Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1103
14.3.12 11:21

Já potřebuju změnit gyndu, nejsem u svýho spokojená..... chci si tam zajít během příštího týdne, abych věděla ,jestli mi probíhá ovu atd. Manžel chce jít dobrovolně na spermiogram, co si o tom myslíte???? Kačí moc na tebe myslím :hug:

• načítám...
5313
14.3.12 11:22

no my se snazili od poctivě…ob den a nebo každý den…tento týden už to flákáme! nevím no

• načítám...
394
14.3.12 11:23

A ještě jsem četla,že když žena myslí na to jak otěhotnět,tak si v podvěsku mozkovým prý zablokuje hormony a tím se oplodnění nepodaří.Ale je těžké na to nemyslet,stejně v podvědomí na to myslím.

• načítám...
5313
14.3.12 11:24

Děkuji Verunko! seš hodná! pokud se u něj necítíš dobře tak ho určitě vyměň přece sou to citlivé věci o kterých se s ním musíš bavit…na spermio ti dá žádánku tvůj gyndař…

• načítám...
394
14.3.12 11:27
Verunka8 píše:
Já potřebuju změnit gyndu, nejsem u svýho spokojená..... chci si tam zajít během příštího týdne, abych věděla ,jestli mi probíhá ovu atd. Manžel chce jít dobrovolně na spermiogram, co si o tom myslíte???? Kačí moc na tebe myslím :hug:

Veru ja taky změnila gyndaře,chodím na zbraslav,a je to vynikající lékař.A je sup
er že chce jít chlap na spermio,ale vy se snažíte už přes půl roku ne?Já právě taky uvažuju že si tam skáknu a nějak se sním domluvím co a jak,i když říkají že do roka je to vpohodě.Každopádně tím nic nezkazíte,alespon budete vědět na čem jste.

• načítám...
1103
14.3.12 12:33

No žádanku na spermio by mi měl dát můj doktor,tak snad s tím nebude problém..... Já ho nenutím tam jít chce sám, je z toho špatnej,že nám to nejde..... určitě doktora změním neumím si vůbec představit,že bych s tim svým řešila něco ohledně těhu a i to jeho vybavení ordinace a prohlídky stojej za nic…

• načítám...
1103
15.3.12 11:00

Ahoj Kačí,tak jak to s tebou vypadá?

• načítám...
5313
15.3.12 13:42

Ahojky kočky! tak u nás to taky teď nevyšlo…mrcha se rozjíždí…mám hrozné křeče v podbříšku… :zed: tak zase nic…už to bude šestý cyklus co se snažíme. Začínám mít strach jestli jsme oba dva v pohodě

• načítám...
1103
15.3.12 13:53
24kačkač píše:
Ahojky kočky! tak u nás to taky teď nevyšlo…mrcha se rozjíždí…mám hrozné křeče v podbříšku… :zed: tak zase nic…už to bude šestý cyklus co se snažíme. Začínám mít strach jestli jsme oba dva v pohodě

To je mi moc líto Kačí, mám stejné pocity, nezoufej bude to dobrý… Musíme to nějak zvládnout :hug:

• načítám...
5313
15.3.12 13:55

No jo…chtěla bych se umět od toho odprostit a nemyslet na to! jak se to dělá…proč na to nenašli nějaké léky! sem dneska úplně dojebaná a smutná…

• načítám...
1103
15.3.12 14:22
24kačkač píše:
No jo…chtěla bych se umět od toho odprostit a nemyslet na to! jak se to dělá…proč na to nenašli nějaké léky! sem dneska úplně dojebaná a smutná…

Taky bych to chtěla hodit za hlavu,ale příjde mi to nereálný, nejhorší na tom je,že se člověk,tak těší.......... Taky jsem měla poprvý splín když jsem to v pondělí dostala :,(

• načítám...
popina
15.3.12 14:30

Holky…hlavu vzhůru…je venku krásně.šup třeba na kolo nebo na inliny.Ono to někdy vyjde!

• Upravit
1103
15.3.12 14:32
popina píše:
Holky…hlavu vzhůru…je venku krásně.šup třeba na kolo nebo na inliny.Ono to někdy vyjde!

Máš pravdu Popi, užírat se nemá smysl..... už se těším na víkend, má být prý krásně :D

• načítám...
popina
15.3.12 19:07

já dneska dala konecne kolo a udelalo mi to fakt dobre.je krasne jaro.

• Upravit
1103
19.3.12 09:15

Ahoj holčiny, jaký jste měly víkend? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital