Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jen si dej Popi
pokud si těhule tak mimi si bere ze začátku živiny z toho svého obalu…teď přesně nevím jak se tomu říká
takže si v klidu dej ![]()
Jo a hlásím 1DC ![]()
tak jo tedy, překecaly jste mě holky
Ikdyž to nebyl moc velký problém heheh.
no tak vidíš, hlavně se dobře bav, hele holky je možné abych měla ovu dříve než podle výpočtu?
Ahoj holky všechny vás moc zdravím. Měla jsem nějaké strosti,tak nebyla nálada řešit mimi............ Kačce gratuluju k 1DC a ty Popi si ples určitě náležitě užij
Jak se jinak všem daří?
Holky sem v krizi!!! potřebuju radu!!! v sobotu jdem tomášově tetě na padesátku a vůbec nevíme co ji koupit! prosím rady!!!!! cca ± 1000 max.1500 .už nad tím přemýšlím dlouho a jde mi hlava kolem
Popi tak jak bylo na plese?
Verunko snad se u vás nestalo nic vážného!!! držím palce ať vše dobře dopadne!!
Už mi to úplně štve tohle čekání. Bolí mě prsa,břicho,záda.Děs! Už aby v pátek ta mrcha nepřišla ![]()
@24kačkač píše:
Holky sem v krizi!!! potřebuju radu!!! v sobotu jdem tomášově tetě na padesátku a vůbec nevíme co ji koupit! prosím rady!!!!! cca ± 1000 max.1500 .už nad tím přemýšlím dlouho a jde mi hlava kolemPopi tak jak bylo na plese?
Verunko snad se u vás nestalo nic vážného!!! držím palce ať vše dobře dopadne!!
Já bych se podívala někam na slevomat. Tam vybereš spousty věcí. Masáž atd…Nebo pokud má ráda třeba divadlo nebo muzikál,tak kup lístky.To je taky docela dobrej dárek.
Jinak na plese paráda. Pokecat se všema bývaléma spolužákama z VŠ bylo fakt krásný.
Popi už očekáváš mrchu? nevěš hlavu ..jestli příjde tak je jaro všude je krásně to to snaženíčko půjde jako po másle! a jak ti vůbec dopadl ten tvůj postup v práci?
@24kačkač píše:
Popi už očekáváš mrchu? nevěš hlavu ..jestli příjde tak je jaro všude je krásně to to snaženíčko půjde jako po másle! a jak ti vůbec dopadl ten tvůj postup v práci?
Postup v práci se furt řeší.Stále se hledá novej ředitel. Sice jsem prej podle nich zatím nejlepší kandidát,akorát je trošku problém že jsem pro ně mladá holka, která jim uteče na mateřskou
Takže to nevidím moc dobře.
Dobré ráno holky,
Kačí:
Popi má pravdu na Slevomatu fakt občas narazíš na docela zajímavý věci!!Jinak doma se stalo něco fakt špatného a my musíme doufám,že se vše zlepší!!! Jinak ti moc děkuji jsi moc hodná ![]()
Popi:
Tak to je super,že jsi si ples užila,tak to má být
Takže v pátek nečekáš mršku? Tak to na tebe budu myslet. Já jsem teprve v období ovu ![]()
@Verunka8 píše:
Dobré ráno holky,
Kačí:
Popi má pravdu na Slevomatu fakt občas narazíš na docela zajímavý věci!!Jinak doma se stalo něco fakt špatného a my musíme doufám,že se vše zlepší!!! Jinak ti moc děkuji jsi moc hodná
Popi:
Tak to je super,že jsi si ples užila,tak to má býtTakže v pátek nečekáš mršku? Tak to na tebe budu myslet. Já jsem teprve v období ovu
Veru,
držím palce abyste všechno zvládli. A třeba to konečně vyjde a pak budete mít zase důvod se radovat. Držim palce.
ahoj holky jak jste si užily víkend? já jsem si ho prodloužila o jeden den kvůli zrdavotním problémům, ale dneska jsem se ráno mohla radovat protože jsem měla na ovu testu slabého ducha takže ty hormony ve dvou kapačkách nijak nezapůsobily jsem happy. ![]()
holky…copak budete dělat o víkendu?? Berete si v pondělí dovolenou?? Já jo a budu mít hezké 4 dny volna…no teda spíš malování chalupy a připravování na mamči 50. narozeniny ![]()
@boiska píše:
ahoj holky jak jste si užily víkend? já jsem si ho prodloužila o jeden den kvůli zrdavotním problémům, ale dneska jsem se ráno mohla radovat protože jsem měla na ovu testu slabého ducha takže ty hormony ve dvou kapačkách nijak nezapůsobily jsem happy.
Tak to zejtra budeš mít určo čárku silnější
Takže hurá do snažení ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat