Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
15.3.17 17:00

@kachnimama taky jedem od zacatku, mam nastesti mrchu za sebou, tak si muzem uzivat radovanek :-) dnes jsem prvne testovala ovulku a snehove bily test ( uz me nebavi jedna carka :( ). Asi ze zacina jaro maji vsichni plno prace. Jak jdou pripravy na svatbu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.3.17 17:29

@kachnimama Já ji mám dostat zítra, už včera a dnes mi bylo dost divně, tak uvidíme. Mám asi všechny příznaky MS. Už jsem to chtěla opět přetvářet v příznaky těhu, ale po x měsících viditelných a jasných příznaků, že jsem těhu, jsem se rozhodla nepoddat se dalšímu uvažování, že by to konečně mohlo vyjít :-D I když se přistihuju, jak si v duchu říkám: „a tohle byla určitě jiná bolest, nebo ne?“ „a bolívá mě takhle hlava?“ „a nemám třeba teď kovovou pachuť v puse, jak o ní psaly holky?“ No…a takto já trávím své dny, když mám čas, hned mi ty myšleny sklouznou. Ale zítra, jak vstanu, mrknu na intimku a uvidím červenou, tak zas do té postele kopnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.17 19:21

@kachnimama Ahoj, jojo je to tu už nějaký mrtvý :? Já dnes ovuluju :D. Tulili jsme se teď 3 dny, krom dneška, tak jsem zvědavá, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.17 19:31

@Verukas tak drzim pesticky, aby to klaplo. Coz by mohlo. Jeste pojistit zitra asi :-). :kytka:
Jinak ta pani dost super, velice prijemna a rychle jednani. Jestli se dozvim ze vlastne neovoluju, tak me mrskne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.17 20:43

@KatkaJL Přítel, ten už nemůže po tom maratonu :D. Jen se kolem něj projdu v kalhotách, tak už má strach, že zase budu chtít :lol:. Nevím, jestli zítra už nebude po ovulaci? :roll:. Jinak ty testy jsou super, určitě vyzkoušej, včera se mi zbarvila ta druhá do pár sekund, jinak to trvá déle :)…Ješte jsem pila tenhle cyklus kontryhel, tak uvidím :roll:. Tobě držím pěstičky :hug: brzy se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.17 20:47

@Verukas dekuji. Dnes uz jsem zkousela, ani dusik, tak snad zitra aspoň ten. :-) Jo ten pocit znam, ale obráceně. Nekdy se bojim v kalhotkach okolo muze projit, aby se na me nevrhnul. Je to fajn, ale člověk potřebuje pauzu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.3.17 20:49

Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, trochu potíže s připojením…Já jsem dnes zase opět 1DC, takže znova a lépe. Vybavena kontryhelem, maliníkem, pupalkou, grepem a Fertipronou do boje. Všem přeju brzké //. Mě to už přijde nekonečné, pořád mám příznaky, že jsem těhu a ono nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.17 20:55

@KatkaJL No právě a on není zrovna sexuální maniak, takže i to na něj byl výkon :lol:. Heleď, já testovala až po MS od 10 dne, čárka začala sílit, až 2 dny před ovu. Tak neztrácej naději :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.17 20:59

@ucukusi Ahoj, já tento cyklus byla vybavena tinkturou kontryhel a čajem, tak uvidíme :lol:. Větší kombinaci jsem se bála, aby to neudělalo nějakou paseku, už jsem se bála té mé kombinace :D. Jinak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.17 21:04

@ucukusi ahojky, pane jo, to bych si zapomnela neco vzit. Taky mi to tak prijde. Je to dlouhy, ty dny kdy clovek ma ovulku a muze strasne rychle utikaji a pak dlllooouuuuhhhaaaa doba jestli prijde a nez odejde… :( ale verim ze brzy vsichni objevime // kdy jindy nez na jare by se to melo podarit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.17 21:07

@Verukas dle mych propoctu by mela prijit za 4-5 dnu tak uz by se mohl zacit barvit… Ale jsem ted furt v praci, tak kdyby prisla pristi týden asi by to bylo na jednu stranu nejlepsi… :-) hlavne aby vubec prisla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.3.17 21:17
@Verukas píše:
@ucukusi Ahoj, já tento cyklus byla vybavena tinkturou kontryhel a čajem, tak uvidíme :lol:. Větší kombinaci jsem se bála, aby to neudělalo nějakou paseku, už jsem se bála té mé kombinace :D. Jinak hodně štěstí :kytka:

děkuji, no to jsem právě zjištovala a všichni mi říkali, že ok, tak doufám, že něco nepokazím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.3.17 21:18
@KatkaJL píše:
@ucukusi ahojky, pane jo, to bych si zapomnela neco vzit. Taky mi to tak prijde. Je to dlouhy, ty dny kdy clovek ma ovulku a muze strasne rychle utikaji a pak dlllooouuuuhhhaaaa doba jestli prijde a nez odejde… :( ale verim ze brzy vsichni objevime // kdy jindy nez na jare by se to melo podarit… :D

taky se tak uklidňuji, že mě jaro nakopne, tak budu doufat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.17 21:21

@KatkaJL Já vždy testovala odpoledne kolem 5hod. a tak od 1 hod. nepila, aby ta moč byla tmavší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
15.3.17 22:53

@KatkaJL svatba v plnem proudu. Krome oznameni mame vsechno. Uz i casovy harmonogram, to ridi tchynka. Jeste cumim na ucesy a vubec nevim. Na prvni svatbu me bude cesat dcera, budu mit jen jednoduchy drdulek a na druhou nevim…
Jen si jeste mesic pred svatbou hodim asi tu laparku, pristi mesic je tam plno a musim byt po MS.
Svagr. rikala, ze mi dava delsi cas na tehulkovani.
@Verukas to znam, pritel sice chce porad, ale obcas zasoby dojdou. Jeste bych potulila zitra. A pak mu dej pauzu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí