Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuji,ale jsem fest nervózní.Jenže zase první pokus který by vyšel…no nevim.Sice u prvního vyšel,ale to mi bylo 25 a teď je mi 34
.Zatím žádné příznaky a sleduju se hrozně ![]()
Děkuju Vám
Mello: já příznaky taky žádný neměla, teda dokud mi nevyšel pozitivní test…od tý doby mám samozřejmě všechny příznaky
a navíc proč by to nemohlo vyjít napoprvé?? A když náhodou nee, tak to vyjde příště, hlavně neztrácet naději
každopádně držim pěstičky !!
Už 3. den mi docela dost bolí vaječníky(nejprve pravý a teď levý) Ovšem dneska to má opravdu grády.Takže bych řekla že ovu přišla až teď-ikdyž už jsem 19. den v cyklu.snad se tedy zadaří ![]()
Popina :tak držím palečky
.Já jsem byla koupit těhu test tak zítra ráno to už asi zkusim anebo v pátek.Třeba už tam něco bude vidět ![]()
Mello píše:
Popina :tak držím palečky.Já jsem byla koupit těhu test tak zítra ráno to už asi zkusim anebo v pátek.Třeba už tam něco bude vidět
Já už chci taky testit
![]()
nonynka8:za jak dlouho máš testit?Já už se nemůžu zítřka dočkat
Držím nám palce
.To by byl krásný dárek pod stromeček ![]()
Ahojky holky… můžu se přidat? Taky jsem listopadová snažilka
je to náš první měsíc snažení… tak doufám že do vánoc zaděláme na miminku
Dnes jsem 8DC.. za týden jedeme na relax pobyt takže by jsme se mohli trefit do ovulky
Držím všem palceeeeeeee
Ahoj jasně ,že můžeš.U mě je to taky první měsíc snažení tak doufám,že nám to klapne hned na poprvé.Tak to si relax pobyt užij jak můžeš ať se to povede
držim ![]()
HOlky, my sme taky první měsíc snažení
já mám pár dní po ovulce, takže čekám na testování a to čekání je hrozný!!! je to první měsíc a první mimi (budoucí) ![]()
nonynka8 píše:
No já až za dlouho, kolem 8.12.
Nonynko, taky budu testit kolem 8. 12. sme na tom stejně! Jak zvládáš to čekání??? Já hrozně!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat