Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4216
10.1.12 19:20

Tak abych se přiznala mě tato zima taky vyhovuje :mrgreen: a hlavně mému přítelovy :mrgreen: ale Kikča dneska nadávala že chce bobovat :lol: takže my to vemem o víkendu asi nahory ať ten sníh letos alespoň vidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
10.1.12 19:32

Zachvilku děti nebudou vědět co to sníh je, jestli to takhle bude pokračovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.1.12 13:45
super84 píše:
Zachvilku děti nebudou vědět co to sníh je, jestli to takhle bude pokračovat :)

Přesně jen z knížek a filmů. U mě nic nového před chvílí jsem přijela z práce a nic se mi nechce dělat. :mrgreen: jsem nějaká líná dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
11.1.12 20:30

Vždyt nic nedělej, práce doma ti neuteče :) tohle si říkám já…a hlkavně nikdo jinej to za tebe neudělá :D Jinak já jsem líná pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.1.12 21:49
super84 píše:
Vždyt nic nedělej, práce doma ti neuteče :) tohle si říkám já…a hlkavně nikdo jinej to za tebe neudělá :D Jinak já jsem líná pořád :)

Tak to je taky moje oblíbená citace :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
12.1.12 21:43

Holky tak jak jsem psala že mám ty testy v pořádku tak ne dneska mi volal dr že mám zvýšenou hladinu listeriózy :,( takže mé snažení se zase posouvá už mě to nebaví poslední dobou se to vše hroutí :cert: Prý je to i možná příčina mých potratů. Zítra se dozvím více ale už teď se bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
13.1.12 08:58

Neboj Melounku, je to dobře léčitelné antibiotiky, hned pak se můžete zas snažit. Hlavně se vyhni tepelně neopracovaným potravinám (paštiky, tataráky, zrající sýry) a budeš v pohodě! Držím palec! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
13.1.12 11:11
Agrimonia píše:
Neboj Melounku, je to dobře léčitelné antibiotiky, hned pak se můžete zas snažit. Hlavně se vyhni tepelně neopracovaným potravinám (paštiky, tataráky, zrající sýry) a budeš v pohodě! Držím palec! ;)

Děkuji atb jsem už vyfasovala na 20 dní 8o vzal mi krev na další testy naštěstí je to známý tak jsem měla radost :dance: přesně jak říkáš pak už se budem moct snažit jestli ty testy pak dopadnou doře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 13:11

Melounku neboj vše dopadne dobře :hug: držím palečky :) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.1.12 13:21
super84 píše:
Melounku neboj vše dopadne dobře :hug: držím palečky :) :hug: :hug: :hug:

Super děkuji. A co ty jak na tom si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 13:24

No jsem na tom tak že od zítra už začínáme se snažit na ostro tak doufám že se to podaří co nejdřív…sice ještě nejsem po 6tinedělí, ale není na co čekat…tobě držím moc moc mco palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.1.12 13:28
super84 píše:
No jsem na tom tak že od zítra už začínáme se snažit na ostro tak doufám že se to podaří co nejdřív…sice ještě nejsem po 6tinedělí, ale není na co čekat…tobě držím moc moc mco palečky

Taky držím pěsti ať ti to vyjde co nejdříve :hug: já se přidám do měsíce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 13:31

Děkuju moc :)ten měsíc uteče jako voda a pak hurá šup na to :) :dance: já se toho nemůžu tak dočkat, až zase budu cítit pohyby atd..je to tak krásný pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.1.12 13:35
super84 píše:
Děkuju moc :)ten měsíc uteče jako voda a pak hurá šup na to :) :dance: já se toho nemůžu tak dočkat, až zase budu cítit pohyby atd..je to tak krásný pocit :)

Tak to mi povídej taky se moc těším i když pak budu mýt určitě obavy jak to vše zvládnout. Hlavně se bojím že to zas nedopadne dobře toho strachu se už asi nezbavím :roll: ale do třetice všeho dobrého 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 13:45

Ano neboj se, vše bude v pořádku..starch určitě bude, ale snaž se být co nejvíc v klidu…Mě se to radí, při tom sama budu mít sttrach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí