Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
popina píše:
tak co holky??
Tak zatím jsem to nedostala..... test jsem si dělala v pátek a nic. Měla jsem to dostat včera
Verunka8 píše:popina píše:Tak zatím jsem to nedostala..... test jsem si dělala v pátek a nic. Měla jsem to dostat včera
tak co holky??
tak to by mohlo vyjit ne? Dej pak jeste echo
Ahoj holky,tak já to měla dostat v neděli,a dostala jsem to už v pátek o dva dny dříve.Chjo takže začínám 10tý cyklus,už ani nedoufám a budu se muset asi objednat k doktorovi.
Tak Verunko třeba to klaplo…já to mám dostat ve středu…testovat budu ve čtvrtek..určitě dám vědět
Holky, mám trošku dilema teď. Hlásím se na ředitelskou pozici v práci a prej jsem zatím nejlepší kandidát…takže docela dost zvažuju že si dáme s mimčem na chvilku oddych.Ale fakt nevím jestli to za to stojí :-/ Ale je to opravdu pozice snů.
A o jakou práci jde? kdy by ses dozvěděla výsledky ať víš do kdy se rozhodnout?
Šlo by o programového ředitele v jednom rádiu a právě výsledky by byly až tak za měsíc. No tak nevim nevim
No…nabídka je to super! záleží to čistě na tobě po čem toužíš více. Já sem rozhodnutá pro mimi tak já bych se nerozmýšlala…
Tak hlásím,že opět nic, dostala jsem to ráno............. je to únavný
jinak děkuju,že jste na mě myslely ![]()
Verunko,tak to je mi líto.
Já to dostala zase o dva dny dříve,už se taky nevyznám.
Takže začínáme nanovo,ale přijde jaro,tak načerpáme energii a pak to půjde uvidíš.
popina píše: Šlo by o programového ředitele v jednom rádiu a právě výsledky by byly až tak za měsíc. No tak nevim nevim
Popino,
tak to máš teda krásnou nabídku.
Nech tomu volný průběh a uvidíš.Já osobně bych mimčo neodkládala,protože bych se bála že ho pak mít nebudu moci,když to všude vidím,že každá druhá má problém otěhotnět.
Ahoj holky! tak ráno sem zkoušela test a bílo! mrcha by asi měla dorazit zítra…uvidíme no
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak co holky??