Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
20.5.19 18:13
@Julie 22 píše:
urcite udelej clearblue ti uz ukaze i dnes

Tak co jak ti dopadl test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.5.19 18:17

Ahoj holky tak dnes mela mrška přijít a za tim nic kdyz jsem delala test tak tam je uplne slaba carka tak uvidime co s toho vznikne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 20:25

@hoppanka2 @BrnackaM @Leontys Děkuji holky, přeju vám, abyste každá taky toho „ducha“co nejdříve nasla :srdce: @RedCherryBerry podle dnešního testu se zdá, že sílí :) já vím, že je brzo a ještě to může dopadnout všelijak…zatím se bojím radovat, ale mám naději, že by to mohlo vyjít :) tak snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 20:36

@Smoulinka90 jeee, tak to už vypadá hodně nadějně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
20.5.19 21:01

@Smoulinka90 Krásně to sílí, vypadá to dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.5.19 06:41

.

Příspěvek upraven 25.08.19 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 06:44

Ten předchozí příspěvek jsem psala já, jen jsem byla na PC pod starým profilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.5.19 08:16

Ahoj holky tak ja mam dnes 1.den zpozdeni vcera jsem to mela mrska prijit a nic necitim se ze by mela prijit jde ze mne bíly husty vytok tak nevim predevcirem jsem delala testik atam byl slaby duch tak uvidime pockam a uvidim co se s toho vyvyje jsem strasne unavena tak doufam ze uz to konecne vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.5.19 10:24

@Leontys
Ahojkyy tak co? Testovala jsi jeste? Nebo budes testovat? :) ja ted 5dc, ms pomalu konci a budem zacinat znovu se snazenim :) lital nad nami dokonce cap tak treba to je znameni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.5.19 10:30

Zdravím holky, tak my dneškem začínáme čtvrtý měsíc snažení :-) Včera skončila MS, takže dloouhé tři týdny přede mnou :lol: Před touhle poslední MS jsem měla snad všechny příznaky těhotenství, klasika :lol: Zatím se snažíme celkem krátce, takže když přijde MS, jsem sice zklamaná ale žádný pláč a tak se naštěstí nekoná :D No i tak na to myslím celkem dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.5.19 12:00

@Markeet1 Čauky, JoJo dnes jsem testovala a negativní :cry: jsem 11.dpo tak už ani nevěřím že něco z toho bude…
Tobě držím palce, ať se tentokrát zadaří! ???? ;) mohu se zeptat jak dlouho se snažíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.5.19 12:41

@Leontys
Tak jeste je nadeje, nekomu 11dpo jeste test neukaze :kytka: budu drzet palecky at ms nedorazi :) :palec:
My se snazime pres dva roky, pred tremi mesici mimodelozni s odebranim jednoho vejcovodu. Ted znovu snazeni po pauze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.5.19 12:43

@Sharlu
Ahooj, me taky pomalinku konci ms tak to na tom budem podobne ;) preji hodne stesti, snad se nam zadari. Budes testovat ovu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.5.19 12:49

Ahoj holky me mrska mela prijit vcera a zatim nic zatim nedorazila ani se necitim ze by mela prijit takze meskam 1.den a jde ze mne bíly husty vytok poradite mi dekuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.5.19 12:55

@Markeet1 Ahojky :-) Taky přeju hodně štěstí! :-) Tenhle měsíc jsem si řekla, že už se do testování ovu dám - koupila jsem si teploměr na bazálku a mikroskop na sliny :D ale je to spíš jen pro můj pocit, abych věděla kdy tu ovulaci mám, protože vzhledem k tomu že jsme se minulý měsíc snažili obden, tak jsme nemohli minout a stejně to nevyšlo :) Do toho měření bazálky se mi vubec nechce kvůli budíku o víkendu, protože v týdnu vstávám v 6.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí