Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@popina Parádní náušky. To jste holky šikovné, že jste tak zručné, to já jsem na tyto věci uplné poleno, tak se radši ani do ničeho takového nepouštím. Ale třeba mě to chytne na mateřské ![]()
@24kačkač je fakt, že jsem se zezačátku tady bála vůbec psat, aby se o mém těhotenství nedozvěděli v práci dřív než bych chtěla. Člověk nikdy neví, internet je zrádný. A veme mě do uzavřené skupiny? Plosim.
@popina píše:
Holky, včera jsem si vyrobila svoje první naušnice. Pak ještě náramek na paměťovém drátku a spousty korálů na krkje to fakt super! A manžel pomáhá když mi něco nejde - je totiž mnohem zručnější než já
No naušničky jsou super, jsem do nich blázen mám asi 50 párů
neudělala by jsi mi nějaký?? Jsi šikula, já jsem na ruční práce úplný střevo ![]()
Určitě jsem pro píšeme se tady už skoro rok
ale nevím jak se to dělá… ![]()
Dobře to bude fajn. představte si holky že díky mojí milované šéfové jsem zůstala uplně bez peněz. neodevzdala moje papíry na sociálku a díky tomu mi sociálka nevyplatila nemocenskou ach jo
No volala jsem jí a řekla mi že to je vina její účetní že měla dovolenou a proto to tam není, ale tu dovolenou neměla celé dva měsíce co má ty moje papíry. ale prý to nejpozději dneska tam dá tak uvidím
Holky založila sem skupinu čekám na schválení adminem a pak pošlu pozvánky ![]()
tak super!! Díky Já psala adminovi taky..tak snad to nějak dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat