, že to není možné, že by to bylo vidět, že musím být těhotná už z minulého měsíce, no nebyla :mrgreen: jinak jsem tedy zkusila jiný test než mama a duch tam je taky, tak snad už bude jen sílit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.19 16:07

Holky, z jakeho duvodu mi to porad takhle kolisa ta teplota po ovulce? Stalo se to nekomu? Muze to i presto znamenat tehu nebo je to bez sance? Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.5.19 17:28

Ahoj holky chci se zeptat jsem netrpělivaa. Před cca 20 dny jsem měla nechráněný styk od 10 dne po mě začalo pichat v levém podbrisku byla jsem u doktorky a vše ok, po té mě začalo pichat vedle pupíku v levo asi 5 Cm od nej prsa mě bolí jinak před MS mě bolí vždy jedno a nebo prsa ze stran teď mě bolí přímo za bradavkami je mi poslední dobou nevolno a nemám vůbec hlad spis nechut ale jim, Nikdy jsem takhle na bolesti netrpěla bricha až tento měsíc zítra to mám dostat dnes ráno jsem měla naruzovely výtok a teď už zase nic test jsem si dělala před týdnem ani ne a negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.5.19 17:39

Dobry den, taky se pridavam. Nebo spíš prechazim z dubna. Vysadila jsem HA minuly rok v září a od te doby se s pritelem snazime. On je po operaci varikokely(letos v lednu) a ve 15.5.stredu jedeme na spermio do Zlina a 20.5. navsteva meho dr s vysledkama. Moc se bojím ze bude mit spatne vysledky ale nehazu flintu do zita. S jeho ex se pokousel o mimi a zjistili mu asteozoospermii. Pohyblivost mel pouze 2% ale na vine byla i ta varikokela tak verim ze se to zlepsilo a mimi se podari. I kdyby sme meli podstoupit doporucene ICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 18:02

Mám 12 dní od ovulace můžu být těhotná I když nemám růžovy nebo hnědý výtok?

• Citovat
  • Upravit
182
13.5.19 18:36
@Anonymní píše:
Mám 12 dní od ovulace můžu být těhotná I když nemám růžovy nebo hnědý výtok?

Kdy mate mit ocekavanou MS? Pokud mela byt a nepřišla tak idealne udelat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 18:45

@Bilavila ms má přijít 18.5 ale už od ovulace mě bolí prsa a asi 4 dny mě píchalo v podbřišku na levé straně test zatím negativní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.19 18:56
@Anonymní píše:
@Bilavila ms má přijít 18.5 ale už od ovulace mě bolí prsa a asi před týdnem mě píchalo v podbřišku na levé straně test zatím negativní
  • Citovat
  • Upravit
182
13.5.19 23:10
@Anonymní píše:

To mi delalo taky když jsem vysadila leky minuly rok v září. Tajně jsem doufala ze by to mohlo neco byt a ono ejhle splasene hormony. Dr mi rikal, ze po vysazeni HA se telo dava dohromady klidne i rok. Aha vzdyt pockejte do toho 18.5. a pokud se nedostaví MS tak si udelejte testik. ;-) Radeji ho delat poudeji nez driv. Pak byste byla zbytecne treba zklamana a ono nektere testy neukazi hned pozitivni vysledek. Ale vzdyt uvidis sama. Preju brzke // a dejte vedet jak jste dopadla. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.5.19 23:26

Ahoj, mám 3.dpo a je mi tak nějak divně. Jako bych měla opici, nebo jako kdyby na mě něco lezlo, žaludek totálně na vodě a šílená únava a není z čeho právě. nejspíš je brzy, ale mohlo by to souviset s mimiskem? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.5.19 23:31
@Vendy0001 píše:
@Evik99 já vím že nemusím ještě zoufat :lol: ale to čekání je hrůza :zed: přijdu si jak cvok :lol: nejdřív jsem si řekla, že si udělám test teprve když nepřijde ms a teď? Už jsem sdělala 2 baleni testu :zed:

V klidu, já sdělala 3 balení už :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.5.19 07:01

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. :mavam: snažím se od února, OVU hlídám od března a zatím 2 měsíce nic :nevim: Teď jsem 12 DPO a pozítří by měla dorazit MS. Testovala jsem a bílo… Tak nezbývá nic jiného než čekat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí