Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Showme_a
Cozeee?? Nekde jsem cetla, ze to zacinaji resit po pul roce
mozna to mysli dobre, abys myslela pozitivne nebo co ![]()
@luspia
Tyjo takova plana nadeje uz co???
ale joo ono se to podari, mam kamaradku, ktere se to povedlo az po 4 letech. Dlouha doba, ale povedlo se a ma zdravou holcicku:)
@Markeet1 Řeší, ale u starších než jsme my a nebo když se ví, že je nějaký problém.
Ahoj snažilky
Máme doma dva synátory a v červnu jsme se začali snažit o třetí mimčo. Mám hrozně dlouhé cykly
Beru kyselinu listovou a piju kontryhelový čaj… tak doufáme že se brzy zadaří ![]()
Ahoj holky tak jak se vam vede?
mam na vas otazku, jak se vam snazilky dari udrzet kladnou mysl? Co pro to delate? Ja at chci sebevíc tak to na me vnitrne stejne dopada. Jsem ted uz 32 DC :/ uz moc chci menzes a on stale nic…dnes dorazi fertility blend, tak snad mi porovna aspon tu psychuju ![]()
Ahoj devcatka!
Tak se tu k vam taky hlasim..
Minuly tyden u me naposledy probehla ma „antimenstruace“
, takze jsem jeste uplnej cerstvous oproti vam koukam.
V cervnu jsem se vdala, nejdrive jsme chteli s manzelem resit domek a pak az prcky, ale kdyz jsme videli, jak to u nas vypada s hypkama, tak jsme od toho rychle upustili a tak trada a vrhli jsme se na miminko!
Jen me stve, ze ted, zrovna kdyz potrebuju byt nejzdravejsi v zivote, tak se u me zacnou projevovat alergie, na ktery jsem v zivote netrpela a jsem neustale z neceho osypana. To je hold pech!
Snad mi brzo zjisti z ceho to mam, nechci do sebe ted vselijaky ty zyrtecy, dythiadeny a podobne cpat..:(
@KarolB
Vitej mezi nama
ja jsem tady taky novacek, zacali jsme se s manzelem snazit minuly mesic, ms dorazila, tak pojedem druhe kolo
pochopila jsem dobre, ze pujde taky o prvni miminko? ![]()
My se taky snažíme o první. Dneska začínám 1 DC tak uz se těším zase na další kolo ![]()
@kalitka Dej pak vědět jestli po tom cítíš nějakou změnu. Já si teď objednala čaj, co tu holky psaly, gynex a ještě snažilky červencový psaly o lubrikačním gelu na podporu početí ![]()
@Kariss Já už 9DC, tak snad nic nepropásnem ![]()
@Markeet1 Anooo, prvni miminko..
Jako vsechny tady doufam, ze to pujde po HA rychle, tak snad se postesti a nebude to opak..
Zatim mi vysazeni zadny potize netropi, snad jen bych porad spala a me libido uz za tu chvilku stihlo znacne vzrust
..
Ale to neni ani potiz, pro me… Spis manzel je chudak..
![]()
@KarolB
Tak jak uz jsem tu psala ja HA neberu uz par let, ms mivam celkem pravidelne a ovulku jeste musim hlidat protoze presne nevim.. nepoznam to na sobe
tak musim testovat.. nevim jestli uz preventivne zacit pit ten kontryhel nebo to jeste nehrotit
a chudak snad nee beztak je rad ne? ![]()
@Showme_a
Tak pak dej vedet, uz se ti to blizi, ja si jeste musim pockat ![]()
Ahoj, taky se k vam pridavam, je mi 29, v dubnu jsem se vdala a zacali sme se snazit, ale gynekolog mi nasel velke cysty na vajecniku pres ktere nelze otehotnet,, takze v kvetnu laparo, pote rekonvalescence, rozhazeny cyklus, takze se poradne snazime az od cervence, ted druhy cyklus… takze se samozrejme bojim, jestli to pujde… ![]()
@Markeet1 Zatim rad je, to jo, ale jestli to takhle pujde par mesicu, tak z nej budu mit doma „vymackanej citron“, jak s oblibou rika..
Ja si pockam na menzes az prijde a podle toho, jak to budu mit rozhazene, tak se zaridim. Ten kontryhel me laka a nebo ty kapicky gynex, ty si spousta holek chvali, co jsem koukala. Zatim to ale takhle ze zacatku moc hrotit nechci, dlabu asi tri mesice akorat listovku.. ![]()