Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,tak já byla dnes u dr.napsal mi žádanku na krev ale jinak říkal že jsem vporádku,děloha vaječníky atd,vše jak má být.
A chlap si má dojít na spermio.
Verunko,to mě moc mrzí,holky jsme tu teda sestava co?
Veru jeste prosím,kam šel tvůj manža na to spermio?A musíš se tam objednávat?
@karolon píše:
Ahoj holky,tak já byla dnes u dr.napsal mi žádanku na krev ale jinak říkal že jsem vporádku,děloha vaječníky atd,vše jak má být.
A chlap si má dojít na spermio.
Verunko,to mě moc mrzí,holky jsme tu teda sestava co?
Veru jeste prosím,kam šel tvůj manža na to spermio?A musíš se tam objednávat?
Ahojky, no nedá se nic dělat,tak snad brzy
Mě dala doktorka žádanku pro manžela a on si tam nejdřív zajel na krev a pak na to spermio - jmenuje se to Pronatal a je to na Lhotce,ale je víc míst kde to lze provést, když máš žádanku od doktora,tak nic neplatíš. Jinak my jsme dopadli ok,takže alespoň něco ![]()
To máš pravdu jsme tady fakt pěkná sestava......
Holky to mě moc mrzí, že to nevyšlo
Máme to tady fakt nějaké zakleté. Já mám teď plodné dny..... Tak se lehce snažíme, ale už tomu nedávám nějakou hlavní závažnost ![]()
Verunko děkuji,mě právě gyndař žádanku nedal,ale nějak to spácháme.Dneska jsem byla na krvi,vypsal mi tam i toxoplazmozu,protože dělám se zvířatama tak at radši víme na čem jsme,vysledky budou za 14dní.
Jeste jsem mu říkala že mám MS dva max tři dny,tak říkal že je to prý dobře krátká MS.
Holky tak snad už to některá rozsekneme. ![]()
Ahojte. taky se od listopadu s přítelem snažíme o miminko, ale nějak pořád nic. myslíte, že by mohl být problém v tom, že skoro po každém sexu nejméně do deseti minut musím jít na malou?
Karolon tak ruper už to řešíte tak už se brzo zadaří
Držím moc palce!!!
Popi tak držím palce ať si spermíci najdou cestu ![]()
boiska no…je možné. říká se že bys měla vydržet co nejdýl…my se většinou snažíme až večer a spím až do rána
jo to se taky snažím, ale i tak mě to někdy vyžene z postele, tak si na to budu muset začít dávat bacha. ach jo
Holky teď mě začalo píchat v podbříšku…něco se děje…buď už mrcha přichází nebo se třeba mimísek zabydluje
dám vám vědět jak to dopadlo
zítra by mrcha měla dorazit…
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? HA jsem dozobala v říjnu a bláhově jsem si myslela, že v listopadu už budu těhu
MS jsem měla posledního března, tak bych ráda s váma (ne)čekala na další mrchu ![]()
Jen se přidej jun…jinak sme na tom úplně stejně..taky sem vysadila v říjnu…a mrchu čekám momentálně zítra…
Holky já to taky vysadila v řijnu a dokonce už v prosinci jsem měla dva týdny zpoždění, nakonec stejnak nic jenom jsem dostala injekci na vyvolání té mrchy.
já bych to měla dostat o víkendu tak jsem zvědavá, protože kolem mě všichni bud rodí nebo jsou těhotní a já furt nic. ![]()
Ahojky holčiny,
vítám nově příchozí. Vybraly jste si dobrou diskuzi
Jsme tady ve snažení skoro všechny stejně daleko..... My se s manželem snažíme od října, prášky jsem vysadila už v srpnu
Karolon: Tak uvidíš co to zjistí z krve, snad bude vše ok. A doktorovi řekni o tu žádanku na spermio, neměl by to být problém!!
Popino: Držim palečky při dubnovém snažení. My jsme taky řekli,že to nebude hrotit, nemá to smysl ![]()
Kačí,tak dej zítra vědět, musíš být náš průkopník ![]()
fakt jsem si vybrala dobře, alespon si konečně mám o tom s kým popovídat.
protože u mě v okolí nekdo nechce abychom s přítelem měli mimčo.
@boiska píše:
fakt jsem si vybrala dobře, alespon si konečně mám o tom s kým popovídat.protože u mě v okolí nekdo nechce abychom s přítelem měli mimčo.
V mém okolí jako kamarádky a rodina se o tom se mou taky moc nechtěj bavit,takže jsem ráda,že mám holky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat