Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jejejej…boisko ať už je to pondělí a uděláš ten test…je to s tebou opravdu zajímavé…
ahoj holky jaký byl víkend, mě už břicho jenom sem tam se ozve,ale hlen se nějak u mě zabydlel tak už se fakt těším na zítřek na ten test, ale moc tomu nevěřím. ![]()
ahoj veru tak jak jsi na tom?
holky mě přijde že jsem si veškeré ty příznaky asi možná nějak vsugerovala
. dneska si jdu dělat test ale vidím to na jenom jednu čárku a jsemz toho fakt smutná ![]()
ahojky boisko, neště neztrácej naději, třeba to ještě dopadne. Ale měla sis udělat ten test hned ráno, z ranní moče je to nejprůkaznější
ještě jsem na záchodě nebyla, ted jsem šla poprvé, holky držte palce jdu na to
Já si taky nejsem vůbec jistá jestli sme ovu neprošvihli…ještě nemám vyznačenou ovu… ![]()
@24kačkač tak si kup ovu test, podle mě je to takhle nejjednodušší nemusíš každý den měřit, já bych na to furt zapomínala.
Ahoj holky,tak já jsem dneska ještě netestovala, mám asi nějak strach,aby tam nebyla zase jen jedna............ testnu během dne ![]()
Co ty Karolon jak jsi dopadla?
Jinak Boisko nic si z toho nedělej máš ještě týden do ms,to je fakt času dost. a cítíš se už dobře?
Holky, držím palce. Snad se už koněčně některé ta druhá čárka objeví. Já mam tento týden OVU…tak na tom musíme zamakat ![]()
@boiska píše:
veru cítím se fajn, jenom mě občas pobolí prsa, ale jinak nic.
Tak na testu sněhobílo......
veru tak jsme na tom stejně,
mě už zase začal bolet podbřišek, asi je to z nervu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat