Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@24kačkač
Hlavně ty firmy těží na tom, že lidi jsou zoufalí a udělají hooodně aby měli mimčo. Fakt hnus. Ale tak je to ve všem.
přesně tak, jenom peníze tahají, ale člověk to stejnak koupí protoe je zoufalej ![]()
bois, já jsem si dělala Life Light. V krabičce sou dva testy a stál mě v lékárně 68,–. Protože je to celkem drahá záležitost, když si jich máš dělat několik za měsíc, tak jsem spolehála na tyto, protože ostatní co mi nabízeli (no v podstatě jenom jeden
) byl o dost dražší. Zkoušela jsem si je dělat tak nějak od ledna, ale spíš jenom v době, kdy jsem měla pocit, že by mohla být ovu. Bylo to uprostřed cyklu a bolely mě vaječníky. A nikdy mi to nevyšlo pozitivně až tento měsíc. Tak hurá sláva aspoň vím, že ovu je. Teď tam jenom nahnat ty manželovy mršky líné ![]()
tak to držím palce při nahánění. tak já osobně fakt nikdy ani jsem nepoznala že bych měla ovu, nic jsem nikdy necítila, takže ted jsem zvědavá jestli ji fakt budu mít na konci měsíce ![]()
Držím palce s ovu boisko…já z tohoto důvodu měřím..teda začala sem ![]()
Jinak holky mám strašné křeče v podbříšku…nikdy sem to neměla…myslíte že by mi to mohla udělat ta vyvolávačka?
@24kačkač
tak to fakt nevím, ale je to fakt velká dávka hormonů tak klidně mohla, mě po ní bylo celý den fakt dost špatně, a na kadého to působí jinak. tak uvidíš.
já taky budu těd měřit o sto šest ![]()
víš ale posledně mi to neudělalo vůbec nic a teď toto…a od kdy chceš měřit? ![]()
no podle výpočtu bych měla mít ovu od 27 tak začnu měřit asi dva dny předtím a uvidím, přítel se už moc těší na období
a prostě to ted musí vyjít
tak už začni měřit teď ne? ať vidíš jak se ti to vyvíjí
a dej si pak graf do podpisu ať ti na to můžu koukat a posuzovat ![]()
Musíš si v nastavení povolit podpisy
a pak si tu adresu grafu zkopíruješ do té tabulky dole a měla by si to tu mít a vidět i moje metříky a odkazy
kdyby nešlo tak napiš a poradím
no už jsem to zjistila, ale špatně jsem nastavila ms, jak to muu změnit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@24kačkač
tykráso 400 stovky?? No tak to tomu necham radši volný průběh :-/