Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na testy prdím boisko…je to drahé jak čert…já doufám že ovu bude dneska nebo zítra…tak jistíme od soboty ![]()
Holky z testíků si zatím hlavu nedělejte, třeba je brzo a dokud nedorazí mrcha tak je tu pořád naděje!!! ![]()
@24kačkač píše:
Na testy prdím boisko…je to drahé jak čert…já doufám že ovu bude dneska nebo zítra…tak jistíme od soboty
Holky z testíků si zatím hlavu nedělejte, třeba je brzo a dokud nedorazí mrcha tak je tu pořád naděje!!!
me ovu testy ukazaly hnedka druhy cyklus.pak jsem uz testovala pouze 3×.ted uz na to prdim.jednak mam cyklus presnej a pak mam pri ovu bolesti jako prase.akorat stejne je to asi jedno.mimco stale ne a ne prijit.
Joo určitě to příjde…já sem opravdu zvědavá na tu moji ovu…jestli se vůbec uráčí..sem 19 DC a nic…teploty takové všelijaké…za 10 dní by měla dorazit mrcha…to by se nestačilo ani uchytit… ![]()
Ahoj holky,tak hlásím,že MS zatím nikde,ale testy nedělám nechci být zase zklamaná.....
@24kačkač píše:
No tak držím palečky Verunko! tobě měla dorazit včera ne?
Moc děkuju Kačí, jj včera. Ale včera na testu nic nebylo,tak si moc nadějí nedávám!!
Neboj
třeba tam ještě dvě vykouknou
A jak ty to teďkom máš? nemáš nového doktora? nebo si to pletu ![]()
@Verunka8 píše:
Moc děkuju Kačí, jj včera. Ale včera na testu nic nebylo,tak si moc nadějí nedávám!!
to jsem zvedava.kdy budes zase testit?
ahojte děvčata, jak se máte já mám dneska docela velkou depku. ani nevím z čeho, ale bohužel se objevila.
@Verunka8 píše:
Ahoj holky,tak já jsem dneska ještě netestovala, mám asi nějak strach,aby tam nebyla zase jen jedna............ testnu během dne
Co ty Karolon jak jsi dopadla?
Jinak Boisko nic si z toho nedělej máš ještě týden do ms,to je fakt času dost. a cítíš se už dobře?
Máme to ale všechny smůlu!!! ![]()
Boisko hlavu vzhůru! všechno bude!!
Holky já sem asi zjistila že nemám vůbec ovu
měřím první měsíc a už sem dneska 21 DC a nic…a od včera mám Proveru…jestli my se nesnažíme půl roku zbytečně ![]()
no tak rychle k doktorovi at to zjistí? jo jo dala jsem hlavu vzhuru. ale bohužel mě zase začal bolet podbřišek tak už fakt nevím co se mou je a k doktorce se ted nedostanu protože mám v práci skoro všechny nemocné a volno nedostanu. hergot
Boisko jak sem byla pro tu proveru po mrše tak sem se mu zmiňovala že mám podezření na anovuláky a on mi řekl že je to možné to antině ale že to teď řešit nebudem že budeme teď řešit délku cyklu…Ach jo ![]()
Je to na prd! a po práci si někam skočit nemůžeš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat