Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky se přidávám ke gratulacím krásné holčičky máš a ten porod to je teda taky síla,taková rychlost:0)už bYch taky chtěla čekat to druhé mimi
Děkuji holky, jste hodné
. No jsem zvědavá, která budete první psát, že jste našly dvě čárky
.
Tak já se musim svami rozloučit my nakonec musime počtat, protože manžel ted musel změnit praci a tak se plánování odložilo. Tak vám holky přeji, abyste dopadli líp než já.
Liduska lili píše:
Tak já se musim svami rozloučit my nakonec musime počtat, protože manžel ted musel změnit praci a tak se plánování odložilo. Tak vám holky přeji, abyste dopadli líp než já.
tak to je mi moc líto a přeju, ať to nemusíte odkládat moc dlouho.
Já mám teď MS, tak doufám, že to tento měsíc vyjde.
Moc ti to přeji já mám pravě ted plodné dny tak jsem z toho trochu smutna. Ale život je takový budu se tu chodit dívat která už čeká to krásné štěstičko
Ahoj holky, můžu k vám? Já byla původně v // v září, ale bohužel to nevyšlo a já jsem zase na začátku. ![]()
Myslím,že holky budou rádi,když se přidáš. Já jsem to zase musela odložit. Takže uvidíme kdy se to podaři.
nonynka8 píše:
Ahoj holky, můžu k vám? Já byla původně v // v září, ale bohužel to nevyšlo a já jsem zase na začátku.
Ahoj, to je mi moc líto, že to nevyšlo a snad nám to co nejdříve vyjde, třeba už teď v říjnu. ![]()
Ahojky, jak se máme? Něco nového ?
My se zatím snažíme, tak doufám, že to brzo klapne. ![]()
Ahoj holky
)
Tak my se teď nově snažíme o miminko, teď jsem měla plodné dny, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
)
Tak doufam, že se to podařilo, aby rostlo další štěsti. Moc vám to přeji.
Ahoj, tak nás teprve čeká snažení, jsem 9 DC. Doufám, že se vám to teď podaří! ![]()
Ahojky. Tak my už jsme se začali pomaličku taky snažit, koupila jsem si kontryhelový čaj, tak to by bylo, kdyby z toho něco nebylo!! Držím všem palečky!! ![]()
Ahoj, tak to jsme na tom stejně, už se začínáme snažit, ale myslím, že ovulka bude tak začátkem příštího týdne. Od soboty budu raděj testovat, protože manžel má noční a nebude to zrovna jednoduché, když tu máme malou, která přes den nespí. ![]()
Krásne holčičky, a ta male kouzelna, takový uzlišek, to neni ani možne ze Anička byla taky tak malička.