Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
aha no tak to je fakt na prd. já končím až v pět hodin a to už ona neordinuje. takže budu muset počkat až bude někdo zdravý na záskok
Ahoj holky, moc Vám všem děkuju,že jste na mě myslely,ale musím zase bohužel oznámit,že opět nic.............. Ach jo!!!
Já už to fakt nechápu, jsme oba v pořádku a pořád nic..... Co ty Popi jsi po ovu?
@Verunka8 píše:
Já už to fakt nechápu, jsme oba v pořádku a pořád nic..... Co ty Popi jsi po ovu?
jsem těsně před..ale tento měsíc to nenechávám náhodě a snažíme se obden. Zatím nám to nějak neva. Byli jsme teď v Třeboni na kolech a pak na chalupě a ono to šlo nějak samo ![]()
tak to je dobře že to šlo samo, já si připadám už jako veverka a už se mi někdy ani nechce. ![]()
jo to mě to jde taky líp ale přítel má pak problémy a sama pít nebudu
@24kačkač píše:
Verunko to je hrůza už ale fakt! snad už to brzy bude!
Kačí musíme být všechny v pohodě jinak to nejde ![]()
Naprosto vás chápu holky,taky se mi už občas nejde,ale teď jak je pěkně,tak to jde nějak líp. Musíme zase naplánovat nějaký výlet to je pak úplně super ![]()
tak už to začíná. Bolesti podbřišku na každém kroku - že by se hlásila o slovo ovulace ![]()
@popina tak budeme trpět spolu, mě taky už za bolí a od včerejška i prsa docela dost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat