Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
20.3.17 10:56

@TerHad Ahoj, vítej mezi námi. :-) Tak přejeme hodně štěstí!
@Nicolicka Tak ještě počkej cca dva dny a pak zkus testnout znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.17 15:30

@TerHad Ahojky. Vitej, jak dlouho jsi HA brala a snazite se o prvni? :)

@Nicolicka je to tezky ale souhlasim. Skus netestovat dva tri dny a pak si udelej testik. Drzim prsticky at nedorazi. ;) :kytka:

@Verukas pracuji v dlouhe ulici plne cikanu a kdyz je vidim jak vozi kocarky, tak si rikam, jak to ze JIM to jde?! A pak mavnu rukou a reknu si ze to urcite brzy prijde… Ale obcas me to tak vytoci a nebo ty zpravy ze matka udusila kojence to jsem pak uplne besna a musim tv vypnout… :zed: :pocitac:
Věřím ze vse co se deje ma svuj význam, ktery pochopime az dyl. Uvidime za par let jak se budeme smat, jak jsme plasily kvuli kazdemu pichnuti… :D Doufam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.17 15:32

Devcatka prosim o radu, co si myslite o tech testech? Jsem z toho zmatena… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
20.3.17 15:39

@KatkaJL
Já osobně bych zkusila jiné testy?
Zkoušela jsem jich více a nakonec zakotvila u ovu testů od dr.maxe. I cenově jsou skvělý.

Podle fotek, lze usuzovat že ovulace buď nebyla nebo ti tyhle testy dostatečně nezareagují na daný hormon ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
20.3.17 15:54

@AnyshaAnet Já mám ty samé testy a reagují stejně jako Pepino a Dr.max, ale je to asi individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
20.3.17 15:58

@Verukas

Tak pak nevím :nevim:
Leda že by u ní k ovulaci vůbec nedošlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
20.3.17 16:04

@AnyshaAnet @KatkaJL To je taky možné, mě se zbarvují, i když třeba jen duch snad po každé, ať testuji ráno, nebo večer..je to zvláštní :think:. Zkus třeba od toho Dr. Maxe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.17 16:26

@KatkaJL Děkuji ;) snažíme se o první mimi, HA jsem brala necelé tři roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.17 16:43

@TerHad a uzivas listovku na vycisteni? To jsi ji brala kratce, tak snad se ji telo brzy zbavi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.17 16:48

Dekuji holky :kytka:, takze je mozny ze neprobehla? Pristi mesic zkusim od jine firmy ovu testy a uvidim. Ted se mlatim do hlavy :zed: ze me nenapadlo driv se testovat jestli nejaka je :-( Dva dny duch a treti den se zacina zase ztracet. Me mrskne, jsem cekala zbytecne. No nic. Dalsi mesic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.17 16:51

@KatkaJL již druhý měsíc beru vitamíny Femibion 1 na doporučení dr. (ne teda gynekologie, ale internisty jelikož mám ještě i jiné obtíže), do toho ženský čaj, tak snad to k něčemu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.17 16:59

@TerHad urcite, telu to kolikrat trva dyl, nez by jsme chtely, ale myslim ze toho mas dost na podporu, taky uzivam femibion. A kolik Ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.17 17:01

@KatkaJL snad nebude trucovat dlouho :lol: je mi 23, ty se pokoušíš také o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.3.17 06:17

@KatkaJL Neztrácej naději. Mně se to kterýsi měsíc ukazovalo od 12DC každý den a ovulace nikde, tak jsem 20DC přestala testovat a další měsíc jsem zjistila, že mám ovulaci 23DC. :zed: Takže to asi dost záleží na koncentraci moči. Jak tam píšou, dvě hodiny před testováním omezit pití, aby byl výsledek čitelnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
21.3.17 07:31

@bonnefille Jojo přesně tak..já když testovala, tak jsem třeba naposledy pila v 1, mezitím šla třeba 1-2 krát čůrat a testovala v 5 z tmavší moči a výsledek byl hned :kytka: jakmile jsem testovala ze skoro průhledný moči tak jen nepatrný duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí