Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mě stačí jenom sedět, nejraději bych furt ležela, ale to nejde, proto jsem chtěla jít k dr co nejdříve at vím jestli je to normální
Je boisko…s tím roztahováním dělohy sem ti to taky chtěla napsat…neboj všechno bude v pořádku
a je to už příští týden! uteče to jako voda a už budeš mít fotečku ![]()
S tím testováním vydržím…minimálně do pátku
ale chtěla bych do sobotu…ať mám na to hezky klid
ale bude to hodně těžké!!! kolik DPO si testovala?
@24kačkač ještě že jsi to napsala jsem ted trochu klidnější, jojo na fotečku se mocinky těším
jinak jsem testovala 11DPO, tři dny před očekávanou ms
Tak koukám,že tady zavládla dobrá nálada. Všechny nás to boisky těhu pozitivně nakoplo
tak ať se nám daří. Já jsem 8DC,tak začínáme snažení
boisko neboj…určitě se ti roztahuje děloha
!! to já budu 11DPO v sobotu…a taky to je den očekáváne MS…to nevím jestli tak dlouho vydržím
…uvidím taky podle teplot
jojo, holky ještě že vás mám, strašně moc bych to chtěla říct mamce, ale dohodli jsme se s přítelem že počkáme ještě měsíc, ale myslím že to vydržím tak do prohlídky na gyndě a pak jí tořeknu, neumím před ní držet tajemství
To je hezké boisko! já bych to asi taky nevdržela! ale teď mě cuká a nevím jak vydržím s tím testováním…tak bych si to přála za babičku! ![]()
no uvidíme, dneska si za mamkou jedu pro krém na to břícho tak uvidím jestli co a jak ještě to proberu s přítelem, ale ten je zásadně proti
at si prý počkají
Ale oni z toho nejsou nadšení a nemůžou být nervózní když o tom nic neví že ?! ![]()
jo to jo, ale u našich rodin až tak velké nadšení nečekám, hlavně u rodiny od přítele, mám z tohodocela obavy, ale tak my jsme si miminko přáli tak ho mít budeme a at si ostatní kdyžtak trhnou protézou
Proč myslíš že nebude nadšení? já už vidím moji mamku jak brečí štěstím ![]()
jeho rodiče jsou prostě takoví, hlavně mamka. a moje mamka bude spíš smutná že si neudělám mgr. a že jsem měla ještě času dost, ale možná mě překvapí, protože už nepatří k nejmladším a je jediná ze sester, která nemá vnouče. uvidíme
A kolik ti je jestli se můžu zeptat? já si myslím že budou všichni rádi
určitě tě překvapí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jojo…prej to je takhle normální. S tím bolení podbřišku mám taky nahnáno. Protože mě pořád bolí. V době ovulace teda nejvíc ale pak i mimo…i po MS, po ovu - prostě pořád. A pak když jezdim na kole v terénu, tak to je nejvíc masakr…:-/