Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
popina
1.3.12 12:58
Míša86 píše:
stálo to okolo třech stovek, takže docela v pohodě. Brala jsem to při hormonální léčbě. Jinak stále užívám kyselinu listovou. Máš nějakej typ na bylinkovej čaj?

koupila jsem si teď ten V2 - je to přímo od báby Radnické. Viz předešlý odkaz. Za 100g jsem zaplatila 56kč.tak večer budu vařit.

• Upravit
5313
1.3.12 13:12

popi tak to je mi líto! ono to jednou přijít musí :-)

• načítám...
17
1.3.12 14:35

promiň teď jsem si všimla toho odkazu, vypadá dobře, večer to nastuduju :)
jak dlouho se snžíte o mimi?

• načítám...
popina
2.3.12 10:37

tak jsem ten čaj uvařila a teda je pěkně hnusnej…příště budu muset přidat med a citron :-)

• Upravit
5313
5.3.12 09:49

Ahojky holky! jak se máme po víkendu? u nás nic nového :-)…Holky co si myslíte…normálně sem měla cykly 28,29,31 a ten poslední 40 ale to sem byla na vyvolávačce…co si myslíte kdy mám očekávat mrchu? nějak se v tom neorientuju ted…ani nevím jestli už byla ovulka nebo ne… :nevim: tento měsíc sem opravdu zdracena :cert:

• načítám...
394
5.3.12 14:24

AHoj holky,
tak co už někdo testoval?Verunko co ty?Já to mám nedostat v neděli,ale opět mě začaly bolet prsa a jsem nervní takže to asi tentokrát zase nevyšlo.
Nevím jestli mám skusit test nebo se na to vykašlat.

• načítám...
1103
5.3.12 14:37
karolon píše:
AHoj holky,
tak co už někdo testoval?Verunko co ty?Já to mám nedostat v neděli,ale opět mě začaly bolet prsa a jsem nervní takže to asi tentokrát zase nevyšlo.
Nevím jestli mám skusit test nebo se na to vykašlat.

Nazdárek, já to mám dostat v sobotu,zatím jsem netestovala je ještě dost brzy, možná o víkendu :D Karolon vydrž určitě ještě netestuj..... budeme držet spolu :D

• načítám...
5313
5.3.12 17:30

Já ani nevím kdy by to u mě mělo smysl…podle cyklu s 29dny příští pátek…ale nevím no…

• načítám...
394
5.3.12 20:05

Veru,tak jo tak já vydržím,jsem zvědavá.
Co ty jak se cítíš?Nějaká změna?
Jestli to tenhle měsíc dostanu tak už se objednávám k doktorovi.

• načítám...
1103
6.3.12 13:10
24kačkač píše:
Já ani nevím kdy by to u mě mělo smysl…podle cyklu s 29dny příští pátek…ale nevím no…

Je blbý,že to nemůžeš odhadnout,tak snad se ti to zase ustálý a nebo už to vůbec nedorazí :D

• načítám...
5313
6.3.12 13:12

Veru a jak si na tom ty? já věřím že už ta mrcha nedorazí :-) ani u mě ani u tebe :kytka:

• načítám...
1103
6.3.12 13:19
24kačkač píše:
Veru a jak si na tom ty? já věřím že už ta mrcha nedorazí :-) ani u mě ani u tebe :kytka:

Kačí já čekám v sobotu,tak uvidíme. Žádný příznaky nemám,takže nevim nevim. Co ty?

• načítám...
5313
6.3.12 13:21

někdy žádné příznaky jsou nejlepší :-) …já taky nemám žádné příznaky…akorát včera večer mě bolelo v podbríšku…jinak nic a mám citlivé prsa..ale nevímno…jinak fakt nic! já jestli budu testovat tak asi příští víkend…

• načítám...
1103
6.3.12 13:40
karolon píše:
Veru,tak jo tak já vydržím,jsem zvědavá.
Co ty jak se cítíš?Nějaká změna?
Jestli to tenhle měsíc dostanu tak už se objednávám k doktorovi.

Taky jsem zvědavá… nene u mě žádná změna, čekám na sobotu..... Určitě se k doktorovi objednej když to nevyjde tím nic nezkazíš!

• načítám...
1103
6.3.12 14:42
24kačkač píše:
někdy žádné příznaky jsou nejlepší :-) …já taky nemám žádné příznaky…akorát včera večer mě bolelo v podbríšku…jinak nic a mám citlivé prsa..ale nevímno…jinak fakt nic! já jestli budu testovat tak asi příští víkend…

Tak jsem se dneska dozvěděla,že jsou dvě kolegyně z práce těhu jedný je 46 a čeká dvojčata a druhá to plánovala až,tak za dva roky… :D Máš pravdu někdy jsou lepší žádný příznaky :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+