Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jestli ti to pomůže Verunko tak se nám tu svěř
![]()
Moje teploty sou taky zvláštní…strašně nizounké …
Holky, vidím že tady řešíte nějakou vážnou věc…ale já mám trošku asi radost a musím vám to povědět. Dneska jsem začala špinit. Zítra to mám dostat a ještě se mi to nikdy nestalo tohle. Tak jsem teda zvědavá co by to mohlo být…snad konečně miminko!
Holky moc děkuju za podporu,ale je to moc věcí dohromady a já už se v tom nechci babrat, prostě musím doufat v lepší zítřky. Nezlobte se ![]()
Popi,tak to mám velkou radost, myslíš,že by to mohlo být uhnízdění???
@Verunka8
Veru já právě vůbec nevím. ALe fakt se mi to ještě nikdy nestalo a doufám že to bude ono ![]()
@Verunka8 píše:
Popi a kdy budeš dělat test?
Nevim..napřed počkám zda to zítra dostanu a kdyžtak pak třeba v sobotu. Ale asi je stejnak brzy na test. Můžu říct, že jestli to nevyjde tak budu asi hooodně zklamaná
@popina píše:
Nevim..napřed počkám zda to zítra dostanu a kdyžtak pak třeba v sobotu. Ale asi je stejnak brzy na test. Můžu říct, že jestli to nevyjde tak budu asi hooodně zklamaná
Máš pravdu,jestli je to teď teprve uhnízdění,tak je na test opravdu brzy.
Moc si přeju,aby ti to vyšlo i nám by to vlilo novou krev do žil
Musíš doufat,že to bude ok a když ne,tak pojedeme všechny zase dál ![]()
jedeme s přáteli na chatu a bude se dělat velký ohen, ale jinak nic moc a co ty?
no my se taky chystáme ke známým na táborák a prej bude i upalování
Tak přemýšlím jestli se nějak speciálně výmódit. Chtěla bych to letos pojmout nějak hodně strašidelně, ale i zajímavě. Tak kdyby byly nějaké nápady, sem s nima ![]()
bois a jak jde snaženíčko, tuleníčko?
Dělala sis nějaký další ovu test?
no zatímjesem furt měla jenom ducha na ovu testu tak jsem zvědavá dneska
, ode dneška bych měla mít ovu tak uvidíme, ale včera bohužel nic přítel pracoval až do dvou do rána
a dneska chce podat výpoved takže jsemzvědavá co dneska bude ![]()
Holky,takže hlásím přesnou MS jak švýcarský hodinky
No…ale zítra jdem na Majáles,takže si to aspoň užijem.hehe
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat