Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4216
14.1.12 15:38

Se ti ani nedivím já bych chtěla asi po druhé taky holčičku i když bych chtěla poznat i klučíka :mrgreen: Ty bláho ještě že se nemusím rozhodovat :mrgreen: :mrgreen:
Si myslím že vám ta první holčička tu druhou holčičku pošle :* a ještě na ni dá z nebíčka pozor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 15:42

Kéž by to tak bylo :) s přítelem jsme chtěli holčičku a chceme stále holčičku…a pak kluka :)Moc mi Klárka chybí, i když jsem si jí nepochovala a ani neviděla, ale byla u mě 9 měsíců, a to mi moc chybí…ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.1.12 15:51
super84 píše:
Kéž by to tak bylo :) s přítelem jsme chtěli holčičku a chceme stále holčičku…a pak kluka :)Moc mi Klárka chybí, i když jsem si jí nepochovala a ani neviděla, ale byla u mě 9 měsíců, a to mi moc chybí…ach jo..

Chybět už ani nepřestane jen ta bolest bude čím dál menší. Stále na ni budeš vzpomínat. Přeju ti aby jsi měla brzo // a ta bolest aby byla zase o něco menší. :*
Do konce roku budem obě maminy uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
14.1.12 15:54

No v ot doufám, pač Lonské Vánoce jsme měli být 3, ale nevyšlo to :(byly hnusné Vánoce a ani jsem je nechtěla nějak slavit, chtěla jsem se na ně vyprdnout…ale letošní, budou stát za to :) a moc se na to těším, i když Klárka by měla rok :( :zed: jinak děkuji a já tobě přeju to samé, už se těším na zprávičku s // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
15.1.12 14:22

Super, obdivuju tě, že o tom takhle mluvíš…nevim, jak je to dlouho, ale mluvíš o tom tak klidně…já si neumim představit, že by se mi to stalo teď, natož za 7 měsíců

• Citovat
  • Upravit
3863
15.1.12 17:10

IZZ Mě to pomáhá se o tom bavit, sice je to jen měsíc co jsme o malou přišli, ale nezbydě ti nic jiného než se s tím vyrovnat…život jde dál a nic už nám malou nevrátí, ted se soustředím na to aby to vyšlo a já se dočkala miminka…Na Klárku nezapomenu,bude tu pořád s námi a nemůžu se tu utápět :(Bolí to moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
16.1.12 11:54
super84 píše:
IZZ Mě to pomáhá se o tom bavit, sice je to jen měsíc co jsme o malou přišli, ale nezbydě ti nic jiného než se s tím vyrovnat…život jde dál a nic už nám malou nevrátí, ted se soustředím na to aby to vyšlo a já se dočkala miminka…Na Klárku nezapomenu,bude tu pořád s námi a nemůžu se tu utápět :(Bolí to moc

Jsi silná ženská. :hug: Já teda nevím jak bych se zachovala ale asi bych o tom taky mluvila mě totiž taky pomáhá když mluvím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
16.1.12 12:34

Melounku děkuji, je to to nejlepší o tom všem mluvit a nedusit to v sobě, to by se pka jeden zbláznil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
16.1.12 12:35

A hlavně mě drží nad vodou že už zkoušíme na nové miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
16.1.12 13:18
super84 píše:
A hlavně mě drží nad vodou že už zkoušíme na nové miminko :)

Doufám že // budou co nejdříve :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
16.1.12 13:21

Držím nám oběma palečky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
16.1.12 14:55
super84 píše:
Držím nám oběma palečky :) :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.1.12 15:03

Já se holky přidávám…držim palce, ať všechno klape tak jak má…já jdu asi spát

• Citovat
  • Upravit
3863
16.1.12 15:10

Těhu dává zabrat vid IZZ to je čověk pořád unavenej :)aspon já to tak měla ze začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.1.12 15:11

No já jsem takhle mrtvá až dneska…asi je to i tou zimou, tady sněží a je bílo.
Jinak ještě peru, tak počkám, až dopere pračka, pověsim to…mám tady film, co mi doporučil můj homo kamarád, tak jsem zvědavá :) Prej lepší než sex and the city :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex