Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
926
21.11.11 16:15
OBROVSKÁ GRATULACE :kytka: :kytka:
muffiiiny píše:
Ahoj holky, musím se pochlubit… já mám // :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak ať Vám to taky vyjde :huban:
  • načítám...
926
21.11.11 16:15
OBROVSKÁ GRATULACE :kytka: :kytka:
muffiiiny píše:
Ahoj holky, musím se pochlubit… já mám // :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak ať Vám to taky vyjde :huban:
  • načítám...
1920
21.11.11 16:44

Ty jo, další těhu, já chci taky :mrgreen: Gratulace velká ! :kytka:
No jinak k těm plodným dnům a snažení.. Manža to taky nesl těžce, samozřejmě na začátku netušil, že něco takového existuje, myslel si, že jsem plodná celý měsíc. Ale teď už je to lepší. Ani mu to někdy neřeknu, že je ovu, a prostě ho k tomu nějak navnadím :wink: U nás nikdy nebyl problém se sexem, takže se nepodivuje, že spolu spíme skoro každý den. Jestli můžu radit, tak mu to taky neříkej a nějak ho k tomu naveď sama. Je to pro ně těžké, že to MUSÍ být zrovna teď se jim špatně chápe.. :zed:

• načítám...
1940
21.11.11 18:05

muffiiiny: gratulaceeeee
Jinak ja manžovi řeknu jen že je teď dobrý období na sexík, on je na prádýlko a podvazky tak ho lákám takhle. Radši se o ovulaci a podrobnostech nezmiňuju, zasek by se jak ho znám…prostě chlap :-)
24kačkač: kdy testíš? Já mám taky dostat MS 30týho, testnu asi v sobotu ráno a doufám že tam něco vykoukám :-)

• načítám...
57
21.11.11 18:41

Děkuju Vám!!!! Doufám, že i vy brzo budete mít na testíku//!!! :-D

• načítám...
5801
21.11.11 19:15
muffiiiny píše:

mocinky gratuluju!!!!! :dance: :huban: :kytka: :kytka:

• načítám...
1966
21.11.11 19:21

muffiiiny velká gratulace :) doufám, že nás bude přibývat :)

• načítám...
5732
21.11.11 21:00

Mufi, taky :kytka: gratuluju a drobně závidim :oops:
Jinak u mě nic nového, zítra jsem týden po vyvolávačce a ms pořád nic :nevim:

• načítám...
5313
22.11.11 07:35

Mufiiiny
Přidávám se ke gratulacím! :kytka:
Perm
no není sobota brzo?už sem těch bílých papírků měla totiž dost a nechtěla bych další :andel: Já bych to nejdříve viděla asi na neděli. I tak to bude 3 dny předem..... Kéž by nám to vyšlo

• načítám...
5313
22.11.11 07:36

Fialik
a nemohl tam doktor něco přehlédnout? mojí známé dával jeden doktor vyvolávačku a byla už skoro ve 4měsíci…drsné prostě :roll:

• načítám...
1940
22.11.11 07:52

24kačkač:tak teoreticky by tam mohlo něco být, my jdem v sobotu na narozeniny tak kdyby tam ráno něco vykoukala nebudu pít vůbec, kdyby ne, tak si skleničku dám

• načítám...
5313
22.11.11 08:09

Perm
aha takhle :-) no ale na druhou stranu si tu skleničku můžeš dát tak jak tak…vajíčko je živeno nějaký ten čas vlastními živinami..ne od tebe ;-)
No tak já nevím kdy to zkusím…úplně si mě nalomila :-D

• načítám...
5732
22.11.11 10:56
24kačkač píše:
Fialik
a nemohl tam doktor něco přehlédnout? mojí známé dával jeden doktor vyvolávačku a byla už skoro ve 4měsíci…drsné prostě :roll:

Ahoj, asi ne. Dneska jsem testila a bílo :zed:

• načítám...
351
22.11.11 13:06
muffiiiny píše:

velikáááá gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
16
22.11.11 15:17

Ahoj holky,jsem tu nová dnes.Taky se snažíme o mimi.Už mám 8 letého syna a zatím se nezadařilo,ale je pravda,že doteď jsem to neřešila až teď mě přepadl nějaký mateřský pud.Poslední mens jsem měla první den 3.10. ovu jsem měla 11,12,13 dle ovu testu.V pondělí to mám dostat tak doufám,že nedostanu :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+