Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super vítej v kolikátým týdnu jsi byla? Já osobně jsem se dost bála a vždy čekala až skončí doba co mi řekl dr. ale je tu dost holek na emimi co se začínají snažit už po první ms.
No já jsem porodila mrtvou holčičku ve 40+3 měla 5× omotanou pup. snurou..Zatím mě ještě čeká kontorla po 6ti nedělí…
Izz krásný mazlíčky máš
My máme kočku které je už 13let klasická vesnická mourovatá
pak mám jezevčíka a máme taky hlídače středo asijského pasteveckéhé ovčáka ![]()
To mě teda hrozně mrzí.
Já myslela, že se v dnešní době už tyhle věci hlídaj.
Já vůbec nedoufla že se něco takového může stát
pač celé těhu bylo super, žádné nevolnosti, žádné bolesti..až ke konci otýkání nohou, jinak nic…malá byla zdravá, no a UZ ta šnůra není vidět…věřím v to že dr si dá pak větší pozor a bude mě více hlídat, pač z toho byl sám hodně neštastný ![]()
Můžu se zeptat ve které porodnici? Jsi dost statečná ženská klobouk dolů.
Noo děkuju, ale mám co dělat abych to zvládla
hodně mi pomáhá přítel a rodina a kamarádi se kterýma se můžu o tom bavit
bolí to moc, malou jsem neviděla a ani nepochovalal a to bude bolet do konce života
Rodila jsem v Žatci, personal byl báječnej a ni jsem jim nepoděkovala a to mě mrzí…a právě mě drží to že se budem snažit o další, asi si říkáte že jsem blázen, ale je to jediná utěcha, moc jsme si malou přáli..
Na 3D se to pozná ale na normálnim ne, na 3D jem byla jednou, víckrát ho nedělají, teda aspon myslím…Ježiš tak to jsem tě nechtěla vystrašit
omlouvám se…
super84, vůbec se neomlouvej…já bych se asi řídila radou doktorů. Kamarádka taky potratila, ale ve 12tt, měla taky dodržet šestinedělí. Nevydrželi to. A narodil se jim zdravej, krásnej, bezva kluk.
Jůůů já když to takhle čtu, tak si říkám že by se nám taky mohlo takhle poštěstit…ale nevím nevím , nesmím na to tolik myslet a hlavně musím být po psychické stránce připravená…tak uvidíme ![]()
Super fakt jsi dost silná mluvit o tom jen tak nikdo nedokáže
a úplně tě chápu já když potratila tak mě taky drželo to že se za tři měsíce můžu zase začít snažit a zpočátku byly pro mě tři měsíce hrozně dlouhá doba ale uteklo to docela rychle. Pak jsem potratila podruhé a čekala jsem půl roku a nakonec to taky uteklo rychle ale já to měla na začátku takže jsem si neprožila to co ty
neboj mimíska se určitě dočkáš a přeji ať je to co nejrychleji. Ale radši počkej co řekne dr.
super84 píše:
Jůůů já když to takhle čtu, tak si říkám že by se nám taky mohlo takhle poštěstit…ale nevím nevím , nesmím na to tolik myslet a hlavně musím být po psychické stránce připravená…tak uvidíme
Přesně psychika je potvora.
A co na to doktor?