Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
21.5.19 13:55

@Sharlu
Ahaa tak super :D :palec: pochopila jsem, ze zatim se snazite kratce, tak je dobre aspon sledovat ovu jestli vubec probiha noo :)) pokud nebude problem jinde tak se urcite brzy zadari :kytka: my to mame trochu slozitejsi ale doufam, ze se taky uz konecne dockame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.5.19 14:31

@Markeet1 Ano, máme za sebou teprve 3 cykly snažení :-) druhý cyklus jsem ovu měřila normálně papírovými testy, ale jeden den mi vyšla čárka stejně silná jako kontrolní a po týdnu se to opakovalo, takže jsem si řekla že na to ten další měsíc kašlu (pochybuju že jsem měla dvojitou ovulaci). Jinak je mi 25 let a cyklus mám dle mě víceméně pravidelný (26-34 dnů) a snažíme se o první mimčo. Ty ještě taky žádné děti nemáš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.5.19 15:22

@Sharlu
Taky jsem zkousela ty papirove testy, ale presne tak jak u tebe, dvakrat mi vysel pozitivni coz je nesmysl :lol: tak na to kaslu, ale ja na sobe ovu poznam, jednou uz se nam i zadarilo, bohuzelto dopadlo mimodeloznim, ted se pokousime znovu :) a je mi 27 a snazime se o prvni :)) pro podporu piju kotvicnik a jim listovku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.5.19 21:00

@Smoulinka90dekujeme kéž by ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.19 04:57

Holky, tak ja dnes bohuzel 1 DC :-( nema nekdo nejake rady a zkusenosti- uz treti cyklus po.sobe mam cykly dlouhe 45 dni, ovulka plus minus 30 DC. Uz mam za sebou uzivani Gynexu a piti kontryhelu a ani jedno mi nepomohlo. Muzu byt asi rada, ze ovulku vubec mam, i kdyz je potvrzena pouze testy a BT, nikoliv od doktora, ale to cekani je proste strasne dlouhe :,( Diky moc za rady a moc gratuluji vsem, co nasly // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
22.5.19 05:51

@annexulka ja mam mit MS taky v patek. Pred chvili jsem si delala test a je hodne vyrazny. Zadny duch, ktery bych musela zkoumat. Nevim, jestli se radovat nebo ne. Mam tlak v podbrisku jako na MS, ale jinak je mi fajn. Treba je jen falesne pozitivni a jeste to odejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.5.19 07:41

@Markeet1 aha, tak to mě mrzí :roll: a jak dlouho se celkově snažíte? Já taky zobu listovku už od prvního měsíce snažení + teď jsem si koupila čaj od Mojžíšové. Za týden mě čeká preventivka na gyndě, tak očekávám že mi bude doporučovat nějaké drahé tabletky a tomu bych se ráda vyhnula :-) chci to zatím pár měsíců zkusit jen s tou listovkou a třeba tím čajem. Jinak mi ta prohlídka vychází na 14dc, tak jsem právě zvědavá, co tam doktorka uvidí ohledně té ovulace (dřív mi vždy na UTZ říkala že jsem třeba po ovulaci atd, ale to jsme se ještě nesnažili).

@Habrk Raduj se a věř že bude vše v pořádku!! :kytka: moc ti to přeju a už se těším, až tady budu moct dát taky takovou fotku :lol: Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
22.5.19 07:49

@Sharlu ja se te radosti trochu bojim. Manzelovi to reknu az si budu jista. Ted jak bych asi mohla byt tehotna, tak se pozoruju a samozrejme mam tisic priznaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.5.19 08:33

@Habrk Já ti úplně rozumím.. máš pocit, abys to nezakřikla, viď? :lol: Ale hlavně mysli pozitivně :) 4 dny zpoždění a takhle výrazný test - to už vypadá velice nadějně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
22.5.19 08:49

@Sharlu prave. Abych to nezakrikla. A nemam zpozdeni. MS ma dorazit az v patek prave. Tak si rikam, ze to nic jeste neznamena. Ale nejradeji bych to vsem rekla na potkani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.5.19 09:17

@Habrk Jé, pardon, já špatně četla… myslela jsem, že už jsi ji měla dostat v pátek :lol: :lol: Tak to chápu tuplem že máš strach, ale i tak nezbývá než doufat, že se fazolka udrží a bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
22.5.19 09:20

@Habrk no teda…to je pěkná čárka na to, že jste 2dny před ms…aby jste nečekala dvojčata :-) Mohu se zeptat kolik dpo jste? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
22.5.19 10:00

@Sharlu
Tak oni vzdycky doporuci nejake vitaminy, me taky jedna gyn doporucila nejake za 360 kc :D ale to jsme se snazili teprve par mesicu tak jsem to jeste nejak moc neresila a obcas si koupila listovku. Jinak my se snazime pres dva roky, s tim, ze prvni rok jsme to nejak neresili, pak jsem sla asi po roce a pul na gyn a tam mi zjistil ze mam zanety vsude mozne tak je to treba vylecit. Tak jsme to vylecili a ja otehotnela, ale bylo to moc rychle telo se jeste uplne nezregenovalo a tak to dopadlo mimo. Ted jedemtedy druhy pokus tak snad uz to ted dopadne dobre :) jinak nad tim cajem jsem taky uvazovala, tak pokud by se nam ted nezadarilo tak ho asi zkusim :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
22.5.19 10:05

@Biton Proboha, nestraš. Ale fakt je, že manželův taťka byl z dvojčat. Mě asi šlehne. Teď nebudu spát, dokud mi doktorka nepotvrdí, že je tam jen jedno :D MS první den jsem měla 27.4. Sex byl jen 6.5., 8.5. a 18.5. Ovulace kolem 11.5. Tentokrát jsme tomu moc nedali a asi to bylo dobře se na to nezaměřovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.5.19 10:18

@Markeet1 Tak to máte opravdu složitější a už dlouhou cestu za sebou… Já dřív mívala problémy se záněty a s mykozami + mi v 18letech vyrašil genitální herpes (před maturitou). Nevím, kdy jsem ho chytla, ale nejspíš tentkrát od bývalého přítele, chlapi bývají přenašeči bez příznaků. Rozverný sexuální život jsem nikdy nevedla, vždy jsem měla jen stálé partnery třeba 2 roky, bohužel se stalo no a mám ten vir v sobě už na vždycky. A z toho mám právě vítr pak v těhotenství - může to být problém. Jinak se mi většinou vyraší tak 1× do roka. Taky trpím na bolestivou menstruaci a další příznaky, které by nasvědčovaly endometrioze (má pár holek v mém okolí). No a pak mám taky počínající zánět štítné, na který zatím ale nemám žádné léky, takže mám naklusat ihned jak by se zadařilo. A k tomu všemu jsem těžší alergik (pyly, potraviny, zvířata) Ale snažím se si říkat, že se to prostě povede, prostě každý máme něco, no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí