Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
už jsem to tam vyplnila, ale jak to dostanu sem? to je na mě asi už moc složité
tak když si na tom womenzone tak si najeď na ten graf. Dole pod ním sou dvě záložky zápis teplot a sdílet graf. Klikni na to sdílet graf a dole se ti v rámečku ukáže URL adresa grafu. Adresu zkopíru a vlož si ji tady v nastavení do toho pole úplně dole a dej uložit a je to ![]()
tak ted jsem si byla udělat ovu test a hned to tam zapíšu a vložím sem ![]()
boisko špatně si mě pochopila
tento odkaz si musíš vložit na emiminu do nastavení a ne tady do diskuze ![]()
a jestě na womenzone jdi do nastavení menstruačního kalendáře a klikni tam zobrazit na zobrazit grafy všem uživatelkám!
říkala jsem ti že jsem na tohle uplně blbá, asi to sem ani nebudu dávat. to pro mě bude jednodušší ![]()
nee jenom si na womenzone povol u toho mens kalendáře at to vidí všichni a ten odkaz si dej tady do nastavení…to nejsložitější už máš
normálně ten odkaz zkopíruj tady si najeď do nastavení a úplně dole je stejná tabulka jako tahle do které píšem a tam vlož ten odkaz a den uložit…a myslím nadtím nebo kousek nad tím něco s podpisama a ty tam dáš jenom ano a uložíš to ![]()
tak jsemse snažila jak jsem mohla, ale nic takového na vložení jsem tam nenašla, ale to je jedno. dneska mám test na ovu negativní takže je to stejnak jedno
tady nahoře vedle políčka odhlásit je nastavení a tam dole je to pole ![]()
Jo super je to tam!!! ale teď jdi ještě na womenzone jdi do nastavení to je to nahoře takové ozubené kolečko taky vedle odhlašení a třetí od konce je nastavení menstruačního kalendáře…a tam dáš zobrazovat grafy všem uživatelkám a uložit a už to uvidím…protože teď to máš zamklé
no výborně
už to vídím
a ty můžeš vidět můj
…no a ještě počkej..ty si děláš ovu testy nebo si měříš BT?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat