Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5620
1.3.17 17:09

@Express budu drzet palecky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.3.17 20:52

Holky, tak dneska jsem se málem poblila při přebalování malýho, rozbrečela jsem se u Hledá se Dory a teď se motám, jak na kolotoči. Každý večer jsem přesvědčená, že jsem v tom a každý ráno se probouzím s tím, že nejsem. Už ať je jasno.To čekání je na palici :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
2.3.17 05:55

@kachnimama Ja to u mě nepoznám, spoléhám jen na ovulační testy :nevim:. Já mám teď MS, takže mám smolíka a ovulace by měla být až příští týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.3.17 06:22

Tak už jsem 20 DC a ovulace pořád nikde :-( Bazální teplota nestoupá, ovulační testy negativní. Už si začínám myslet, že mám asi anovulační cykly. :zed: Stalo se vám to některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.3.17 07:58

Ahoj tak sílí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.3.17 08:03
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.3.17 08:16

@bonnefille Prý se stává, že jednou dvakrát za rok je anovulacni cyklus :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.3.17 08:17

@bonnefille ne kazdy mesic je ovulace, muze se stat, ze ti vynecha. Ja minuly mesic mela az 25.den cyklu a mela jsem tim padem posunutou i menstruaci. Ale zasla bych si k doktorovi, at to udela hormonalni profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
2.3.17 09:20

@Karla84 Co to znamená? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
2.3.17 09:40

@Express to vypada nadejne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.3.17 10:35

@Verukas že i jinak zdravá žena nemusi v ten cyklus ovulovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.3.17 11:03

@Karla84 Doktor mi právě v prosinci doporučil Nosifol, takže se mi menstruace zpravidelnila. Teď jsem ještě vyhledávala, že vzhledem k prodloužení cyklu můžu mít ovulaci až zítra, takže ještě to nevzdávám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.3.17 11:11

@kachnimama děkuju ted zkusím test až o víkendu pořád ještě dlouho do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.17 11:23

Jdu se zeptat, s testem začínám. Podle toho co jsem tu načetla, včerejší test byl pozitivní takže by mělo být snažení. Bohužel ale nebylo s kým :D. Dnes by bylo, jen jestli to ma cenu test slábne. :,( Nebo je dnes ten nejlepší den, nejsem si jistá. :roll:

• Citovat
  • Upravit
15
2.3.17 11:25
@bonnefille píše:
@Karla84 Doktor mi právě v prosinci doporučil Nosifol, takže se mi menstruace zpravidelnila. Teď jsem ještě vyhledávala, že vzhledem k prodloužení cyklu můžu mít ovulaci až zítra, takže ještě to nevzdávám :pankac:

To je pozitivní přístup :palec:, presne tak, ovulace ještě může být, držím palce. Já měla tento měsíc ovul az 27 DC. Jinak dlouhodobě beru inofolic, zatím žádné účinky ale nepozoruji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí