Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Ja jsem prej uplne zdrava, hned na koze mi rekl ze mam plodny hlen a podle UTZ bud uz probehla nebo brzy probehne ovulace. Sliznice dostatecna. Prej jestli souhlasim, ze pockame do jara. Pak budem resit. Ale ze by to radsi nechal prirozene, at po hormonech nemame dvojcata.
Nebo ze jestli chci tak me preda do CAR.
Tak jeste pockam. Jediny co pry tlaci je vek. ![]()
@NeKa No vidíš to, hlen máš, ovulaci máš, sliznici máš…já ti závidim.
Opravdu je to už na tom miminku, až bude chtít. ![]()
@NeKa Nevíš náhodou jak je to s tím čípkem? Nesleduji ho teda pravidelně, ale minulý týden byl měkký a krásně jsem na něj dosáhla. Dneska je stále měkký, ale už je o dost dál..a nevím co je správně…dokonce na něm cítím jakoby čárku či otvor teda..
Protože jsem ho zkoušela vždy hlavně před MS a to je taky takhle daleko, ale tvrdej a ten otvor není skoro znát.. ![]()
@Leni112
Až teď jsem dorazila domů
Byla jsem s kamarádkou a měly jsme holčíčí den
Bylo to žůžo. ![]()
Lenisku, já čípku moc taky nerozumím. Já ho nemám uzavřený úplně nikdy, ale to asi tím, že už jsem rodila.
Nevím jak vypadal předtím
Ale i v průběhu dne se jeho pozice mění, buď je nízko, nebo vysoko… Ale jak co má být při ovu ani pořádně nevím.
Přijde mi skoro stejný teď, jako před MS, takže pro mě je tohle sebezkoumání spíš k ničemu.
@NeKa I ty jedna, takhle se flákat!
Vždyť jo, musí být!
![]()
Roky jsem neměla holčičí den.
Asi bych taky mohla někdy udělat něco jinak. ![]()
To neva, díky, snažím se pořád věřit, že ovu dorazí, ale už se začínám srovnávat i s tím, že vánoční // nebudou a zadělám si třeba snad na Silvestra. ![]()
@Leni112
Na Silvestra je to nejlepšíííí
Tak vznikla Kamilka
![]()
Báječnej den dneska, úplně mi bylo fajn, nemyslela jsem na nic… Jako mluvily jsme i TOM, ale nijak extra a tak nějak mě návštěva u dr uklidnila. Částečně
Jakože ono to nějak dopadne… On říkal, klidně vám nasadím hormony, ale pokud to funguje, tak byste mohla mít i dvojčata a rizikové těhotenství potom… Tak prostě počkám… Možná i dýl než do března.
Ikdyž už se vidím, jak v únoru žhavím telefon a objednávám se na začátek března
![]()
@NeKa Jeee, tak o to víc doufám.
Přeci jen MS dorazí před Vánoci a do Silvestra spolu budeme pořád, takže konečně nebude o sex nouze a bude tak větší šance pokud se to vajíčko konečně rozmyslí nás navštívit. ![]()
Já jsem takhle byla s kamarádkou v pátek, taky jsme mluvily o TOM a k tomu nějak i jak nás dokáží něčím naštvat…a muž mě měl vyzvednout a já jí říkám a dost, musíme mluvit o něčem jinym, potřebuji být zamilovaná, ne nas*aná a potřebuju sperma. ![]()
Mohla se strhnout, až se po nás v kavárně otáčeli.
Říkala jsem ti to celou dobu, že funguješ!
A že máš být ráda jak to je a ono to nějak dopadne. ![]()
Mně minule taky říkala, že by mě musela leda už poslat do CARu, ale že si myslí, že je zbytečný ládovat mě až takovejma hormonama a ta pravděpodobnost dvojčat by pak u mě byla už na 200%.
