Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
7.5.12 17:08

Na testy prdím boisko…je to drahé jak čert…já doufám že ovu bude dneska nebo zítra…tak jistíme od soboty :-)
Holky z testíků si zatím hlavu nedělejte, třeba je brzo a dokud nedorazí mrcha tak je tu pořád naděje!!! :kytka:

• načítám...
popina
7.5.12 18:45
@24kačkač píše:
Na testy prdím boisko…je to drahé jak čert…já doufám že ovu bude dneska nebo zítra…tak jistíme od soboty :-)
Holky z testíků si zatím hlavu nedělejte, třeba je brzo a dokud nedorazí mrcha tak je tu pořád naděje!!! :kytka:

me ovu testy ukazaly hnedka druhy cyklus.pak jsem uz testovala pouze 3×.ted uz na to prdim.jednak mam cyklus presnej a pak mam pri ovu bolesti jako prase.akorat stejne je to asi jedno.mimco stale ne a ne prijit.

• Upravit
6104
8.5.12 10:07

@popina ono přijde, uvidíš

• načítám...
5313
8.5.12 10:10

Joo určitě to příjde…já sem opravdu zvědavá na tu moji ovu…jestli se vůbec uráčí..sem 19 DC a nic…teploty takové všelijaké…za 10 dní by měla dorazit mrcha…to by se nestačilo ani uchytit… :nevim:

• načítám...
1103
8.5.12 11:06

Ahoj holky,tak hlásím,že MS zatím nikde,ale testy nedělám nechci být zase zklamaná.....

• načítám...
5313
8.5.12 12:14

No tak držím palečky Verunko! tobě měla dorazit včera ne?

• načítám...
1103
8.5.12 12:16
@24kačkač píše:
No tak držím palečky Verunko! tobě měla dorazit včera ne?

Moc děkuju Kačí, jj včera. Ale včera na testu nic nebylo,tak si moc nadějí nedávám!!

• načítám...
5313
8.5.12 15:39

Neboj :-) třeba tam ještě dvě vykouknou :-) A jak ty to teďkom máš? nemáš nového doktora? nebo si to pletu :-)

• načítám...
6104
8.5.12 19:23

@Verunka8
určitě se tam ukážou, bud trpělivá ;)

• načítám...
popina
8.5.12 20:06
@Verunka8 píše:
Moc děkuju Kačí, jj včera. Ale včera na testu nic nebylo,tak si moc nadějí nedávám!!

to jsem zvedava.kdy budes zase testit?

• Upravit
6104
8.5.12 20:10

ahojte děvčata, jak se máte já mám dneska docela velkou depku. ani nevím z čeho, ale bohužel se objevila.

• načítám...
394
8.5.12 21:42
Ahoj Veru,tak já to úspěšně zase dostala chjo už jsem docela naštvaná a nebaví mě to.Akorád jsem doma vzteklá.
@Verunka8 píše:
Ahoj holky,tak já jsem dneska ještě netestovala, mám asi nějak strach,aby tam nebyla zase jen jedna............ testnu během dne :-)
Co ty Karolon jak jsi dopadla?
Jinak Boisko nic si z toho nedělej máš ještě týden do ms,to je fakt času dost. a cítíš se už dobře?
  • načítám...
5313
9.5.12 07:07

Máme to ale všechny smůlu!!! :pocitac:
Boisko hlavu vzhůru! všechno bude!!
Holky já sem asi zjistila že nemám vůbec ovu :cert: měřím první měsíc a už sem dneska 21 DC a nic…a od včera mám Proveru…jestli my se nesnažíme půl roku zbytečně :zed:

• načítám...
6104
9.5.12 07:16

no tak rychle k doktorovi at to zjistí? jo jo dala jsem hlavu vzhuru. ale bohužel mě zase začal bolet podbřišek tak už fakt nevím co se mou je a k doktorce se ted nedostanu protože mám v práci skoro všechny nemocné a volno nedostanu. hergot

• načítám...
5313
9.5.12 07:39

Boisko jak sem byla pro tu proveru po mrše tak sem se mu zmiňovala že mám podezření na anovuláky a on mi řekl že je to možné to antině ale že to teď řešit nebudem že budeme teď řešit délku cyklu…Ach jo :zed:
Je to na prd! a po práci si někam skočit nemůžeš?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+