Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
16.3.17 05:44

@kachnimama Vy budete mít dvě svatby? 8o
@Verukas Já jsem manžela úplně vyřídila. Nevěděla jsem, jestli vůbec mám ovulku, protože jsem testovala od 15.DC a do 20. furt nic. Tak jsme jeli co dva dny maraton a když se mi v pátek 22.DC a v sobotu 23.DC dopoledne objevily dvě čárky na OT, tak jsem naháněla manžela a v neděli jsem to chtěla ještě pojistit. Po té neděli mi řekl, že si mám dát voraz, prý ho v takovém tempu dorazím :-D

Holky, co myslíte, beru Nosifol a celkem se mi zpravidelnila MS. Od každého slyším, ať k tomu ještě přidám kontryhel nebo drmek. Já mám ale strach brát to dohromady s tím nosifolem. Jste tu některá, která bylinky kombinujete s doplňkem, který má napomoct přirozenému otěhotnění? Nevím, jestli bych neměla dobrat tu pětiměsíční kúru nosifolu a potom případně začít pít ten čaj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
16.3.17 06:52

@bonnefille jj. Mame jednu ofiko s neogi obedem a dalsi tyden mame spise oslavu v rodine, ale budu ve svatebnim. My mame svatbu v Karlovy studance a tam bychom se vsichni nevesli. Moje rodina je malinka jen moje mamka, ex manza a dve dcery, ale pritelova rodina je velika. A druha bude na Vysovine u pritele. Tak proto jsme zvolili tuto variantu. Asi blaznuvy, ale jinak se to nedalo.
Jinak ja beru Inofolic od 1.DC 2 sacky denne a k tomu jeste 1 tbl listovky, od 14.DC beru 2 tbl listovky a 1 sacek Inof.,je to levnejsi varianta. :lol:
Ja na bylinky moc nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.3.17 08:23

Holky, co je na tom pravdy? :lol: :D

Modelové měření ovulačním testem by mělo vypadat asi takto : ***den x ** kontrolní a vaše linie jsou přibližně stejně intenzivní, k ovulaci dojde následující den. Ideální den pro pokus o miminko. **** den x + 1** vaše linie je intenzivnější, než kontrolní. Den ovulace. Někdy již může být pozdě pro oplodnění vajíčka, ale o pokus to stojí. ** *** den x + 2**? kontrolní a vaše linie jsou stejně intenzivní, hladina LH klesá. V tomto cyklu jste pravděpodobně propásla to nejlepší období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.3.17 10:37

@kachnimama jakpak to ze dve svatby, jako jedna rodina a druha pratele? :) Jo uz vidim dalsi konverzaci… :-)

Příspěvek upraven 16.03.17 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.3.17 10:40

@Verukas to tezko rict. Nekde se pise sexovat v den ovu, nekde den pred a den po. Clovek je z toho uplne zblbly… To ze spermie vydrzi 5 dnu je vsedu stejmy, ale pry muzou byt pomalejsi nebo rychlejsi… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
16.3.17 12:07

@KatkaJL i tak se to dá podat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
16.3.17 12:10

@Verukas já jsem měla minule nejsilnější čárky v pondělí, ale dle UZ ovulka proběhla ve středu.
Nejde to říct obecně, jako někdo má cykly 28, někdo 35, a je to takhle v pořádku, tak i ovulky má každy jinak.
Já bych se tulila od pozitivního testu 3 dny, ale to je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.3.17 12:24

@kachnimama holky, jen doplním jeden důležitý poznatek. dle odborníků není vhodný sex každý den a to z toho důvodu, že spermie dozrávají cca 48 hodin a pokud dojde ke styku dříve, je kvalita té „druhé“ várky o dost horší. takže za mě optimální scénář, v den pozitivního testu ne (vajíčko nebylo uvolňeno) ale den po tom určitě ano (k uvolnění dochází nejčastěji za 12-36 hodin od vrcholu hladiny LH) a pokud poznáte, tak i den před pozitivním testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.3.17 12:40

@Žaludovka A proč ne v den pozitivního testu a den před pozitivním jo? Nějak to nechápu, pokud se tam má spermie udržet třeba i pět dní, tak by to nemělo v den pozitivního výsledku být na škodu, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.3.17 12:45

@bonnefille spíš jen z důvodu té pauzy 48hod. mezi styky. Ideální je souložit v den, kdy dojde k uvolnění vajíčka a pokud vycházíme z průměrného za 12-24 hod od pozitivního ovu testu, tak to vychází den po nejsilnější čárce :) a tím pádem i den před nejsilnějším testem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.3.17 13:16

Ahoj holky,
tak u nas porad nic… uz je to 14 mes a prijde mi to nekonecny.

S tou ovulaci: podle toho co jsem vsechno precetla, tak je to, jak pise Žaludovka.

Je tu nekdo, kdo se snazi pres rok? Zacinam uvazovat o laparoskopii. Pritel ma vysetreni spermii byl a dobry. :potlesk:
Ale do Caru se mu nechce… mysli si, ze to nejde, protoze na to moc myslime a ze kdyz nas zacnou jeste zkoumat doktori, takze to bude jeste horsi…
Jenze je jasny, ze jako chlap to citi jinak, ze nepotrebuje tak spechat. Uz jedno ditko mam, tak vim, co to obnasi… a pritel chce dve, jenze jestli to takhle pujde dal, zacinam mit pocit, ze k jednomu dojdeme, ale s tim druhym nam ujede timhle tempem vlak… :oops:

Mam se te laparoskopie bat? Byli jste tam nekdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.3.17 13:35

@Michelle2 já… byla jsem 2× a jde to :) nepříjemné je jen to nafouknuté břicho…jinak v pohodě. srach bych z toho neměla. PS: jestli jde o průchodnost vejcovodů, existuje neinvazivní metoda, tzv. Hysterosalpingografie, kdy pod rentgenem dochází ke vstřiku kontrastní látky a tím dochází k určení průchodnosti. Pokud jde ale třeba o podezření na endometriozu, to se bohužel jinak, než laparoskopicky, ověřit nedá…
a vítej :) určitě se i vám brzy zadaří…přítel má totiž asi pravdu. čím víc myslíš, tím spíš to nepůjde :) je to těžké, i já bojuji občas, ale jsem přesvědčená o tom, že se miminka dočkám a je jen otázkou kdy…takže hlídáme ovulaci, jíme vitamíny a zbytek je na tom drobečkovi, kdy bude chtít přijít ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.3.17 13:48

@Žaludovka Takže když byla předevčírem silnější čárka, jak ta kontrolní, cca v 5 hod. odpoledne, tak už došlo k ovulaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.3.17 14:13

@Žaludovka Jo ták, já jsem se lekla, že když nám to nevyšlo den před testem, ale v den testu (jako to střídání ob den), tak že to je zlé :D Už z toho propočítávání blbnu. Momentálně se mi zpozdila MS, měla jsem dostat včera nebo dnes a zatím nic. Pokud nedojde do neděle, budu testovat, ale vzhledem k tomu, že nemám absolutně žádné pocity, tak se spíš bojím, že přišel zas nějaký další zádrhel :zed: Já už bych si tak moc přála, aby to vyšlo. Ale věřím tomu, že až se tu potkáme zas za čas, tak se budeme smát nad tím, jak jsme tu stresovaly. Nám se to povede, já tomu věřím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.3.17 14:19

@Verukas pokud to bylo předevčírem, tak pokud jseš „běžná“ populace, tak ano, už došlo k ovulaci :) ale jsou samozřejmě výjimky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí