Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
popina píše:
testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!
Určitě počkej, ikdyž vím,že je to těžký..... Já jsem dneska oznámila v práci,že chci skončit, dostala jsem nabídku dělat provozní v jedný restauraci za pěkný peníze,tak nebylo nad čím váhat. Tak jsem zvědavá,jestli to tenhle měsíc vyšlo
Je to restaurace mých velkých přátel,tak snad bude vše ok. počítají s tím,že chci mimčo......
Verunko,tak to je pěkné že ti vyšla super práce.Ale co když se teď zadaří?Půjdeš i tak do nové práce?
Verunka8 píše:popina píše:Určitě počkej, ikdyž vím,že je to těžký..... Já jsem dneska oznámila v práci,že chci skončit, dostala jsem nabídku dělat provozní v jedný restauraci za pěkný peníze,tak nebylo nad čím váhat. Tak jsem zvědavá,jestli to tenhle měsíc vyšlo
testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!Je to restaurace mých velkých přátel,tak snad bude vše ok. počítají s tím,že chci mimčo......
to je super!! A hlavně budeš mít teď jiné myšlenky…a mohlo by se povést
Holky tak já si taky hledám novou práci a je super Verunko že ti to tak vyšlo…kéž by se mi taky zadařilo ![]()
karolon píše:
Verunko,tak to je pěkné že ti vyšla super práce.Ale co když se teď zadaří?Půjdeš i tak do nové práce?
Jako na potvoru určitě zadaří
Asi půjdu oni počítají s tím,že tam nemusím být dlouho,potřebují to prostě rozjet
24kačkač píše:
já taky nechci testovat dřív než po termínu MS
no jako zas takový hrdina nejsem. V pondělí mě bylo tak na blití, že jsem si koupila test a druhý den ráno si ho udělala
Samozřejmě negativní, což jsem tak trošku čekala…ale co kdyby ![]()
Já doufám že to tento měsíc vydržím…taky se mi to ještě nepovedlo vydržet… ![]()
Já budu testovat přesně za dva týdny
..možná 2 týdny +1den aby to bylo den po vynechání ![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z Vás nemá zkušenosti s užíváním Clostylbegytu a nebo s Pregnylem? Gynekolog mi minulý měsíc píchl Pregnyl (aby došlo k ovulaci).
Nevadí, test si mám udělat za 14 dní, tak jsem zvědavá. Jak dlouho se snažíte otěhotnět?
Míša86 píše:
Nevadí, test si mám udělat za 14 dní, tak jsem zvědavá. Jak dlouho se snažíte otěhotnět?
My teď 4. měsíc. Takže zatím docela pohoda.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!