Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerHad Ahoj, vítej mezi námi.
Tak přejeme hodně štěstí!
@Nicolicka Tak ještě počkej cca dva dny a pak zkus testnout znovu ![]()
@TerHad Ahojky. Vitej, jak dlouho jsi HA brala a snazite se o prvni? ![]()
@Nicolicka je to tezky ale souhlasim. Skus netestovat dva tri dny a pak si udelej testik. Drzim prsticky at nedorazi.
![]()
@Verukas pracuji v dlouhe ulici plne cikanu a kdyz je vidim jak vozi kocarky, tak si rikam, jak to ze JIM to jde?! A pak mavnu rukou a reknu si ze to urcite brzy prijde… Ale obcas me to tak vytoci a nebo ty zpravy ze matka udusila kojence to jsem pak uplne besna a musim tv vypnout…
![]()
Věřím ze vse co se deje ma svuj význam, ktery pochopime az dyl. Uvidime za par let jak se budeme smat, jak jsme plasily kvuli kazdemu pichnuti…
Doufam. ![]()
Devcatka prosim o radu, co si myslite o tech testech? Jsem z toho zmatena… ![]()
@KatkaJL
Já osobně bych zkusila jiné testy?
Zkoušela jsem jich více a nakonec zakotvila u ovu testů od dr.maxe. I cenově jsou skvělý.
Podle fotek, lze usuzovat že ovulace buď nebyla nebo ti tyhle testy dostatečně nezareagují na daný hormon
![]()
@AnyshaAnet Já mám ty samé testy a reagují stejně jako Pepino a Dr.max, ale je to asi individuální ![]()
@AnyshaAnet @KatkaJL To je taky možné, mě se zbarvují, i když třeba jen duch snad po každé, ať testuji ráno, nebo večer..je to zvláštní
. Zkus třeba od toho Dr. Maxe ![]()
@KatkaJL Děkuji
snažíme se o první mimi, HA jsem brala necelé tři roky ![]()
@TerHad a uzivas listovku na vycisteni? To jsi ji brala kratce, tak snad se ji telo brzy zbavi ![]()
Dekuji holky
, takze je mozny ze neprobehla? Pristi mesic zkusim od jine firmy ovu testy a uvidim. Ted se mlatim do hlavy
ze me nenapadlo driv se testovat jestli nejaka je
Dva dny duch a treti den se zacina zase ztracet. Me mrskne, jsem cekala zbytecne. No nic. Dalsi mesic ![]()
@KatkaJL již druhý měsíc beru vitamíny Femibion 1 na doporučení dr. (ne teda gynekologie, ale internisty jelikož mám ještě i jiné obtíže), do toho ženský čaj, tak snad to k něčemu bude ![]()
@TerHad urcite, telu to kolikrat trva dyl, nez by jsme chtely, ale myslim ze toho mas dost na podporu, taky uzivam femibion. A kolik Ti je? ![]()
@KatkaJL snad nebude trucovat dlouho
je mi 23, ty se pokoušíš také o první?
@KatkaJL Neztrácej naději. Mně se to kterýsi měsíc ukazovalo od 12DC každý den a ovulace nikde, tak jsem 20DC přestala testovat a další měsíc jsem zjistila, že mám ovulaci 23DC.
Takže to asi dost záleží na koncentraci moči. Jak tam píšou, dvě hodiny před testováním omezit pití, aby byl výsledek čitelnější ![]()
@bonnefille Jojo přesně tak..já když testovala, tak jsem třeba naposledy pila v 1, mezitím šla třeba 1-2 krát čůrat a testovala v 5 z tmavší moči a výsledek byl hned
jakmile jsem testovala ze skoro průhledný moči tak jen nepatrný duch.