Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak dneska jsem se málem poblila při přebalování malýho, rozbrečela jsem se u Hledá se Dory a teď se motám, jak na kolotoči. Každý večer jsem přesvědčená, že jsem v tom a každý ráno se probouzím s tím, že nejsem. Už ať je jasno.To čekání je na palici
![]()
@kachnimama Ja to u mě nepoznám, spoléhám jen na ovulační testy
. Já mám teď MS, takže mám smolíka a ovulace by měla být až příští týden ![]()
Tak už jsem 20 DC a ovulace pořád nikde
Bazální teplota nestoupá, ovulační testy negativní. Už si začínám myslet, že mám asi anovulační cykly.
Stalo se vám to některé?
@bonnefille Prý se stává, že jednou dvakrát za rok je anovulacni cyklus
.
@bonnefille ne kazdy mesic je ovulace, muze se stat, ze ti vynecha. Ja minuly mesic mela az 25.den cyklu a mela jsem tim padem posunutou i menstruaci. Ale zasla bych si k doktorovi, at to udela hormonalni profil
@Verukas že i jinak zdravá žena nemusi v ten cyklus ovulovat..
@Karla84 Doktor mi právě v prosinci doporučil Nosifol, takže se mi menstruace zpravidelnila. Teď jsem ještě vyhledávala, že vzhledem k prodloužení cyklu můžu mít ovulaci až zítra, takže ještě to nevzdávám ![]()
@kachnimama děkuju ted zkusím test až o víkendu pořád ještě dlouho do ms
Jdu se zeptat, s testem začínám. Podle toho co jsem tu načetla, včerejší test byl pozitivní takže by mělo být snažení. Bohužel ale nebylo s kým
. Dnes by bylo, jen jestli to ma cenu test slábne.
Nebo je dnes ten nejlepší den, nejsem si jistá. ![]()
@bonnefille píše:
@Karla84 Doktor mi právě v prosinci doporučil Nosifol, takže se mi menstruace zpravidelnila. Teď jsem ještě vyhledávala, že vzhledem k prodloužení cyklu můžu mít ovulaci až zítra, takže ještě to nevzdávám
To je pozitivní přístup
, presne tak, ovulace ještě může být, držím palce. Já měla tento měsíc ovul az 27 DC. Jinak dlouhodobě beru inofolic, zatím žádné účinky ale nepozoruji..