Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1816
8.8.17 13:50

@Markeet1 Ahoj. Tolik pokusu jsem už zažila.. :roll: Ja prave taky nemam s kym o tom pokecat. Nebo ano mam, ale nasi chlapi jsou pak nervozni, ze to moc hrotime. Manzel me porad ujistuje ze mame cas. Ale ja to tak necitim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.8.17 13:54

@Markeet1
Zdravim :mavam:.. Dej tomu cas, ono to prijde.. Taky se snazime od noveho roku a stale // se nechtej objevit :-) nech tomu volny prubeh, pij kontryhel, zanech chladnou hlavu a bude.. Jak v oblibr rikam : vzdyt to snazeni je radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
8.8.17 13:59

@Showme_a tak to jsme na tom stejně.. Me taky přítel ujišťuje ze to vyjde příště, ale Ja si porad melu tu svoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 14:05

@Showme_a
Tak u nas je to tak, ze manzel by uz taky chtel, ale taky by mi rekl, ze jsem na to upjata a ze to je zle. Ja to nechci nejak hrotit, antinu neberu uz nekolik let, asi pul roku si nedavame pozor a jak rikam, ted jsem teprve zacala sledovat svuj cyklus a ovulku. Verim, ze clovek musi byt vklidu a nestresovat se :kytka: jak dlouho se snazite vy?? A pokousite se o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 14:08

@luspia
O tom Kontryhelu jsem uz slysela, k cemu je dobry? Ma se pit pred tehotenstvim nebo i v tehu? :think: a jak to zvladate, ze uz se pokousite od zacatku roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.17 14:12

@Markeet1 : Kontryhel je dobrý na děložní sliznici a asi celkově na správný chod :) já jsem ho brala vždy první půlku cyklu (do ovulace). První půl rok si to člověk tolik nepřipouštěl, ale teď už se na to upínám :,( I když tady čtu 29 měsíců, tak 8 měsíců je furt nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 14:23

@Jednorožec17
Ahaa, to koupim asi v lekarne ne?? :think: jako uprimne, taky si nedokazu predstavit, jake to musi byt. Roky utikaji tak rychle a temer kazda zena, slecna ma nejakou predstavu o tom, v kolika by chtela prvni miminko. Me je 25, tak pevne doufam, ze do tech 27 se to podari. V budoucnu bych urcite chtela jeste dalsi :) tedy pokud nebudu mit nejake mega hyper nezvladatelne to prvni :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
8.8.17 16:28

@Markeet1 My jsme se snažením začali, když mi bylo jako tobě. Měla jsem dostudováno, kupovali jsme pozemek a měli stavět dům. Dům už stojí a děti nikde. Teď mi bude 28. Ze začátku jsem si udělala snad v druhém cyklu ovulační test, ten mi vyšel pozitivně, tak jsem byla klidná, že ovulaci mám. Během těch 2,5 let jsem měla období kdy jsem se snažila a brala vitaminy a říkali jsme ano teď uděláme to mimčo a vyjde to. Potom zase že teď se to fakt nechodí, tak jsem na to nemyslela. Zatím mi ani jedno duševní rozpoložení nepomohlo. Každopádně jsme se s manželem rozhoupali, že teda budeme zjišťovat i příčiny, jestli nějaké jsou a prostě to nějak řešit. Ale přesto je zatím takový, že mě mírní a přesvědčuje, že prostě máme do 30 čas a budeme to pořád zkoušet plus že zkusíme nějaké vyšetření. Já už bych byla rovnou klidně pro nějakou pomoc. Od mojí gynekoložky jsem se ale doposud žádné nedočkala. Každopádně jsem se odhodlala, že když doteď jsme to krom asi 2 měsíců braní vitaminů a jednoho ovulačního testu neřešili, tak teď prostě zkusím nějaké přípravky co tady holky doporučují a budu si dělat pravidelně ovulační testy a všechno si psát, ať mám prostě přehled. Doteď měl přehled o mém cyklu víc manžel :lol: Takže třeba mě to tady nabudí, pochytím tady nějaké informace a navíc se mi moc líbí, jak se tady holky podporují. Někdy se tady začtu a je to jako kniha, kdy s napětím čekáš na ten šťastný konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
8.8.17 16:31

@Kariss Tak ona ta „výroba“ je na tom pro ně někdy asi to nejlepší :lol: Prostě to tolik neprožívají. A hlavně nekoukají tolik do budoucna jako ženský :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
8.8.17 18:24

Já jsem zatím klidná, jedu pátý cyklus, bez měření, jen tuším ovu…první syn se povedl šestý cyklus tak říkám že ten půlrok je ok :D první bylo po antikoncepci a druhé se snažíme po tělísku tak jsem zvědavá jestli v tom bude nějaký větší rozdil, ale spíš to bude o náhodě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.17 18:53

@Markeet1 : V lekarne a i třeba ve zdravé výživě :pankac: joo, já si říkala, že jsem mladá tak to půjde a ono nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 19:12

@Showme_a
Tyjo, tak to te obdivuju, zes to vydrzela tak dlouho nechavat to tak, bez lekarskych vysetreni a nejake pomoci :hug: a primo, jsem to tady procitala a je super videt, jak se to najednou nekomu podari, ta radost :srdce: my prave taky ted budem nejspis resit stehovani a novou praci, takze nebudu mit tolik myslenek se k tomu upnout.. ale jak se to uklidni, bylo by super najit ty dve // :dance: ale jako to telo to asi fakt nejak vi, ze to ted sleduju. Mivam to celkem pravidelne a ted jsem cekala a ms 3 dny zpozdeni :lol: ja uz si rikala sakra to slo teda rychle na prvni pokus :D :potlesk: a prdlajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 19:17

@Jednorožec17
Jooo to my taky si rikame. Jsme mladi, zdravi :mrgreen: ale o tom to neni noo.. :roll: manzel je tez porad ve stresu v praci a to tomu urcite zrovna nepomuze :roll: ale ja jsem pozitivni usmevavy clovek tak verim, ze to ma proste jen sve nacasovani :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.8.17 20:05

@Markeet1 .. Zvladame to na pohodu, nejak jsme to nehrotili. Az pred 2 mesici, kdy jsem mela zpozdeni a musela na vyvolavacku MS.. Tak jsme to zacali resit, ze proste chceme a chceme a chceme :dance:..ta plana nadeje byla hrozna, kdyz se objevila jen / byli jsme zklamani, ale ono to prijde snad brzy :-) ty biologicky hodiny uz tikaj jako blazen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
8.8.17 20:24

@Markeet1 já to chtěla řešit už před rokem, ale doktorka mi řekla tehdy, že rok a půl snažení nic není. Ani po dvou a půl letech názor nezměnila, ale já už se nenechám uchlácholit tím, že se to řeší spíš po třicítce… Prostě do té třicítky to bude! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí