Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska jsem chtěla s děckama tančit zumbu ale fakt nemůžu jak to bolí ![]()
@boiska píše:
@popina tak budeme trpět spolu, mě taky už za bolí a od včerejška i prsa docela dost.
Tak to máme fakt úplně stejně
Je to strašně otravné, ale zase nadruhou stranu vím přesně kdy mám ovu. Jo a chtěla jsem se zeptat…má smysl to dělat obden nebo v době ovu každý den.....pořád tak nad tím přemýšlím
já myslela že to máme stejně s tou bolestí, já jsem ovu měla skoro před 14 dny, ted čekám na mrchu příští týden. kdyby nepřišla byla bych tak happy
@boiska píše:
já myslela že to máme stejně s tou bolestí, já jsem ovu měla skoro před 14 dny, ted čekám na mrchu příští týden. kdyby nepřišla byla bych tak happy
Aháá…tak to jsem netušila ![]()
@24kačkač píše:
Popi v době ovulace jistěte denně!!! za to nic nedáš
právě že se říká, že se to nestihne obnovit..ale tak zkusíme to teda ![]()
Nevím no…ale já to tak jistím…teda když je nálada…nemazlíme se z povinnosti ![]()
holky já už to mám za čtyři dny dostat, ted jsem z toho začala být pěkelně nervozní
Zkus na to nemyslet! nějak se zabav! zajděte si třeba do kina nebo něco ![]()
jojo snažím se na to nemyslet, ale včera mě ten podbřišek bolel tak že jsem nemohla usnout a ani si lehnout na břicho jak moc mě bolely prsa, vím že to mám za tři dny dostat ale takhle mě prsa ani podbřišek nikdy před mrchou nebolely. přítel se mě ráno ptal jestli mi není špatně, ale od žaludku je mi dobře, tak já už fakt nevím ![]()
Ježís boisko …to je fakt divné!!! kdy chceš znovu testovat? nechceš si raději skočit k tomu doktorovi?
chtěla bych ale dneska tam moje doktorka není a v pondělí to mám dostat. přítel taky už se ptal kdy budu testovat, doma mám jestě jeden test tak to zítra na chalupě testnu. ale jsem z toho spíš taková nesvá, než buh ví jak happy
No jo…tak když ti není dobře tak to chápu…hlavně aby bylo vše ok!!! pak dej vědět jak ti to dopadlo!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat