Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
muffiiiny píše:
Ahoj holky, musím se pochlubit… já mám //![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ať Vám to taky vyjde
muffiiiny píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ať Vám to taky vyjde
Ty jo, další těhu, já chci taky
Gratulace velká ! ![]()
No jinak k těm plodným dnům a snažení.. Manža to taky nesl těžce, samozřejmě na začátku netušil, že něco takového existuje, myslel si, že jsem plodná celý měsíc. Ale teď už je to lepší. Ani mu to někdy neřeknu, že je ovu, a prostě ho k tomu nějak navnadím
U nás nikdy nebyl problém se sexem, takže se nepodivuje, že spolu spíme skoro každý den. Jestli můžu radit, tak mu to taky neříkej a nějak ho k tomu naveď sama. Je to pro ně těžké, že to MUSÍ být zrovna teď se jim špatně chápe.. ![]()
muffiiiny: gratulaceeeee
Jinak ja manžovi řeknu jen že je teď dobrý období na sexík, on je na prádýlko a podvazky tak ho lákám takhle. Radši se o ovulaci a podrobnostech nezmiňuju, zasek by se jak ho znám…prostě chlap ![]()
24kačkač: kdy testíš? Já mám taky dostat MS 30týho, testnu asi v sobotu ráno a doufám že tam něco vykoukám ![]()
muffiiiny píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ať Vám to taky vyjde
mocinky gratuluju!!!!!
![]()
Mufi, taky
gratuluju a drobně závidim ![]()
Jinak u mě nic nového, zítra jsem týden po vyvolávačce a ms pořád nic ![]()
Mufiiiny
Přidávám se ke gratulacím! ![]()
Perm
no není sobota brzo?už sem těch bílých papírků měla totiž dost a nechtěla bych další
Já bych to nejdříve viděla asi na neděli. I tak to bude 3 dny předem..... Kéž by nám to vyšlo
Fialik
a nemohl tam doktor něco přehlédnout? mojí známé dával jeden doktor vyvolávačku a byla už skoro ve 4měsíci…drsné prostě ![]()
24kačkač:tak teoreticky by tam mohlo něco být, my jdem v sobotu na narozeniny tak kdyby tam ráno něco vykoukala nebudu pít vůbec, kdyby ne, tak si skleničku dám
Perm
aha takhle
no ale na druhou stranu si tu skleničku můžeš dát tak jak tak…vajíčko je živeno nějaký ten čas vlastními živinami..ne od tebe ![]()
No tak já nevím kdy to zkusím…úplně si mě nalomila ![]()
24kačkač píše:
Fialik
a nemohl tam doktor něco přehlédnout? mojí známé dával jeden doktor vyvolávačku a byla už skoro ve 4měsíci…drsné prostě
Ahoj, asi ne. Dneska jsem testila a bílo ![]()
muffiiiny píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ať Vám to taky vyjde
velikáááá gratulace
![]()
Ahoj holky,jsem tu nová dnes.Taky se snažíme o mimi.Už mám 8 letého syna a zatím se nezadařilo,ale je pravda,že doteď jsem to neřešila až teď mě přepadl nějaký mateřský pud.Poslední mens jsem měla první den 3.10. ovu jsem měla 11,12,13 dle ovu testu.V pondělí to mám dostat tak doufám,že nedostanu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat