Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6104
16.4.12 12:57

no já jsem u porodu přítele chtěla od začátku a on strašně nechtěl a pak se o tom bavil s chlapama v práci a ti mu řekli at na sto pro jde že ta ženská vždycky potřebuje pomoc toho chlapa, že at tam s ní zacházejí dobře a tak a jak to tak v nekterých deníčcích čtu tak je to fakt pravda. tak jsem z toho happy

• načítám...
jun
749
17.4.12 13:59

bois, já nevím jestli to bylo tím, že tam byl manžel se mnou, ale ke mně se chovali hezky. Pořád věřím, že by tomu tak bylo, i kdyby tam manžel nebyl. Ale je fakt, že mi dělal takovou spojku. Protože porod. asistentka měla rozjetých ještě několik porodů a nemohla u mě být pořád, tak když bylo potřeba manžel vše zařizoval :)

holky tak jak jste na tom? Kdo bude v nejbližší době testovat? Ať můžem držet palce :palec:

• načítám...
6104
17.4.12 14:22

taky jako doufámže jsou tam sami o sobě hodní ale i tak budu mít strach tak alespon někdo bude u mě.

• načítám...
5313
17.4.12 17:35

Holky tak sem zase dostala včeličku :-) dneska mi to ale nějak blbě píchla protože mě bolí půl zadku :P …Holky kdyby ste viděly reakci doktora :P jééé co vy tu my se viděli v únoru že? vysmátý od ucha k uchu ale trochu mu spadl úsměv když sem mu řekla že si jdu vlastně pro pichuli…prý..sem myslel že už jdete s něčím jiným :P …no a říkala sem mu že bych chtěla něco ať mám cyklus pravidelný tak říkal že jestli mrcha po pichuli nepřijde do dvou týdnů ať příjdu…a když příjde tak ať příjdu po ní že na mě koukne ještě jednou a napíše mi nějaké pilulky :-) jaké mi neřekl sem se nevyptávala.To probereme kdyžtak až pak :-) Jinak jak mě prohlížel tak říkal že žádnou dutinku nevidí že je to ještě brzo ale že sliznici mám hodně vysoko…tak aspoň tak vím že mám sliznici OK

• načítám...
6104
17.4.12 19:39

@24kačkač
píchla ti vyvolávačku? mě ji píchli v únoru tak blbě že jsem celé odpoledne jenom zvracela a ani jsem se nemohla pohnout

• načítám...
jun
749
17.4.12 20:38

kači, ale to že máš vysokou sliznici by mohlo znamenat, že bys moooožná těhu být mohla, ne? :hug:
Moje jediná radost je alespoň pravidelná MS. I když už by taky tento měsíc nemusela dojít mrcha jedna :lol:

• načítám...
394
17.4.12 20:41

Ahoj holčiny nestíhám dočítat.
Téma manžel u porodu,já tam měla svého chlapa a je to krásný,hodně mi pomohl a malou dali první jemu,to bylo úžasný,jsem zastánce aby každy chlap viděl jak se narodí jeho mimčo.
Jinak Popi:
držím palce aby to už vyšlo, i když mě prsa vždycky bolí při ovulaci a pak 9dní před MS.
Kačkač:to je mi líto že s tou mrchou máš takové starosti,ale uvidíš,doktor ti pomuže uvidíš.

• načítám...
5313
18.4.12 10:18

jun vysoká sliznice je jak před ms tak v těhotenství…říkal že to je 50 na 50 :-D takže asi tak…já doufám že to dostanu do 4 dnů jako posledně a alou na kontrolu a nové snažení :-) …nebo že bych to nedostala vůbec :-D
boiska no tak mě zle nebylo…jenom mě bolí fakt půl zadku..to mě u té první vůbec nebolelo
karolon no říkal že mi dá něco co se bere dva týdny před ms…tak uvidíme…a rovnou se ho optám na ovulku :-) jak ji lze podpořit :-)

• načítám...
6104
18.4.12 10:18

ahoj holky prosím vás nemáte zkušenosti s ovu testem Rapiclear? dík

• načítám...
5313
18.4.12 10:21

mě nevyšel žádný co sem si kdy dělala… :nevim:

• načítám...
6104
18.4.12 10:24

no tak to jsem zvědavá, na konci měsíce mám mít ovu tak jsem se na přítele uplně nachytala. ten bude koukat a příští měsíc určitě budu hlásit dvě //. :palec: tomu se říká pozitivní myšlení

• načítám...
5313
18.4.12 10:26

jak si přítele nachytala? :-) já si myslím že budeš hlásit :-)

• načítám...
6104
18.4.12 10:33

to byl překlep nachystala jsem se na něho že se bude divit. jenom mi chybí koupit ještě nějaký ten gel na podporu života těch malých mršek.

• načítám...
popina
18.4.12 10:41
@boiska píše:
ahoj holky prosím vás nemáte zkušenosti s ovu testem Rapiclear? dík

S tímhle nemám zkušenosti, ale měla jsem jiné z www.sebetesty.cz a vyšly skorem pokaždé a taky vždycky cca ve stejný den. Takže já tomu věřím. :-)

• Upravit
5313
18.4.12 10:55

Boisko co vím tak holky kupovaly tento http://www.otehotnet.cz/…3008426.html a měl i úspěch ;-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+