Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ta moje se asi jen tak vdávat nebude,takže si na její svatbu ještě počkám
taky mi se všim pomáhala ségra a byla jsem za ní ráda, jen mě mrzelo,že ségra hodně chtěla být mojí svědkyní a já dala přednost kamarádce a přitom to tam ségra oddřela. Měli jsme to na statku,takže tam byl taky personál,ale tu organizaci ráno atd jsem tam měla svojí sestřičku ![]()
Když nad tím teď tak přemýšlím tak by to těhotenství mohlo klidně ještě měsíc počkat
Abych to mohla s tou svou nej kámošku pořádně oslavit .....a co teprve rozlučka se svobodou. ![]()
Sakryš není to rouhání?? ![]()
Není to rouhání je jasný,že si to chceš užít
a kdy to máš dostat?
@Verunka8 píše:
Není to rouhání je jasný,že si to chceš užíta kdy to máš dostat?
zitra.....vetsinou hnedka z rana ![]()
Ahoj holky,tak já jsem taky po ovu,mám to dostat za týden,mám ted nějaké kratší cykly chjo.
Popinko,budu ti držet pěsti a dej nám vědět,bylo by super kdyby to už někdo rozsekl.
Verunko:držím taky pěsti at vám spermio dopadne dobře,to já tam mého chlapa nedostanu takže smolík.
takže já hlásím,že zatím nic…ale stejnak to nevidím moc růžově..podle mě to dostanu zítra. No uvídme
takže, tak jak jsem si myslela
Dneska přišla. KAždopádně aspoň můžu na té svatbě pořádně zapařit
Ahoj Popi,
tak to je mi moc líto.
Já to má dostat ve středu,ale cítím jak mi opět pnou prsa,takže taky asi tenhle měsíc nic a nic.
Ahoj holky, jak se vám daří? Mě už lépe, manžel sehnal práci,tak se mi ulevilo
jinak mě mrzí,že vám to nevyšlo
já čekám ms 9.4.2012,tak na mě myslete. Už je fakt na čase,aby to někomu vyšlo...........
Ahojky! Verunko tak snad budeš ta první která to prolomí…my měli teď docela starosti s bráchou v Anglii takže na mazlení nebylo ani pomyšlení…jestli nám to vyšlo dvakrát
??? jinak vůbec nevím který DC sem ani kdy to mám dostat…ale nějak příští týden myslím že ke konci týdne by mrcha měla dorazit ![]()
Ahoj Verunko,budu na tebe myslet,já to mám dostat ted ve středu,teda možná,mám nějak rozházené cykly.Ale opet jsem vzteklá a bolí mě prsa tak doudám že to ty prolomíš.A jak se cítíš,máš nějaké PMS nebo ne?
@24kačkač píše:
Ahojky! Verunko tak snad budeš ta první která to prolomí…my měli teď docela starosti s bráchou v Anglii takže na mazlení nebylo ani pomyšlení…jestli nám to vyšlo dvakrát??? jinak vůbec nevím který DC sem ani kdy to mám dostat…ale nějak příští týden myslím že ke konci týdne by mrcha měla dorazit
Tak doufám,že už je vše s bráchou v pořádku!! No my jsme tenhle měsíc taky moc neřádili asi je 4krát :lol tak to budeme obě příští týden čekat jak to dopadne ![]()
asi jo Verunko! já tomu tentokrát ani trochu nevěřím! to bych nevěděla jak by to bylo možné ![]()
Karolon tak nejdříve držím palce tobě ať už to prolomíš ![]()
Třeba to právě teď vyjde…když jste se s manželama (ne)snažili ![]()
Pak napište jak to dopadne.
@karolon píše:
Ahoj Verunko,budu na tebe myslet,já to mám dostat ted ve středu,teda možná,mám nějak rozházené cykly.Ale opet jsem vzteklá a bolí mě prsa tak doudám že to ty prolomíš.A jak se cítíš,máš nějaké PMS nebo ne?
Ahoj Karolon,tak jak jsi na tom, moc na tebe myslím!!!! Mám to dostat až v ppondělí,takže zatím žádné PSM nemámj,ale je ještě brzy.......
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat