Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
popina píše:Verunka8 píše:to máme skorem stejně…my se snažíme od listopadu.
V pohodě Popi,taky v tom mám zmatek. Prášky jsem vysadila v srpnu,ale začali jsme se snažit až od října předtím byla svatba,tak byly jiný starosti
To jo, vím,že ještě to není,tak dlouhá doba,ale chci vědět,že jsme oba v poho a když manžel chce jít na to spermio sám od sebe,tak jedině dobře ![]()
Ahoj holky nějak nestíhám dočítat.
Já už jedno dítě mám,a tenkrát byly všichni naštvaní,ale nakonec je to miláček mé mamky a tchýně taky.U nás všichni ví že se snažíme a tak mě nějak neprudí.
Jinak Verunko je super že už máš doktorku,to já se příští měsíc taky objednám jen abych věděla,protože je to 9měsíců co na tom pracujeme.
Popi - taky doufám že by to tentokrát mohlo vyjít.Byla bych šťastná.
karolon píše:
Ahoj holky nějak nestíhám dočítat.
Já už jedno dítě mám,a tenkrát byly všichni naštvaní,ale nakonec je to miláček mé mamky a tchýně taky.U nás všichni ví že se snažíme a tak mě nějak neprudí.
Jinak Verunko je super že už máš doktorku,to já se příští měsíc taky objednám jen abych věděla,protože je to 9měsíců co na tom pracujeme.
Popi - taky doufám že by to tentokrát mohlo vyjít.Byla bych šťastná.
Takže první mímo nebylo vůbec plánovaný? Jsem fakt ráda,že jsem změnila doktorku, cítímse víc v klidu. My se začneme snažit asi od dneška,aby jsme nic neprošvihli ![]()
Verunko,první byla plánovaná ale nikdo to nevěděl,snažili jsme se 4měs,a když jsem si řekla že na to prdím a koupím si psa tak jsem otěhotněla hnedka.
Ale ted to trvá nějak dlouho,ale už to tolik nehrotím.
Holky!!! včera se nám narodil synovec Tadeášek a dneska porodila kamarádka dvojčátka Lukáška a Klárku…Já mám takovou radost! ![]()
Tak to jsou krásné zprávy
hodně štěstíčka a zdravíčka jim přeju!!!!
Jéé to je krásné,přeju hodně štěstí.Já bych chtěla taky Tadeáška ale uvidíme.
takže jsem se včera dozvěděla že půjdu své nej kámošce za svědkyni..jupííí
a taky ve čtvrtek (ne)očekávám MS.Tak se uvidí ![]()
Ahoj holky! Popi to je čest
taky sem loni byla za svědka
ale ty starosti okolo.....musím ale říct že to stálo za to
A jak to u vás holky vypada? já sem tento měsíc úplně vypla!!! ani nevím který DC sem ![]()
Nazdárek holčiny, já jsem teď asi po ovu,tak už jen čekat. Jinak jsme to taky úplně nehrotili
Manžel jde v pátek na spermio,tak jsme trošku nervózní......
Jak se vám daří?
Já jsem za svědkyni ještě nebyla,ale můžu říct,že moje nej kamarádka a tedy i svědkyně mě docela naštvala, vůbec se o nic nezajímala a užívala si...... ![]()
Tak to já musím říct že sem se starala opravdu o všechno! prý bych zasloužila diplom
Jako musím říct že to bylo opravdu náročné a užívala sem si až tak od 9 večera
ale co bych pro tu moje kočenu neudělala že
šak ona mi to jednou vrátí ![]()
Tak to může být kamarádka za tebe vděčná
Moje Káča jela se mnou k holiči, nalíčila mě oblékla atd,ale když jsem jí potřebovala během dne třeba na úpravu účesu atd,tak byla nezvěstná se svým milým na pokoji co jsme jim pronajali ![]()
Tak já sem byla s ní už den předem…chystali sme a zdobily sál pak její a ženichův dům…ráno k holiči, šaty a pak starání o hosty od kafe po víno jestli sou spokojení mají všechno, chystání her, zařizování rautů odvozů…aaaa už ani nevím co všechno ..no prostě práce jak pro 4 lidi
a to nemluvím o asistenci při čůrání ![]()
tak moje svědkyně pouze nazdobila auto…na mé oblíkání neměla čas, protože se musela nechat učesat a nalíčit, takže jsem u toho měla ségru a byla jsem asi radši. Jinak pak už nebyla vůbec potřeba nic řešit, protože jsem to měla v hotelu a tam se o to postaral kamarád, kterému to tam patřilo resp. jeho přítelkyni)
Teď jdu za svědka já jí a doufám, že mě teda taky nechá celkem v klidu. Ráda bych si tu svatbu užila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to máme skorem stejně…my se snažíme od listopadu.