Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
13.3.17 10:34

Ahoj zensky :mavam:, tak jsem si tak vsimla, ze nektere tady objevily dve //, moc Vam gratuluji. A Vam holky, co stale cekate, drzim moc a moc pesticky, at se taky brzo dve // objevi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.3.17 10:38
@Verukas píše:
Ahoj holky :), nevíte jestli kontryhel posune ovulaci, že ji mám dřív? :think:. Minulý měsíc jsem ji při cyklu 31 dní měla 17 den pozitivní ovu test a teď jsem měla cyklus 33 dní a už od 12 dne mám ovu hlen a bolí mě břicho jako při MS :nevim:
:mavam: :mavam: ahoj, může to být už ovulace, ono je možná lepší když jí máš dříve, alespoň má pak mimčo dostatek času se uhnízdit. Jak vypadají ovu testy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.3.17 10:39

@kachnimama :mavam: :mavam: já nečetla diskuzi od začátku, proč musíš na laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
13.3.17 11:25

@Maty80 porad me boli podbrisek. V ovu a pred ms a po tuleni je to horsi, ale boli to i mimo. A mudra (svagrova) uz nevi co s tim. Vyloucila zanet, prelecila me atb, pac byla hodne citliva deloha i oba vajecniky.
Tak rikala srusty po predchozi laparce, jeden vajecnik mam blbe ulozeny a je tam moznost endometriozy. Ale tu bohuzel potvrdi az laparka.
Rikala, ze ns chron. bolesti je nejlepe otehotnet.
No a kdyz uz bych byla pod narkozou, tak by rovnou udelala pruchodnost vejcovodu.
Duvodu mam vic, ale nechce se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.3.17 12:03

@KatkaJL my jsme to už začali řešit po 5 měsícich, abychom vyloučili problem, popripade zacali resit problem. Měla jsem dobrou doktorku, která nechtěla ztrácet čas a my upřímně taky. Když člověk ví na čem je, tak se lépe postupuje. Byt tebou, tak klidně tim zakladnim už bych začala. A manžel není saud, jenom se často stěhujeme za jeho práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.3.17 15:02

@Katy928 dam tomu tento cyklus, budu testovat ovu, jestli se mi potvrdi, moje domnenka kdy ji mam a kdyz to bude ok a stejne se nezadari, tak v dubnu asi pujdu. Jen se bojim aby nam neco neobjevili a zatim ten strach je silnejsi nez ja. Jeste ted resim praci, takze to necham na klidecek. A co dela manzel? To poznas asi hodne mist. A az bude rodinka, tak zustanete na jednom miste? Nebo jste se o tom nebavili? Nechapej spatne ten dotaz, jen jsem zvedava… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.3.17 15:04

@Maty80 tak to je mazec, nj maji to asi rychlejsi :-) my zensky jsme proste komplikovany… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.3.17 17:11
@kachnimama píše:
@Maty80 porad me boli podbrisek. V ovu a pred ms a po tuleni je to horsi, ale boli to i mimo. A mudra (svagrova) uz nevi co s tim. Vyloucila zanet, prelecila me atb, pac byla hodne citliva deloha i oba vajecniky.
Tak rikala srusty po predchozi laparce, jeden vajecnik mam blbe ulozeny a je tam moznost endometriozy. Ale tu bohuzel potvrdi az laparka.
Rikala, ze ns chron. bolesti je nejlepe otehotnet.
No a kdyz uz bych byla pod narkozou, tak by rovnou udelala pruchodnost vejcovodu.
Duvodu mam vic, ale nechce se mi…

to věřím, že se ti nechce :hug:, ale pokud jsi na laparce byla, tak už víš co tě čeká a je dost možné, že ti pomůže, dvě kamarádky hned po laparce otěhotněly :pankac:
Já byla taky 2× poprvé vše úplně v pořádku, podruhé endometrioza na vaječnících,
no jak mi to doktor řekl, tak jsem byla na nervy i jsem to obrečela, ptž mi řekl, že neotěhotním a musím podstoupit hormonální léčbu na 6 měsíců :zed:
Moje lékařka zase tvrdila, že to není tak hrozné a v CAR, že jedině IVF, no a pak si :zed: vyber, každý říká něco jiného :zed: :zed:
Takže si umíš představit jak vypadá moje břicho, dvě laparky, jeden slepák a aby toho nebylo málo tak velké finále porod císařem :cert: plavky v celku to ale jistí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.3.17 17:17
@KatkaJL píše:
@Maty80 tak to je mazec, nj maji to asi rychlejsi :-) my zensky jsme proste komplikovany… :-)

nj no :lol: už na to přišli i naši lékaři, takže pokud se dělají testy, tak jako prvního naženou chlapa, a až pak si smlsnou na nás, a že dneska existují vyšetření 8o
Já byla akorát teď na preventivce a když jsem řekla, že teda začínáme pracovat na miminku, tak mě hned nahnal na utz a tento týden jdu ještě jednou, aby zkontroloval oon je ovulaci, ikdyž nevím jak, ptž je to podle výpočtů brzo, no kecat mu do toho nebudu, on je doktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.3.17 01:37

@Maty80 pane jo, to mas za sebou hodne - ted myslim ty laparky atd. Proto se asi rika, ze zensky jsou silny, co kolikrat podstoupime kvuli mimcu a tak. Ale chlapy (ty spravny) nas pri tom vsem drzi nad vodou. At uz je jedno pohlavi nastvany na druhy proste jeden bez druheho by to neslo… :)
A kolik ze Ti je? Nemuzu to tady vycist. :-)
Dneska se mi po dlouhe dobe zdalo ze jsem tehu a mam holcicku ( i kdyz bych prvniho chtela chlapecka, vzdy se mi zda o holce) ja byla taaaakkk stastna :-) uz aby to bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
14.3.17 08:41

Ahojte holčiny, tak já stále vyhlížím MS. Dneska už mě začaly bolet prsa, takže to vypadá, že se červená dostaví. Ale ještě to nevzdávám :pankac: Uvidíme, pokud to nedostanu do konce týdne, tak bych zkusila testovat. Ale vydržet a netestovat se je fakt ubíjející :lol: A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
14.3.17 09:39

@Maty80 nevim,kolikaty DC si te mudr. pozval, vetsinou se to dela cca 11-12.den a jeho zajima vyska delozni sliznice a na vajecnicich velikost folikulu. Po ovu uz tam nic neuvidi, proto radsi driv nez pozdeji.
Ja jsem mela min. mesic 11 mm delozni sliznici, coz je super a folikli 19 mm, a praska pri 21-22 mm a roste 2 mm za den. Ale stejne se nam to nepovedlo. TT naprosto neg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.3.17 13:28

@KatkaJL a ty bereš nějaké vitamíny.? Když už nas company kde manžel pracuje chce transferovát, tak je to vždy země jenom středního východu. My máme stanovené cile a víme kde se jednou chceme usadit, ale to bude možné až tak za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.3.17 17:41

@Katy928 jj beru femibion 1 a cpu se zeleninou a ovocem vic nez driv, ted si dost hlidam stravu, co jsem zhubla, chci pekne pribrat, aby mimi melo hezky pelisek, takze i bilkoviny, cukry, tuky ( no ty hlavne aby byly zdrave.. ) jakpakto ze az za par let? Musí být hezky poznavat jine zeme a kultury. a kde se ti zatim nejvic libilo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
15.3.17 16:47

Ahoj holciny.
Tady je nejak mrtvo. Ja hlasim 1.DC,tak zase od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí