Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
20.4.12 10:17

Jen si dej Popi :-) pokud si těhule tak mimi si bere ze začátku živiny z toho svého obalu…teď přesně nevím jak se tomu říká :-) takže si v klidu dej :-)
Jo a hlásím 1DC :dance:

• načítám...
popina
20.4.12 12:37

tak jo tedy, překecaly jste mě holky :P Ikdyž to nebyl moc velký problém heheh.

• Upravit
6104
20.4.12 12:43

no tak vidíš, hlavně se dobře bav, hele holky je možné abych měla ovu dříve než podle výpočtu?

• načítám...
1103
20.4.12 14:11

Ahoj holky všechny vás moc zdravím. Měla jsem nějaké strosti,tak nebyla nálada řešit mimi............ Kačce gratuluju k 1DC a ty Popi si ples určitě náležitě užij :lol: Jak se jinak všem daří?

• načítám...
5313
23.4.12 08:20

Holky sem v krizi!!! potřebuju radu!!! v sobotu jdem tomášově tetě na padesátku a vůbec nevíme co ji koupit! prosím rady!!!!! cca ± 1000 max.1500 .už nad tím přemýšlím dlouho a jde mi hlava kolem

Popi tak jak bylo na plese?
Verunko snad se u vás nestalo nic vážného!!! držím palce ať vše dobře dopadne!!

• načítám...
popina
23.4.12 08:21

Už mi to úplně štve tohle čekání. Bolí mě prsa,břicho,záda.Děs! Už aby v pátek ta mrcha nepřišla :zed:

• Upravit
popina
23.4.12 08:23
@24kačkač píše:
Holky sem v krizi!!! potřebuju radu!!! v sobotu jdem tomášově tetě na padesátku a vůbec nevíme co ji koupit! prosím rady!!!!! cca ± 1000 max.1500 .už nad tím přemýšlím dlouho a jde mi hlava kolemPopi tak jak bylo na plese?
Verunko snad se u vás nestalo nic vážného!!! držím palce ať vše dobře dopadne!!

Já bych se podívala někam na slevomat. Tam vybereš spousty věcí. Masáž atd…Nebo pokud má ráda třeba divadlo nebo muzikál,tak kup lístky.To je taky docela dobrej dárek.

Jinak na plese paráda. Pokecat se všema bývaléma spolužákama z VŠ bylo fakt krásný.

• Upravit
5313
23.4.12 08:24

Popi už očekáváš mrchu? nevěš hlavu ..jestli příjde tak je jaro všude je krásně to to snaženíčko půjde jako po másle! a jak ti vůbec dopadl ten tvůj postup v práci?

• načítám...
popina
23.4.12 08:35
@24kačkač píše:
Popi už očekáváš mrchu? nevěš hlavu ..jestli příjde tak je jaro všude je krásně to to snaženíčko půjde jako po másle! a jak ti vůbec dopadl ten tvůj postup v práci?

Postup v práci se furt řeší.Stále se hledá novej ředitel. Sice jsem prej podle nich zatím nejlepší kandidát,akorát je trošku problém že jsem pro ně mladá holka, která jim uteče na mateřskou :-( Takže to nevidím moc dobře.

• Upravit
5313
23.4.12 09:11

Ach jo…tak práce!!! je to hrůůůza taky hledám něco nového

• načítám...
1103
23.4.12 09:26

Dobré ráno holky,
Kačí:
Popi má pravdu na Slevomatu fakt občas narazíš na docela zajímavý věci!!Jinak doma se stalo něco fakt špatného a my musíme doufám,že se vše zlepší!!! Jinak ti moc děkuji jsi moc hodná :hug:
Popi:
Tak to je super,že jsi si ples užila,tak to má být :D Takže v pátek nečekáš mršku? Tak to na tebe budu myslet. Já jsem teprve v období ovu :D

• načítám...
popina
23.4.12 10:03
@Verunka8 píše:
Dobré ráno holky,
Kačí:
Popi má pravdu na Slevomatu fakt občas narazíš na docela zajímavý věci!!Jinak doma se stalo něco fakt špatného a my musíme doufám,že se vše zlepší!!! Jinak ti moc děkuji jsi moc hodná :hug:
Popi:
Tak to je super,že jsi si ples užila,tak to má být :D Takže v pátek nečekáš mršku? Tak to na tebe budu myslet. Já jsem teprve v období ovu :D

Veru,

držím palce abyste všechno zvládli. A třeba to konečně vyjde a pak budete mít zase důvod se radovat. Držim palce.

• Upravit
6104
24.4.12 09:40

ahoj holky jak jste si užily víkend? já jsem si ho prodloužila o jeden den kvůli zrdavotním problémům, ale dneska jsem se ráno mohla radovat protože jsem měla na ovu testu slabého ducha takže ty hormony ve dvou kapačkách nijak nezapůsobily jsem happy. :dance:

• načítám...
popina
24.4.12 11:01

holky…copak budete dělat o víkendu?? Berete si v pondělí dovolenou?? Já jo a budu mít hezké 4 dny volna…no teda spíš malování chalupy a připravování na mamči 50. narozeniny :-D

• Upravit
popina
24.4.12 11:02
@boiska píše:
ahoj holky jak jste si užily víkend? já jsem si ho prodloužila o jeden den kvůli zrdavotním problémům, ale dneska jsem se ráno mohla radovat protože jsem měla na ovu testu slabého ducha takže ty hormony ve dvou kapačkách nijak nezapůsobily jsem happy. :dance:

Tak to zejtra budeš mít určo čárku silnější :-) Takže hurá do snažení :srdce:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí