Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
6.3.17 14:28

@Žaludovka
A ta malinová směs má mít jaký účinek. A koupím ji normálně v obchodě nebo jen lékárně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.3.17 15:46

@AnyshaAnet Myslím, že ani v lékárně. já jí mám z takového bylinkového obchůdku. ale dá se sehnat i na internetu. třeba tady se dočteš na co všechno je dobrá :) https://www.celostnimedicina.cz/…smes-gk.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
6.3.17 17:50

Tak jsem nevydržela a udělala si ho i dnes, o kousek viditelnější, modlím se aby jen sílila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
6.3.17 18:06
@Žaludovka píše:
@AnyshaAnet Myslím, že ani v lékárně. já jí mám z takového bylinkového obchůdku. ale dá se sehnat i na internetu. třeba tady se dočteš na co všechno je dobrá :) https://www.celostnimedicina.cz/…smes-gk.html

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
6.3.17 19:30

@Verrunique gratuluji a kolikátý dpo jsi testovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.3.17 19:57

@Verrunique jupiiii :D moc gratuluji..drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.3.17 20:20

@AnyshaAnet mi teď doktor poradil vitamín E, je to vitamín plodnosti jak pro ženu tak pro muže tak jsem ho hned objednala i s Femibionem 1 :D. Tak uvidím :nevim: třeba to konečně pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
6.3.17 20:39

Je to asi 10 DPO. Uvidím jak to půjde dál. Moc děkuji holky @Žaludovka @lalajdaa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.3.17 06:08

@Verrunique Ty jo, 10 DPO :potlesk:. Tak zatím tiše gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.3.17 06:12

@Miisiinka Ja skoro 3/4 roku měla MS v pohodě, ale teď ten poslední 1/4 rok, taky dlouho špinim, den před a 3 dny po a skoro silně jako MS :nevim:. Teď jsem začala používat kontryhel tinkturu a čaj, tak snad se to nějak ustálí :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.3.17 08:20

@Verrunique Gratuluji, já to tam také vidím  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
7.3.17 09:10

@Verukas no ja jsem si toho špinění nikdy moc nevšímala myslela jsem si že je to u mě normální když jsem to tak měla celý život ale když se mi to teď začalo prodlužovat tak jsem si to začala postupně zjišťovat a prý špinění před ms značí chybu žlutého tělíska teda nedostatek progesteronu nebo tak nějak. Tak jsem začala pít čaje a užívat zvelebení rumělkového pole prý po tom hodně ženských otěhotnělo a upravil se jim cyklus tak nevím jestli to není jen placebo. A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.3.17 09:16

@Miisiinka Já to špinění měla hodně, když jsem brala HA, ale nějak jsem si toho nevšímala :nevim:, ale teď poslední 3 měsíce, je to zase, hlavně ten konec MS. Rumělkové pole? To jsem ještě neslyšela, to je co? Já zase slyšela ohlasy na ten kontryhel, že po něm tsky dost ženských otěhotnělo, tak uvidím :). Jinak my se snažíme krátce, teprve druhý měsíc. Ovulaci na sobě nepoznám, tak si to pojišťuji ovu testy :D. A co ty, jak máte? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
7.3.17 09:27

@Verukas no měly by to být něco z čínské medicíny ale jestli to teď nevyjde tak to už kupovat nebudu jedno balení stojí 350 kc a je tam 100 tabletek a ma se užívat 12 tablet denne takže to moc dlouho nevydrží. Tak asi příště taky přejdu na ten kontryhel. No já když mám ovulaci teda aspoň myslím tak mám dost hlenu ale bolest žádnou. My se snažíme taky druhý měsíc. Taky jsem si dělala ovu testy ale ani jedem mi nevyšel uplně pozitivní takže nevím jestli jsem právě tu ovulaci vůbec měla :( celkem mě to rozhodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.3.17 09:45

@Miisiinka No já jediný co jsem zpozorovala, tak byl průhledný hlen, to jsem měla dva dny za sebou a ten třetí jsem měla ovu test pozitivní, ale bylo to až 17 den od začátku MS. Jinak co jsem četla, tak spoustu holek taky nic nenameri a řešili to i na gynde a ten je ujistil, že to má tak většina a ovu projde :nevim:. Nebo se tulit obden :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí