Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
popina
15.4.12 16:33

@boiska
taky mi to napadlo, ale ikdyby z toho něco bylo, tak test asi ještě nic neukáže…uvidím…možná koncem příštího týdne bych mohla.

• Upravit
6104
15.4.12 16:42

@popina
tak to určitě, ale pak dej hned vědět :palec:

• načítám...
6104
16.4.12 07:09

ahoj holky jak se máte po víkendu? chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom že by chlap měl jít k porodu?

• načítám...
5313
16.4.12 07:34

Hanulinko 19 a jak dlouho se snažíte? bereš nějaké vitamíny nebo něco na podporu těhu? musíš toho napsat více :)
boiska já sem zásedně pro!! jen ať vidí jak mrňousci přicházejí na svět a že to není o tom jenom dělat machra že se podařilo :P
Jinak holky já stále meškám..dneska 4 den…testy negativní takže nejpozději v pátek letím na vyvolávačku… :nevim:

• načítám...
jun
749
16.4.12 07:50

Ahoj holky, takže my jsme ten pozitivní ovu test pojistili, tak jsem zvědavá co z toho bude :*
Popi, když jsem se dívala, tak jsme měli ovu stejně, to by na nějaké těhu příznaky myslím bylo ještě hodně brzy. Každopádně držím palce ať to vyjde :hug:

Boiska, já bych tam manžela určitě chtěla. U prvního byl taky, a myslím, že bych to bez něj zvládala mnooooohem hůř.

Kačko, ale co když i přes negativní testy se zadařilo? Zkoušelas různé druhy testů?

• načítám...
6104
16.4.12 08:54

já si taky myslím že by měl být chlap u porodu, a jsem moc ráda že jsem toho svého urputáka přemluvila k tomu jít tam, ale ted se hlavně musí zadařit. jenom ted musím přečkat tu mrchu která mi tak ničí život velkýma bolestma.

• načítám...
5313
16.4.12 09:04

Jun já si kupuju jenom mamatest10…tomu věřím nejvíce…Tento měsíc s tím moc nepočítám…měli sme kupu problémů a nebyla ani nálada na :hug: …jestli nám to za celý měsíc vyšlo 3× :P …ale známá se snažili a pak říkala že na to kašlou že mají problémy v práci a říkala že se za měsíc mazlili 2× a už je těhule :) ..Ale já tomu fakt nevěřím

• načítám...
jun
749
16.4.12 09:35

Bois, tak to držím palce, protože po porodu prej bývá menstruace méně bolestivá. Mně pomohla antikoncepce. Tak hlavně ať se zadaří co nejdřív, aby si to tvůj nerozmyslel :lol:

Kačko a nechceš jenom tak „ze sportu“ :) vyzkoušet nějaký jiný? Co když........ ono k mimi stačí i jedno tuleníčko v tu správnou chvíli. Když se nám prcek zadařil, tak jsme to fakt zvládli za měsíc jenom jednou.

• načítám...
5313
16.4.12 09:38

Já to prdím jun :-) prostě budu čekat…už mě to testování ani nebaví :P a to měsíc dříve sem měla testovací mánii :P

• načítám...
jun
749
16.4.12 09:40

Kačko, to máš pravdu, hlavně se z toho nezbláznit  :D

• načítám...
5313
16.4.12 09:42

Nene…ode dneška měřím…viz metřík…tak snad tu ovulku vysleduju a když ne tak frčím k doktorovi… a když půjdu na vyvolávačku tak se dr. hned zeptám jak na ni… :-)

• načítám...
jun
749
16.4.12 09:45

Já bohužel měřit nezvládám. Malý se budí tak různě. Ale naštěstí mi vyšel pozitivní ovu test, tak aspoň něco.

• načítám...
5313
16.4.12 09:46

No to jo to je jiná :-) …já sem to nikdy ani nechtěla je to pro mě stresující…tím pádem na to musím každý den myslet…ale chci prostě vysledovat ovu a do testů vrážet nechci!!! to by byl balík!!

• načítám...
1103
16.4.12 09:49

Ahoj Holky, nestačím, dočítat, je to tady pěkně rozjetý :D Jaký jste měly víkend? Já jsem si v sobotu zašla na masáž s mamčou na oběd a a neděle byla vařící a pečící :lol:
Jinak k tématu partner k porodu: původně jsem moc nechtěla, přála jsem si to zvládnout sama,ale teď už určitě jo, musí to být velká podpora!!!
Kačí moc na tebe myslím, je dobře,že se tím nestresuješ!!!

• načítám...
5313
16.4.12 09:55

No…Verunko když se budu stresovat půjde to ještě hůř…snažím se no. My sme byli v pátek u kámošky…a to byl teda reset! tak sem se opila :P ale všechno to ze mě spadlo..pokecaly sme a bylo fajn…jinak zbytek víkendu klasika doma :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+