Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1103
28.3.12 14:26

Ta moje se asi jen tak vdávat nebude,takže si na její svatbu ještě počkám :D taky mi se všim pomáhala ségra a byla jsem za ní ráda, jen mě mrzelo,že ségra hodně chtěla být mojí svědkyní a já dala přednost kamarádce a přitom to tam ségra oddřela. Měli jsme to na statku,takže tam byl taky personál,ale tu organizaci ráno atd jsem tam měla svojí sestřičku :D

• načítám...
popina
28.3.12 15:33

Když nad tím teď tak přemýšlím tak by to těhotenství mohlo klidně ještě měsíc počkat :-) Abych to mohla s tou svou nej kámošku pořádně oslavit .....a co teprve rozlučka se svobodou. :dance:

Sakryš není to rouhání?? :-D

• Upravit
1103
28.3.12 16:15

Není to rouhání je jasný,že si to chceš užít :lol: a kdy to máš dostat?

• načítám...
popina
28.3.12 17:13
@Verunka8 píše:
Není to rouhání je jasný,že si to chceš užít :lol: a kdy to máš dostat?

zitra.....vetsinou hnedka z rana :-)

• Upravit
394
28.3.12 22:32

Ahoj holky,tak já jsem taky po ovu,mám to dostat za týden,mám ted nějaké kratší cykly chjo.
Popinko,budu ti držet pěsti a dej nám vědět,bylo by super kdyby to už někdo rozsekl.
Verunko:držím taky pěsti at vám spermio dopadne dobře,to já tam mého chlapa nedostanu takže smolík.

• načítám...
popina
29.3.12 14:27

takže já hlásím,že zatím nic…ale stejnak to nevidím moc růžově..podle mě to dostanu zítra. No uvídme

• Upravit
popina
30.3.12 14:02

takže, tak jak jsem si myslela :-( Dneska přišla. KAždopádně aspoň můžu na té svatbě pořádně zapařit

• Upravit
394
30.3.12 22:31

Ahoj Popi,
tak to je mi moc líto.
Já to má dostat ve středu,ale cítím jak mi opět pnou prsa,takže taky asi tenhle měsíc nic a nic.

• načítám...
1103
2.4.12 13:37

Ahoj holky, jak se vám daří? Mě už lépe, manžel sehnal práci,tak se mi ulevilo :D jinak mě mrzí,že vám to nevyšlo :( já čekám ms 9.4.2012,tak na mě myslete. Už je fakt na čase,aby to někomu vyšlo...........

• načítám...
5313
2.4.12 14:32

Ahojky! Verunko tak snad budeš ta první která to prolomí…my měli teď docela starosti s bráchou v Anglii takže na mazlení nebylo ani pomyšlení…jestli nám to vyšlo dvakrát :P ??? jinak vůbec nevím který DC sem ani kdy to mám dostat…ale nějak příští týden myslím že ke konci týdne by mrcha měla dorazit :-)

• načítám...
394
2.4.12 15:08

Ahoj Verunko,budu na tebe myslet,já to mám dostat ted ve středu,teda možná,mám nějak rozházené cykly.Ale opet jsem vzteklá a bolí mě prsa tak doudám že to ty prolomíš.A jak se cítíš,máš nějaké PMS nebo ne?

• načítám...
1103
2.4.12 15:09
@24kačkač
@24kačkač píše:
Ahojky! Verunko tak snad budeš ta první která to prolomí…my měli teď docela starosti s bráchou v Anglii takže na mazlení nebylo ani pomyšlení…jestli nám to vyšlo dvakrát :P ??? jinak vůbec nevím který DC sem ani kdy to mám dostat…ale nějak příští týden myslím že ke konci týdne by mrcha měla dorazit :-)

Tak doufám,že už je vše s bráchou v pořádku!! No my jsme tenhle měsíc taky moc neřádili asi je 4krát :lol tak to budeme obě příští týden čekat jak to dopadne :D

• načítám...
5313
2.4.12 15:11

:P asi jo Verunko! já tomu tentokrát ani trochu nevěřím! to bych nevěděla jak by to bylo možné :P
Karolon tak nejdříve držím palce tobě ať už to prolomíš :palec:

• načítám...
popina
2.4.12 15:45

Třeba to právě teď vyjde…když jste se s manželama (ne)snažili :-)
Pak napište jak to dopadne.

• Upravit
1103
3.4.12 15:52
@karolon píše:
Ahoj Verunko,budu na tebe myslet,já to mám dostat ted ve středu,teda možná,mám nějak rozházené cykly.Ale opet jsem vzteklá a bolí mě prsa tak doudám že to ty prolomíš.A jak se cítíš,máš nějaké PMS nebo ne?

Ahoj Karolon,tak jak jsi na tom, moc na tebe myslím!!!! Mám to dostat až v ppondělí,takže zatím žádné PSM nemámj,ale je ještě brzy.......

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+