Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak abych se přiznala mě tato zima taky vyhovuje
a hlavně mému přítelovy
ale Kikča dneska nadávala že chce bobovat
takže my to vemem o víkendu asi nahory ať ten sníh letos alespoň vidí. ![]()
Zachvilku děti nebudou vědět co to sníh je, jestli to takhle bude pokračovat ![]()
super84 píše:
Zachvilku děti nebudou vědět co to sníh je, jestli to takhle bude pokračovat
Přesně jen z knížek a filmů. U mě nic nového před chvílí jsem přijela z práce a nic se mi nechce dělat.
jsem nějaká líná dneska.
Vždyt nic nedělej, práce doma ti neuteče
tohle si říkám já…a hlkavně nikdo jinej to za tebe neudělá
Jinak já jsem líná pořád ![]()
super84 píše:
Vždyt nic nedělej, práce doma ti neutečetohle si říkám já…a hlkavně nikdo jinej to za tebe neudělá
Jinak já jsem líná pořád
Tak to je taky moje oblíbená citace
![]()
Holky tak jak jsem psala že mám ty testy v pořádku tak ne dneska mi volal dr že mám zvýšenou hladinu listeriózy
takže mé snažení se zase posouvá už mě to nebaví poslední dobou se to vše hroutí
Prý je to i možná příčina mých potratů. Zítra se dozvím více ale už teď se bojím ![]()
Neboj Melounku, je to dobře léčitelné antibiotiky, hned pak se můžete zas snažit. Hlavně se vyhni tepelně neopracovaným potravinám (paštiky, tataráky, zrající sýry) a budeš v pohodě! Držím palec! ![]()
Agrimonia píše:
Neboj Melounku, je to dobře léčitelné antibiotiky, hned pak se můžete zas snažit. Hlavně se vyhni tepelně neopracovaným potravinám (paštiky, tataráky, zrající sýry) a budeš v pohodě! Držím palec!
Děkuji atb jsem už vyfasovala na 20 dní
vzal mi krev na další testy naštěstí je to známý tak jsem měla radost
přesně jak říkáš pak už se budem moct snažit jestli ty testy pak dopadnou doře ![]()
super84 píše:
Melounku neboj vše dopadne dobředržím palečky
![]()
![]()
![]()
Super děkuji. A co ty jak na tom si?
No jsem na tom tak že od zítra už začínáme se snažit na ostro tak doufám že se to podaří co nejdřív…sice ještě nejsem po 6tinedělí, ale není na co čekat…tobě držím moc moc mco palečky
super84 píše:
No jsem na tom tak že od zítra už začínáme se snažit na ostro tak doufám že se to podaří co nejdřív…sice ještě nejsem po 6tinedělí, ale není na co čekat…tobě držím moc moc mco palečky
Taky držím pěsti ať ti to vyjde co nejdříve
já se přidám do měsíce. ![]()
Děkuju moc
ten měsíc uteče jako voda a pak hurá šup na to
já se toho nemůžu tak dočkat, až zase budu cítit pohyby atd..je to tak krásný pocit ![]()
super84 píše:
Děkuju mocten měsíc uteče jako voda a pak hurá šup na to
![]()
já se toho nemůžu tak dočkat, až zase budu cítit pohyby atd..je to tak krásný pocit
Tak to mi povídej taky se moc těším i když pak budu mýt určitě obavy jak to vše zvládnout. Hlavně se bojím že to zas nedopadne dobře toho strachu se už asi nezbavím
ale do třetice všeho dobrého ![]()
Ano neboj se, vše bude v pořádku..starch určitě bude, ale snaž se být co nejvíc v klidu…Mě se to radí, při tom sama budu mít sttrach