Takže i já stále doufám, mam dvě dávky Duphastonu a za dva měsíce tam prostě chci jít už těhotná. Basta fidly. ![]()
@Leni112
Potrebuju spermaaa
Ty jsi cislo. ![]()
Taky pan dr rikal, ze nekdy ani teploty ovulaci neukazou ![]()
Takze vanoce to jistiiii
![]()
@NeKa No je to tak..
V pátek jsem byla 9 DC a i to tělo mi tak jako říkalo ano, dnes je to..takže jsem ho potřebovala chtěj nechtěj. ![]()
Ač mi to BT nepotvrdila, ale to mě dnes dr opravdu ujistila, že nemá smysl měřit když je beru a vyzjistila jsem si, že ač mi ona řekla, že bych se při braní atb neměla snažit, tak beru penicilinové a ty prý nevadí, takže aspoň to…:) To jsem slyšela taky, že to nemusí být poznat. To už ale pak nevím dle čeho to poznat.
Bych chtěla být nějaký sci-fi robot a mít nějaký sci-fi hodinky, na kterých by mi to ukazovalo..
![]()
A od Vánoc, od 1 DC spolu víceméně budeme pořád až do 15 DC, takže věřím.
Pak už jako nevím. ![]()
@Leni112 No zahada vyresena. Ja vcera taky MUSELA vzbudit muze. A jeste jsem si to uzivala ![]()
To by bylo, aby nebylo
To musi vyjit ![]()
@NeKa No jste dobrý.
Doufám, že ti teplota zítra vyskočí a potvrdí se i domněnka lékaře. ![]()
Dneska je středa a já už bych se taky zase projela.
![]()
@Leni112 Dobry rano
Teplotni skok z 36, 17 na 36, 57 myslim ze uz je tedy za mnou a jsem 1DPO. ![]()
Nakonec tedy zase 17 dc.
Pokud se to nebude prodluzovat, budu spokojena i za ten 31 denni cyklus ![]()
Jak to vypada u tebe? No a uz je ctvrtek…Uz jen jednou se vyspis… ![]()
@NeKa Ahojky.
Tak parada, tusila jsem zase spravne. ![]()
Ja pokles na 36.18, ale u me ted opravdu tezko rict..tak jako tak pockam do zitrka, pokud klesne jeste a bude nadeje v teplotne prokazatelnou ovu, kdyz stoupne, zacinam s Duphastonem hned a budu mit cyklus na 30 DC a hura do cistyho snazeni zas a znovu. ![]()
@Leni112
Já ten telefon jednou rozflákám
Jsem ti psala kilometrovou zprávu a nic.
Já od rána běhala, Nel se zhoršil ekzém, tak jsem volala na alergologii, zda bysme mohly přijít a setra, že máme přijít hned. Tak jsem trhla rekord a za 9 minut jsem byla umytá, namalovaná, učesaná a oblečená a letěla na bus pro mládě do školy, pak jsme spolu bežely přes celý město na alergo, pak ještě k dětský kvůli kašli, kterej se jí taky zhoršil… No a pak zase běžely do školy. ![]()
Naštěstí už jsem doma, uklidila jsem a dala jsem si konečně kávu a snídani. ![]()
Duphaston bych asi taky začla, být tebou, ať se ti cyklus zbytečně neprodlužuje a přesně, ať se můžete přes vánoce snažit. ![]()
@NeKa No pěkný ráno.
Pořád něco viď.
Ale taky bych raději takhle pobíhala po městě a něco vyřizovala než co jsem si vymyslela já, mytí oken.
A žehlení záclon pak úplně nenávidim.
Ale mam hotovo, voní to tu, svítím v okně a konečně vím, že mi ten dnešek uteče. ![]()
Moje malá kráska má dneska svátek, takže já se večer chystám na návštěvu a kávu k nim, ještě musim zabalit dárečky. ![]()
Jj, čekám na zítřek, to budu 16 DC a pokud teplota ještě klesne, vezmu až v sobotu, pokud vyskočí hned zítra, vezmu ho ať nečekám. ![]()