Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Julie 22 píše:
urcite udelej clearblue ti uz ukaze i dnes
Tak co jak ti dopadl test
Ahoj holky tak dnes mela mrška přijít a za tim nic kdyz jsem delala test tak tam je uplne slaba carka tak uvidime co s toho vznikne
@hoppanka2 @BrnackaM @Leontys Děkuji holky, přeju vám, abyste každá taky toho „ducha“co nejdříve nasla
@RedCherryBerry podle dnešního testu se zdá, že sílí
já vím, že je brzo a ještě to může dopadnout všelijak…zatím se bojím radovat, ale mám naději, že by to mohlo vyjít
tak snad..
Ten předchozí příspěvek jsem psala já, jen jsem byla na PC pod starým profilem…
Ahoj holky tak ja mam dnes 1.den zpozdeni vcera jsem to mela mrska prijit a nic necitim se ze by mela prijit jde ze mne bíly husty vytok tak nevim predevcirem jsem delala testik atam byl slaby duch tak uvidime pockam a uvidim co se s toho vyvyje jsem strasne unavena tak doufam ze uz to konecne vyslo
@Leontys
Ahojkyy tak co? Testovala jsi jeste? Nebo budes testovat?
ja ted 5dc, ms pomalu konci a budem zacinat znovu se snazenim
lital nad nami dokonce cap tak treba to je znameni ![]()
Zdravím holky, tak my dneškem začínáme čtvrtý měsíc snažení
Včera skončila MS, takže dloouhé tři týdny přede mnou
Před touhle poslední MS jsem měla snad všechny příznaky těhotenství, klasika
Zatím se snažíme celkem krátce, takže když přijde MS, jsem sice zklamaná ale žádný pláč a tak se naštěstí nekoná
No i tak na to myslím celkem dost ![]()
@Markeet1 Čauky, JoJo dnes jsem testovala a negativní
jsem 11.dpo tak už ani nevěřím že něco z toho bude…
Tobě držím palce, ať se tentokrát zadaří! ????
mohu se zeptat jak dlouho se snažíte? ![]()
@Leontys
Tak jeste je nadeje, nekomu 11dpo jeste test neukaze
budu drzet palecky at ms nedorazi
![]()
My se snazime pres dva roky, pred tremi mesici mimodelozni s odebranim jednoho vejcovodu. Ted znovu snazeni po pauze ![]()
@Sharlu
Ahooj, me taky pomalinku konci ms tak to na tom budem podobne
preji hodne stesti, snad se nam zadari. Budes testovat ovu? ![]()
Ahoj holky me mrska mela prijit vcera a zatim nic zatim nedorazila ani se necitim ze by mela prijit takze meskam 1.den a jde ze mne bíly husty vytok poradite mi dekuji
![]()
@Markeet1 Ahojky
Taky přeju hodně štěstí!
Tenhle měsíc jsem si řekla, že už se do testování ovu dám - koupila jsem si teploměr na bazálku a mikroskop na sliny
ale je to spíš jen pro můj pocit, abych věděla kdy tu ovulaci mám, protože vzhledem k tomu že jsme se minulý měsíc snažili obden, tak jsme nemohli minout a stejně to nevyšlo
Do toho měření bazálky se mi vubec nechce kvůli budíku o víkendu, protože v týdnu vstávám v 6.. ![]()