Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
popina
20.3.12 12:17
Verunka8 píše:
V pohodě Popi,taky v tom mám zmatek. Prášky jsem vysadila v srpnu,ale začali jsme se snažit až od října předtím byla svatba,tak byly jiný starosti :D

to máme skorem stejně…my se snažíme od listopadu.

• Upravit
1103
20.3.12 12:21
popina píše:
Verunka8 píše:
V pohodě Popi,taky v tom mám zmatek. Prášky jsem vysadila v srpnu,ale začali jsme se snažit až od října předtím byla svatba,tak byly jiný starosti :D
to máme skorem stejně…my se snažíme od listopadu.

To jo, vím,že ještě to není,tak dlouhá doba,ale chci vědět,že jsme oba v poho a když manžel chce jít na to spermio sám od sebe,tak jedině dobře :D

• načítám...
394
20.3.12 21:10

Ahoj holky nějak nestíhám dočítat.
Já už jedno dítě mám,a tenkrát byly všichni naštvaní,ale nakonec je to miláček mé mamky a tchýně taky.U nás všichni ví že se snažíme a tak mě nějak neprudí.
Jinak Verunko je super že už máš doktorku,to já se příští měsíc taky objednám jen abych věděla,protože je to 9měsíců co na tom pracujeme.
Popi - taky doufám že by to tentokrát mohlo vyjít.Byla bych šťastná.

• načítám...
1103
21.3.12 15:08
karolon píše:
Ahoj holky nějak nestíhám dočítat.
Já už jedno dítě mám,a tenkrát byly všichni naštvaní,ale nakonec je to miláček mé mamky a tchýně taky.U nás všichni ví že se snažíme a tak mě nějak neprudí.
Jinak Verunko je super že už máš doktorku,to já se příští měsíc taky objednám jen abych věděla,protože je to 9měsíců co na tom pracujeme.
Popi - taky doufám že by to tentokrát mohlo vyjít.Byla bych šťastná.

Takže první mímo nebylo vůbec plánovaný? Jsem fakt ráda,že jsem změnila doktorku, cítímse víc v klidu. My se začneme snažit asi od dneška,aby jsme nic neprošvihli :D

• načítám...
394
22.3.12 17:23

Verunko,první byla plánovaná ale nikdo to nevěděl,snažili jsme se 4měs,a když jsem si řekla že na to prdím a koupím si psa tak jsem otěhotněla hnedka.
Ale ted to trvá nějak dlouho,ale už to tolik nehrotím.

• načítám...
5313
23.3.12 12:05

Holky!!! včera se nám narodil synovec Tadeášek a dneska porodila kamarádka dvojčátka Lukáška a Klárku…Já mám takovou radost! :dance:

• načítám...
1103
23.3.12 12:08

Tak to jsou krásné zprávy :hug: hodně štěstíčka a zdravíčka jim přeju!!!!

• načítám...
394
24.3.12 21:27

Jéé to je krásné,přeju hodně štěstí.Já bych chtěla taky Tadeáška ale uvidíme.

• načítám...
popina
26.3.12 10:10

takže jsem se včera dozvěděla že půjdu své nej kámošce za svědkyni..jupííí
a taky ve čtvrtek (ne)očekávám MS.Tak se uvidí :dance:

• Upravit
5313
28.3.12 09:07

Ahoj holky! Popi to je čest :-) taky sem loni byla za svědka :-) ale ty starosti okolo.....musím ale říct že to stálo za to
A jak to u vás holky vypada? já sem tento měsíc úplně vypla!!! ani nevím který DC sem :P

• načítám...
1103
28.3.12 10:04

Nazdárek holčiny, já jsem teď asi po ovu,tak už jen čekat. Jinak jsme to taky úplně nehrotili :D Manžel jde v pátek na spermio,tak jsme trošku nervózní......
Jak se vám daří?
Já jsem za svědkyni ještě nebyla,ale můžu říct,že moje nej kamarádka a tedy i svědkyně mě docela naštvala, vůbec se o nic nezajímala a užívala si...... :(

• načítám...
5313
28.3.12 10:07

Tak to já musím říct že sem se starala opravdu o všechno! prý bych zasloužila diplom :P Jako musím říct že to bylo opravdu náročné a užívala sem si až tak od 9 večera :P ale co bych pro tu moje kočenu neudělala že :-) šak ona mi to jednou vrátí :andel:

• načítám...
1103
28.3.12 10:23

Tak to může být kamarádka za tebe vděčná :D Moje Káča jela se mnou k holiči, nalíčila mě oblékla atd,ale když jsem jí potřebovala během dne třeba na úpravu účesu atd,tak byla nezvěstná se svým milým na pokoji co jsme jim pronajali :lol:

• načítám...
5313
28.3.12 10:45

Tak já sem byla s ní už den předem…chystali sme a zdobily sál pak její a ženichův dům…ráno k holiči, šaty a pak starání o hosty od kafe po víno jestli sou spokojení mají všechno, chystání her, zařizování rautů odvozů…aaaa už ani nevím co všechno ..no prostě práce jak pro 4 lidi :P a to nemluvím o asistenci při čůrání :P

• načítám...
popina
28.3.12 14:17

tak moje svědkyně pouze nazdobila auto…na mé oblíkání neměla čas, protože se musela nechat učesat a nalíčit, takže jsem u toho měla ségru a byla jsem asi radši. Jinak pak už nebyla vůbec potřeba nic řešit, protože jsem to měla v hotelu a tam se o to postaral kamarád, kterému to tam patřilo resp. jeho přítelkyni)
Teď jdu za svědka já jí a doufám, že mě teda taky nechá celkem v klidu. Ráda bych si tu svatbu užila :-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+