Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ty jo…tak to je husté
v 46 letech…to já už tak pozdě děti bych nechtěla…při představě že já jdu do důchodu a mé dítě do puberty! nikdy! a ona to měla plánované a přirozené?
JJ je to fakt dost pozdě, plánovaný určitě,ale jestli přirozeně to nevím..... už začínám být na trní ještě 3dny do MS
a to nemám doma ani žádnej těhu test,jsem na sebe pyšná ![]()
Já taky hodlám vydržet…a jedna holčina u mě nahlodává…a to já mám ještě týden ![]()
holky, jsem teda zvědavá jak dopadnete. Doufám že to už konečně někomu vyjde
popina píše:
holky, jsem teda zvědavá jak dopadnete. Doufám že to už konečně někomu vyjde
děkujeme Popi, ikdyž si tím moc jistá nejsem , nějak už nedoufám… musí už to někdo prolomit, jsme nějaká zakletá diskuze ![]()
Ahoj holky,tak to já mám do MS ještě tři dny,těhu test jsem si nedělala,ale mám PMS takže to vidím bídně.
neboj dokud mrcha nedorazí nic není ztraceno!!!! PMS je hooodně podobrý těhotenským příznakům…takže pozitivně myslet
já budu testovat příští čtvrtek
Tak jsem si dneska zkusila udělat testík a nečekaně nic............
ach jo!!!
24kačkač píše:
Verunko třeba je ještě brzo! zkus testík pozítří
Mám to dostat v sobotu,tak nevim nevim..... uvidíme, už aby to bylo ![]()
Tak zkus testík v sobotu nebo v neděli!!! teď bylo určitě ještě brzy!!!
24kačkač píše:
Tak zkus testík v sobotu nebo v neděli!!! teď bylo určitě ještě brzy!!!
Jakmile jsem si ten test udělala a zjistila,že nic,tak mě začelo bolet břicho jako na MS..... je možný,že je brzy,ale upřímně si myslím,že tenhle měsíc je pasé
Snad neeee!!! držím palečky a dej vědět jak to dopadlo
já osobně sem zvědavá na čtvrtek
tak já jsem se na honění se za snažením tento měsíc vykašlala…nebo respektive na to nemyslím. A je pravda, že včera jsem byla při sexu naprosto vyklidněná a uvolněná. Třeba to konečně k něčemu bude ![]()
Jo je to super! no jestli nám to nevýjde tento měsíc tak si dáme asi měsíc pauzu…nechci prosincové miminko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat