Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
24kačkač píše:
Ahoj holky! tak ráno sem zkoušela test a bílo! mrcha by asi měla dorazit zítra…uvidíme no
Tak jak jsi dopadla?Snad jsi to nedostala,a doufám že už někdo prolomí ledy.
24kačkač píše:
Tak já mám soju ráda ale Tomáš říká že chce pravé maso
Tak co Kačí??? ![]()
Ahoj!vůbec nevím jak sem dopadla…včera sem trochu špinila…taková hnědá barva-prý by to mohlo být hnízdění že bych ovu měla později. Čípek mám úplně v zadu a tvrdý a to i dneska a ještě k tomu na čípku sem taky měla hnědo. Holky vůbec nevím co to je a jak to dopadne. Každopádně MS nemám…a hlavně při MS je čípek dole a otevřený!!!! fakt sem z toho všeho jelen! ![]()
popina píše:
Holky, hele co našla moje mamča. Je to docela vtipný, protože my doma s Tomem jíme sóju skoro každý týden. http://homeo-eg.gb-soft.com/…VA/Soja.aspx
To je hrozný, za chvilku nebudeme moct jíst nic.........
Mě sója nevadí,ale ten můj to nechce ![]()
24kačkač píše:
Ahoj!vůbec nevím jak sem dopadla…včera sem trochu špinila…taková hnědá barva-prý by to mohlo být hnízdění že bych ovu měla později. Čípek mám úplně v zadu a tvrdý a to i dneska a ještě k tomu na čípku sem taky měla hnědo. Holky vůbec nevím co to je a jak to dopadne. Každopádně MS nemám…a hlavně při MS je čípek dole a otevřený!!!! fakt sem z toho všeho jelen!
no tak to asi vypadá nadějně ne??? ![]()
24kačkač píše:
Ahoj!vůbec nevím jak sem dopadla…včera sem trochu špinila…taková hnědá barva-prý by to mohlo být hnízdění že bych ovu měla později. Čípek mám úplně v zadu a tvrdý a to i dneska a ještě k tomu na čípku sem taky měla hnědo. Holky vůbec nevím co to je a jak to dopadne. Každopádně MS nemám…a hlavně při MS je čípek dole a otevřený!!!! fakt sem z toho všeho jelen!
Tak uvidíš,ale každopádně to vypadá nadějně,moc bych ti to přála.Tak dej pak vědět jestli najdeš //. ![]()
Já si říkám že sem těhotná a pokud tam něco je tak ho moje dobrá vůle udrží …ale ve skrytu duše nevím jestli si mám dělat takové bolavé naděje! ![]()
Pokud se včera uhnizďovalo…tak prý za 6 dní je HCG rozpoznatelné na testu…tzn. podnělí… ![]()
HOlky už některá musí najít ty //.Já jsem ze sebe taky zmatená,a nevím do kdy čekat,říkají do roka no tak uvidíme.Je to 9měsíců. ![]()
Já sem rozhodnuta že jestli budu mít zpoždění tak jdu na gyndu a řeknu si o Clostik…pořádně nevím kdy je ovu tak by se to mohlo urychlit!
Snad už to někdo prolomí!
A ten Clostil,to jsou hormony abys měla ovulaci a pravidelnou MS?
Clostilbegyt …vyvolává ovulaci!! prostě víš kdy ji máš a nejsou to hormony sou to homeopatika myslím…takže žádné svinstvo
Aha tak to je super,já si doteď myslela že jí mám 16DC ale ted jsem jí měla mnohem dříve takže fakt už nevím kdy jí mám,snažíme se průběžně tak každý druhý,třetí den.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, hele co našla moje mamča. Je to docela vtipný, protože my doma s Tomem jíme sóju skoro každý týden. http://homeo-eg.gb-soft.com/…VA/Soja.aspx