Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
26.4.12 07:37

Jestli ti to pomůže Verunko tak se nám tu svěř :-) :kytka:
Moje teploty sou taky zvláštní…strašně nizounké …

• načítám...
6104
26.4.12 07:41

Veru copak se stalo, vypovídej se bude ti líp znám to.

• načítám...
popina
26.4.12 08:45

Holky, vidím že tady řešíte nějakou vážnou věc…ale já mám trošku asi radost a musím vám to povědět. Dneska jsem začala špinit. Zítra to mám dostat a ještě se mi to nikdy nestalo tohle. Tak jsem teda zvědavá co by to mohlo být…snad konečně miminko!

• Upravit
1103
26.4.12 09:14

Holky moc děkuju za podporu,ale je to moc věcí dohromady a já už se v tom nechci babrat, prostě musím doufat v lepší zítřky. Nezlobte se :hug:
Popi,tak to mám velkou radost, myslíš,že by to mohlo být uhnízdění???

• načítám...
popina
26.4.12 09:46

@Verunka8
Veru já právě vůbec nevím. ALe fakt se mi to ještě nikdy nestalo a doufám že to bude ono :-)

• Upravit
1103
26.4.12 09:49
@popina píše:
@Verunka8
Veru já právě vůbec nevím. ALe fakt se mi to ještě nikdy nestalo a doufám že to bude ono :-)

Kdyby se mi tohle stalo,tak bych si taky myslela,že je to ono,protože žádný špinění nemívám :D

• načítám...
6104
26.4.12 10:53

taky si myslím že by to mohlo být ono, a držím moc palce :palec:

• načítám...
1103
26.4.12 13:18

Popi a kdy budeš dělat test? :)

• načítám...
popina
26.4.12 13:49
@Verunka8 píše:
Popi a kdy budeš dělat test? :)

Nevim..napřed počkám zda to zítra dostanu a kdyžtak pak třeba v sobotu. Ale asi je stejnak brzy na test. Můžu říct, že jestli to nevyjde tak budu asi hooodně zklamaná

• Upravit
1103
26.4.12 14:15
@popina píše:
Nevim..napřed počkám zda to zítra dostanu a kdyžtak pak třeba v sobotu. Ale asi je stejnak brzy na test. Můžu říct, že jestli to nevyjde tak budu asi hooodně zklamaná

Máš pravdu,jestli je to teď teprve uhnízdění,tak je na test opravdu brzy.
Moc si přeju,aby ti to vyšlo i nám by to vlilo novou krev do žil :) Musíš doufat,že to bude ok a když ne,tak pojedeme všechny zase dál :hug:

• načítám...
jun
749
26.4.12 16:36

Hele holky, změna tématu, co hodláte dělat na čarodejnice? :D

• načítám...
6104
26.4.12 17:40

jedeme s přáteli na chatu a bude se dělat velký ohen, ale jinak nic moc a co ty?

• načítám...
jun
749
26.4.12 21:07

no my se taky chystáme ke známým na táborák a prej bude i upalování :) Tak přemýšlím jestli se nějak speciálně výmódit. Chtěla bych to letos pojmout nějak hodně strašidelně, ale i zajímavě. Tak kdyby byly nějaké nápady, sem s nima :-)

bois a jak jde snaženíčko, tuleníčko? :D Dělala sis nějaký další ovu test?

• načítám...
6104
27.4.12 07:07

no zatímjesem furt měla jenom ducha na ovu testu tak jsem zvědavá dneska :dance: , ode dneška bych měla mít ovu tak uvidíme, ale včera bohužel nic přítel pracoval až do dvou do rána :( a dneska chce podat výpoved takže jsemzvědavá co dneska bude :nevim:

• načítám...
popina
27.4.12 08:30

Holky,takže hlásím přesnou MS jak švýcarský hodinky :-( No…ale zítra jdem na Majáles,takže si to aspoň užijem.hehe

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+