Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Popina
to je zvláštní…to by nemělo ne? Já sem zase měla v pondělí na ovu testu ducha a včera se mi zdálo že je silnější
tak snad už brzo dorazí ![]()
24kačkač píše:
Popina
to je zvláštní…to by nemělo ne? Já sem zase měla v pondělí na ovu testu ducha a včera se mi zdálo že je silnějšítak snad už brzo dorazí
no právě mi to přijde dost zvláštní
Snad nebude nějaký problém
24kačkač píše:
Jedině není třeba možné že by ti v to pondělí končila?
předtím jsem měla taky bílo
Ale fakt je to možná tím,že jsem byla předtím na cvičení a tam jsem samozřejmě pila.Tak ta moč mohla být trošku rozředěná.Každopádně se snažíme pořád a uvidí se za pár týdnů ![]()
Popina
Jojo s optimismem jde všechno líp
! Ale to slovo co si použila…za pár týdnů je hrozné. Už bych to chtěla vědět teďkom jestli se to podaří nebo ne! Zas potom vydržet až do 28DC to je hrůza…
![]()
ahojky, mužu se přidat? zrovna mame taky období snažení a chtěla sem se zeptat co na to vaše polovičky, ten muj mi zas včera řekl že nevi jestli neni na mimčo brzo
když viděl jak sem naštvaná tak zas že hlavně když to bude zdravý že je jedno jestli ted nebo zapůl roku. Ja bych ho za ty jeho vyroky někdy praštila.
Perm píše:
ahojky, mužu se přidat? zrovna mame taky období snažení a chtěla sem se zeptat co na to vaše polovičky, ten muj mi zas včera řekl že nevi jestli neni na mimčo brzokdyž viděl jak sem naštvaná tak zas že hlavně když to bude zdravý že je jedno jestli ted nebo zapůl roku. Ja bych ho za ty jeho vyroky někdy praštila.
moje polovička je v tomhole naprosto úžasná.Dítě chce a mod dobře ví jak a kdy. A vůbec mu nevadí to dělat nejvíc v době ovulace. prostě cesta nejmenšího odporu ![]()
Tak to my měli přesně opačně. Manža toužil po mimi už 2 roky a já pořád čekala, až mi začnou tikat hodiny. Teď tikají o závod a mimi se nám vyhýbá. Manža měl těžké dětství, takže jsem si 100% jistá, že bude ten nejlepší táta na světě ![]()
Holčiny, tak od neděle jsem bez prášků
Takže uvidíme, kdy se nám napotřetí zadaří dva proužky ![]()
Taky si nemůžu na svýho manžílka stěžovat! Dítě si moc přeje a je vždy připraven
Nemůžu se dočkat až mu oznámim,že to vyšlo ![]()
MisaHanuska píše:
Holčiny, tak od neděle jsem bez prášků![]()
Takže uvidíme, kdy se nám napotřetí zadaří dva proužky
Tak držim palečky šup do snažení ![]()
Verunka8 píše:
Taky si nemůžu na svýho manžílka stěžovat! Dítě si moc přeje a je vždy připravenNemůžu se dočkat až mu oznámim,že to vyšlo
To já taky, kéž by se mi ukázala zítra druhá čárka ![]()
Ti chlapi!!! Skoro všichni stejní…můj taky někdy říká že by ještě počkal…ale pak zase přijde s tím pobytem na horách aby se nám dařilo…Od kamarádky manžel taky chtěl..pak nechtěl…a teď sou šťastni a malého nikomu málem nepůjčí
…hrdej tatínek ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s čípkem? jaký je v průběhu cyklu, jaký je při ovu, a tak? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
včera jsem měla na ovu testu tenký proužek,dnes ale nebyl žádný.Myslíte že to je tím,že jsem před tím trošku pila?Nebo fakt nevim