Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak už bych vůbec nedala na nějaké pichani v podbrisku a bolest v krizi… strašně jsem to hrotila a nyní už ne, pac jsem vždy ucitila nějaké pichnuti a hned jsem si dávala naděje ![]()
Jednou mě strašně bolela prsa před MS pak další měsíc zase ne ( tak jsem si myslela jak to klaplo ) a prd…
Jen hlava si pohrava ![]()
Nebo já tedy už osobně vím ze bych na sobě tehu asi jen tak nepoznala
Tak jsem to nevydržela a udělala test a je tam pidi duch
vím, že to ještě není 100% ale vypadá to slibně, včera jsem opět měla spineni, tak už jsem si řekla, že je to v čudu…Tak možná nakonec ne
dnes jsem 12dpo
@Vendy0001
To bych Ti moc prala ![]()
Já měla jednou 16dc vidět už druhou čárku docela hezky ( spis krásný duch ) v ten den jsem spinila a druhy den to dostala ![]()
Preji Ti, ať Ti to vyjde ![]()
A jen ještě moje zkušenost: nikdy bych ze začátku netestovala mamatestem ( já osobně ) už mi taky udělal falešnou naději ( dělají opravdu falešné duchy ) ![]()
@Woman30 já vím, že je to takhle před začátkem ms nejisté, ale nadějně to je
u dcery jsem to měla také tak, že se čárka objevila už před ms, ještě si pamatuji jak jsem volala na gyndu a sestra mi řekla, že to není možné, že by to bylo vidět, že musím být těhotná už z minulého měsíce, no nebyla
jinak jsem tedy zkusila jiný test než mama a duch tam je taky, tak snad už bude jen sílit ![]()
Holky, z jakeho duvodu mi to porad takhle kolisa ta teplota po ovulce? Stalo se to nekomu? Muze to i presto znamenat tehu nebo je to bez sance? Diky moc.
Ahoj holky chci se zeptat jsem netrpělivaa. Před cca 20 dny jsem měla nechráněný styk od 10 dne po mě začalo pichat v levém podbrisku byla jsem u doktorky a vše ok, po té mě začalo pichat vedle pupíku v levo asi 5 Cm od nej prsa mě bolí jinak před MS mě bolí vždy jedno a nebo prsa ze stran teď mě bolí přímo za bradavkami je mi poslední dobou nevolno a nemám vůbec hlad spis nechut ale jim, Nikdy jsem takhle na bolesti netrpěla bricha až tento měsíc zítra to mám dostat dnes ráno jsem měla naruzovely výtok a teď už zase nic test jsem si dělala před týdnem ani ne a negativní
Dobry den, taky se pridavam. Nebo spíš prechazim z dubna. Vysadila jsem HA minuly rok v září a od te doby se s pritelem snazime. On je po operaci varikokely(letos v lednu) a ve 15.5.stredu jedeme na spermio do Zlina a 20.5. navsteva meho dr s vysledkama. Moc se bojím ze bude mit spatne vysledky ale nehazu flintu do zita. S jeho ex se pokousel o mimi a zjistili mu asteozoospermii. Pohyblivost mel pouze 2% ale na vine byla i ta varikokela tak verim ze se to zlepsilo a mimi se podari. I kdyby sme meli podstoupit doporucene ICSI.
Mám 12 dní od ovulace můžu být těhotná I když nemám růžovy nebo hnědý výtok?
@Anonymní píše:
Mám 12 dní od ovulace můžu být těhotná I když nemám růžovy nebo hnědý výtok?
Kdy mate mit ocekavanou MS? Pokud mela byt a nepřišla tak idealne udelat test.
@Bilavila ms má přijít 18.5 ale už od ovulace mě bolí prsa a asi 4 dny mě píchalo v podbřišku na levé straně test zatím negativní
@Anonymní píše:
@Bilavila ms má přijít 18.5 ale už od ovulace mě bolí prsa a asi před týdnem mě píchalo v podbřišku na levé straně test zatím negativní
@Anonymní píše:
To mi delalo taky když jsem vysadila leky minuly rok v září. Tajně jsem doufala ze by to mohlo neco byt a ono ejhle splasene hormony. Dr mi rikal, ze po vysazeni HA se telo dava dohromady klidne i rok. Aha vzdyt pockejte do toho 18.5. a pokud se nedostaví MS tak si udelejte testik.
Radeji ho delat poudeji nez driv. Pak byste byla zbytecne treba zklamana a ono nektere testy neukazi hned pozitivni vysledek. Ale vzdyt uvidis sama. Preju brzke // a dejte vedet jak jste dopadla. ![]()
Ahoj, mám 3.dpo a je mi tak nějak divně. Jako bych měla opici, nebo jako kdyby na mě něco lezlo, žaludek totálně na vodě a šílená únava a není z čeho právě. nejspíš je brzy, ale mohlo by to souviset s mimiskem? ![]()
@Vendy0001 píše:
@Evik99 já vím že nemusím ještě zoufatale to čekání je hrůza
přijdu si jak cvok
nejdřív jsem si řekla, že si udělám test teprve když nepřijde ms a teď? Už jsem sdělala 2 baleni testu
V klidu, já sdělala 3 balení už
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.
snažím se od února, OVU hlídám od března a zatím 2 měsíce nic
Teď jsem 12 DPO a pozítří by měla dorazit MS. Testovala jsem a bílo… Tak nezbývá nic jiného než čekat ![]()