Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
4.4.12 10:12

Ahojky holky" jak se daří? a co Karolon? jak to vypadá?

• načítám...
394
4.4.12 22:41

:D Ahoj holky,
tak já to zatím nedostala,ale tak divně mě bolí prsa,nemůžu se jich ani dotknout.
Test jsem si zatím nedělala,bojím se že budu zklamaná.
Ake jak to nedostanu do pátku tak koupím testík a uvidíme.

• načítám...
5313
5.4.12 11:03

Tak to sou super zprávy!!! Držím ti moc palečky! moc na tebe budu myslet aby ta mrcha nedorazila!!!! a ty chceš testovat v pátek nebo až v sobotu…řeknu ti já bych raději otestovala abych věděla na čem sem hned …a né být další dny v naději…

• načítám...
394
5.4.12 13:26

Ahoj Kačí,děkuju jsi hodná.
Zatím mrcha nikde,ale s testem to vydržím do soboty jestli to nedostanu,už jsem si řekla že na testování prdím,za těch 9měs co se snažíme tak jsem si dělala tolik testů takže ted už počkám. :)

• načítám...
1103
5.4.12 13:36

Ahoj kočky,jak se vám daří?
Já jsem v práci a umírám, jsem stašně unavená a je mi na :poblion:
Karolon,tak to jsou super zprávy, držim palečky. S testováním vydrž ať je vše ok? Máš jinak pravidelnej cyklus?
Já to čekám v pondělí už,aby to bylo :D

• načítám...
394
5.4.12 15:03

Verunko,já to doted měla přesně 29dní a poslední cyklus to bylo 27dní a to bylo včera,tak ti nevím,radši vydržím a testnu v sobotu.
Tobě držím taky palce abx to už vyšlo. :lol:

• načítám...
popina
6.4.12 09:46

holky, my jedem na Velikonoce na kola do NP České Švýcarsko. Tak když budem na té dovče tak by se mohlo konečně zadařit :-) Co vy plánujete na Velikonoce? Těšíte se na vyšupání?

• Upravit
5313
6.4.12 09:53

Tak my budeme na Velikonoce doma…klasika na vesnici :-) tak sem zvědavá ..Vy si to každopádně Popi užijte!!

• načítám...
394
6.4.12 11:54

Tak to mi jedem na chatu,se těším.
Také si to užijte.
Jinak já to zatím nedostala,ale bolí mě břicho tak počítám že dnes nebo ráno dorazí ms.

• načítám...
1103
6.4.12 12:41

No manžel jde zítra do práce a v něděli jedeme za dědou do jížních čech,.tak by mohlo být hezčí počasí........ :-)
Karolon děj určitě vědet,papa

• načítám...
394
6.4.12 14:15

Holky vědět určo dám ale nevím nevím,tělo si asi dělá co chce.I když břicho prý při těhu bolí stejně jako na ms nebo při ní.Tak uvidíme.Tak si ti všichni užijte papa :)

• načítám...
394
8.4.12 21:40

Ahoj holky,tak já to dnes dostala,chjo už jsem ztoho hotová,jdu už k doktorovi páč je to už přes 10měsíců co se snažíme.

• načítám...
5313
10.4.12 07:13

Ach jo Karolon…tak sem ti držela palce!!! ale tak doktor už vám snad pomůže!! hlvavu vzhůru :-)
A jak ste prožily Velikonoce holky?já v poklidu doma a na dupu sem ani moc nedostalal :-)

• načítám...
1103
10.4.12 08:51

Dobré ráno,tak hlásim,žeč moje ms je přesná jako hodinky včera ráno dorazila ach jo :(
Jinak Velikonoce byly ok, odpočívání a výlet do jížních čech za dědou :)

• načítám...
5313
10.4.12 08:52

Verunko ach jo…ty taky…já ji čekám v pátek…a doufám že nebude meškat ať se může začít nanovo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+