Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
394
21.2.12 22:54

Ahoj holčiny,tak mě podle jonáše vyšlo že mám plodný dny 5DC přesně na mojí dcerunky narozeniny.Takže jsme to pojistili.A myslite že to může být pravda?

• načítám...
394
21.2.12 22:56

Popi a na který DC ti to vychází?

• načítám...
1103
22.2.12 09:18

Ahoj holky,tak mě to vyšlo nějak divně............. první plodný den mám až 17.3,takže po další ms??? Takže podle toho už jsem jí asi měla???? dneska jsem 12DC

• načítám...
popina
22.2.12 09:49
karolon píše:

No mě to vychází na 24. den (celkem mám 29 dní cyklus) To je teď v sobotu. Ale nevím právě přesný čas narození.

• Upravit
1103
22.2.12 09:53
popina píše:
karolon píše:
No mě to vychází na 24. den (celkem mám 29 dní cyklus) To je teď v sobotu. Ale nevím právě přesný čas narození.

No mě to vychází na 8DC což mi příjde dost brzy jednou jsem si ovu měřila a vyšla mi na 16DC. Já si myslím,že jsem narozena 04:30,ale taky to nevím přesně… :)

• načítám...
popina
22.2.12 10:06
Verunka8 píše:
popina píše:
karolon píše:
No mě to vychází na 8DC což mi příjde dost brzy jednou jsem si ovu měřila a vyšla mi na 16DC. Já si myslím,že jsem narozena 04:30,ale taky to nevím přesně… :)

podle toho co jsem četla,tak to vychází úplně jinak než klasická ovu.no nevím co je na tom pravdy,ale za zkoušku člověk nic nedá :-D

• Upravit
5313
22.2.12 10:11

Verunko tobě to ukázalo další až v březnu protože v únoru si už podle jonášovky měla…nevím no…moc na to nevřím…

• načítám...
1103
22.2.12 10:15
popina píše:
Verunka8 píše:
popina píše:
karolon píše:
No mě to vychází na 8DC což mi příjde dost brzy jednou jsem si ovu měřila a vyšla mi na 16DC. Já si myslím,že jsem narozena 04:30,ale taky to nevím přesně… :)
podle toho co jsem četla,tak to vychází úplně jinak než klasická ovu.no nevím co je na tom pravdy,ale za zkoušku člověk nic nedá :-D

Máš pravdu píšou tam,že se to nemusí shodovats datumem ovu. Vyzkoušet se musí všechno :)

• načítám...
1103
22.2.12 10:18
24kačkač píše:
Verunko tobě to ukázalo další až v březnu protože v únoru si už podle jonášovky měla…nevím no…moc na to nevřím…

Jak teďka psala Popina,tak se nejdná o datum ovu,takže se jedná o něco jiného :D jak se ti daří co snaženíčko? :)

• načítám...
5313
22.2.12 10:51

mě to teda minulý měsíc vůbec nevyšlo…takže nevím no…ale proč ne :-)
U nás snažení probíhá v pohodě..snažíme se nad tím vůbec neuvažovat! dneska sem 9DC takže brzo příjde ovulka tak se snažit budem…a co ty?

• načítám...
1103
22.2.12 10:58
24kačkač píše:
mě to teda minulý měsíc vůbec nevyšlo…takže nevím no…ale proč ne :-)
U nás snažení probíhá v pohodě..snažíme se nad tím vůbec neuvažovat! dneska sem 9DC takže brzo příjde ovulka tak se snažit budem…a co ty?

Taky se snažíme být v klidu, máme plno jiných starostí a hlavně manža je dost unavenej, našel si nějakou brigádu a tahají a montují dveře,tak toho má plný brejle :lol: Já jsem 12DC,tak dneska koupím ovu testy a zjistím jak na tom jsem :D už jsem se snažili v neděli a dneska na to asi taky půjdeme :lol:

• načítám...
394
22.2.12 15:37

Ahoj Veru,tak já jsem 11DC,tak se snažíme ob den.Ted jsem se dozvěděla že už moje třetí kamaráka je těhule,začínám mít docela depku,všem to šlo hned na poprvé.
Jinak podle Jonáše mi to vyšlo na 4DC a připadá mi to brzy,když mám ovu 16DC.Tak uvidíme.

• načítám...
1103
22.2.12 16:21
karolon píše:
Ahoj Veru,tak já jsem 11DC,tak se snažíme ob den.Ted jsem se dozvěděla že už moje třetí kamaráka je těhule,začínám mít docela depku,všem to šlo hned na poprvé.
Jinak podle Jonáše mi to vyšlo na 4DC a připadá mi to brzy,když mám ovu 16DC.Tak uvidíme.

Ahojky,já jsem si dneska výjmečně koupila ovu testy,tak budu zjišťovat jak jsem na tom, protože já na sobě ovu moc nepoznám..... a ty víš kdy jí máš?

• načítám...
394
22.2.12 22:50
Já jí mám 15DC,mám výtok a bolesti,na straně na vaječníku,tak že si kolikrát musím lehnout.
Verunka8 píše:
karolon píše:
Ahojky,já jsem si dneska výjmečně koupila ovu testy,tak budu zjišťovat jak jsem na tom, protože já na sobě ovu moc nepoznám..... a ty víš kdy jí máš?
  • načítám...
5313
23.2.12 06:58

Jeee karolon já sem dneks 10DC takž sme hodně podobně na tom :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+