Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky jak se máte po víkendu? chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom že by chlap měl jít k porodu?
Hanulinko 19 a jak dlouho se snažíte? bereš nějaké vitamíny nebo něco na podporu těhu? musíš toho napsat více ![]()
boiska já sem zásedně pro!! jen ať vidí jak mrňousci přicházejí na svět a že to není o tom jenom dělat machra že se podařilo ![]()
Jinak holky já stále meškám..dneska 4 den…testy negativní takže nejpozději v pátek letím na vyvolávačku… ![]()
Ahoj holky, takže my jsme ten pozitivní ovu test pojistili, tak jsem zvědavá co z toho bude ![]()
Popi, když jsem se dívala, tak jsme měli ovu stejně, to by na nějaké těhu příznaky myslím bylo ještě hodně brzy. Každopádně držím palce ať to vyjde ![]()
Boiska, já bych tam manžela určitě chtěla. U prvního byl taky, a myslím, že bych to bez něj zvládala mnooooohem hůř.
Kačko, ale co když i přes negativní testy se zadařilo? Zkoušelas různé druhy testů?
já si taky myslím že by měl být chlap u porodu, a jsem moc ráda že jsem toho svého urputáka přemluvila k tomu jít tam, ale ted se hlavně musí zadařit. jenom ted musím přečkat tu mrchu která mi tak ničí život velkýma bolestma.
Jun já si kupuju jenom mamatest10…tomu věřím nejvíce…Tento měsíc s tím moc nepočítám…měli sme kupu problémů a nebyla ani nálada na
…jestli nám to za celý měsíc vyšlo 3×
…ale známá se snažili a pak říkala že na to kašlou že mají problémy v práci a říkala že se za měsíc mazlili 2× a už je těhule
..Ale já tomu fakt nevěřím
Bois, tak to držím palce, protože po porodu prej bývá menstruace méně bolestivá. Mně pomohla antikoncepce. Tak hlavně ať se zadaří co nejdřív, aby si to tvůj nerozmyslel ![]()
Kačko a nechceš jenom tak „ze sportu“
vyzkoušet nějaký jiný? Co když........ ono k mimi stačí i jedno tuleníčko v tu správnou chvíli. Když se nám prcek zadařil, tak jsme to fakt zvládli za měsíc jenom jednou.
Já to prdím jun
prostě budu čekat…už mě to testování ani nebaví
a to měsíc dříve sem měla testovací mánii ![]()
Nene…ode dneška měřím…viz metřík…tak snad tu ovulku vysleduju a když ne tak frčím k doktorovi… a když půjdu na vyvolávačku tak se dr. hned zeptám jak na ni… ![]()
Já bohužel měřit nezvládám. Malý se budí tak různě. Ale naštěstí mi vyšel pozitivní ovu test, tak aspoň něco.
No to jo to je jiná
…já sem to nikdy ani nechtěla je to pro mě stresující…tím pádem na to musím každý den myslet…ale chci prostě vysledovat ovu a do testů vrážet nechci!!! to by byl balík!!
Ahoj Holky, nestačím, dočítat, je to tady pěkně rozjetý
Jaký jste měly víkend? Já jsem si v sobotu zašla na masáž s mamčou na oběd a a neděle byla vařící a pečící ![]()
Jinak k tématu partner k porodu: původně jsem moc nechtěla, přála jsem si to zvládnout sama,ale teď už určitě jo, musí to být velká podpora!!!
Kačí moc na tebe myslím, je dobře,že se tím nestresuješ!!!
No…Verunko když se budu stresovat půjde to ještě hůř…snažím se no. My sme byli v pátek u kámošky…a to byl teda reset! tak sem se opila
ale všechno to ze mě spadlo..pokecaly sme a bylo fajn…jinak zbytek víkendu klasika doma ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@boiska
taky mi to napadlo, ale ikdyby z toho něco bylo, tak test asi ještě nic neukáže…uvidím…možná koncem příštího týdne bych mohla.