Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mischulka píše:
Tak držím palce, ať to dobře pojistíte
Děkuju, snad to už vyjde už se snažíme skoro půl roku, pěkně ten čas letí… to vy se snažíte déle,viď?
Člověk si snad vsugeruje cokoliv,ale třeba je to fakt ten Jonáš
já vůbec nepoznám ovu podle výtoku docela na ně trpím,takže je mám skoro pořád ![]()
Ahojky holky,
tady se to nějak rozjelo,to je super.Já jsem dnes 13DC a ovu testy mi vyšly pozitivní,včera uplně a dnes už to nebylo ono.Ale taky už na to prdím,je to žrout peněz.
A víkend bohužel trávím doma,mám nemocnou holku takže nic.
Tak budem alespon makat na mimču ![]()
Ahoj holky! tak co? jak to s váma vypadá? já mám období ovulky takže se
poctivě ![]()
24kačkač píše:
Ahoj holky! tak co? jak to s váma vypadá? já mám období ovulky takže sepoctivě
Ahoj Kačí, my už jsme nejspíš po ovulce,takže odpočíváme
Taky jsme se snažili docela poctivě,tak uvidíme, teď nás čeká 11 čekání....... ![]()
24kačkač píše:
a kdy má dorazit ms verunko?
Kačí 10.3.Tak jsem zvědavá už bych si to moc přála ![]()
Šílená doba............ Jaké je u vás počasí? Tady prší a je to takový sychravý počasí fůůj, podá ne mě pěkná únava ![]()
Teď momentálně nic…ale sněžilo. a sem tam i prši…nevím no prostě takové psí počasí … tak akorát na spaní
Snad nám to čekání rychle uteče to čekání…my ještě raději budeme jistit…aspoň ještě tento týden…nevím totiž jistě jestli už ovulka byla..
Ahoj holčiny,
tak já už mám taky po ovulce,mám to nedostat 11.3.takže budeme čekat spolu.Je to dlouhé.
Jinak kamarádka porodila dnes holčičku a druhá je dva měsíce těhule.Ach jo, a my pořád nic.
Holky..já to mam dostat v pátek…už od neděle mi není nejlíp (blbej pocit od žaludku,občas pálení žáhy)…ale může to být cokoliv. Mám kolem sebe teď strašně nemocnejch lidí, tak to klidně může být i nástup nějaké chřipečky. No uvidíme. Už aby byl pátek!
Budeš v pátek testovat Popi? uvidíš co to bude…třeba je to prďola ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem 8DC, včera mi skončila MS, takže tomu moc nevěřim..mam nepravidelnou MS, takže těžko říct kdy bude ovu, nebo co se dole vůbec děje
Akorát mě překvapilo, že mam dneska vodnatej výtok
asi jsem si vsugerovala toho Jonáše