Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
21.3.17 10:02

@KatkaJL zkusim to vydrzet ale pri mym stesti ona prijde ???? kdyby me aspon ty prsa tak neboleli. Normálne mam pred menstruaci bulky v prsou a ted nic jen bolest. V podbrisku me bolelo tak tyden pred menstruaci to jsem se zas desila ze prijde mrska driv a prdlajs ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.3.17 21:03

Holky co máte zkušenost s ovulacnimi testy. Kdy je nejlepší testovat? Ráno?
Testuju už skoro týden a zatím pořád nic.. Doufám ze ovulaci vůbec mam… :nevim: co se dělá v případě že bych ji neměla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
21.3.17 22:51
@Minnies píše:
Holky co máte zkušenost s ovulacnimi testy. Kdy je nejlepší testovat? Ráno?
Testuju už skoro týden a zatím pořád nic.. Doufám ze ovulaci vůbec mam… :nevim: co se dělá v případě že bych ji neměla? :think:

Někde jsem četla že je lepší testovat až večer :nevim: Takže já testuje večer a čárky se ukazuji. Že prý se tenhle hormon uvolňuje během celého dne a večer by měla být nejvyšší koncentrace :nevim: ale těžko říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
21.3.17 22:52

@Minnies určitě ne ráno, to je nejnižší hodnota, lepší odpoledne ve stejnou hodinu.
Holky to tady řešíly o stránku dřív, tak popř. jukni.
Hodně štěstí, já budu testovat od zítřka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.3.17 22:56

@Minnies Ahojky, určitě netestuj ráno :) ráno můžeš mít dokonce i falešně pozitivní. Testuje se mezi 10 ranní až max 10 večerní hodinou. Před testem dvě hodiny NEPIJ. Je to hodně důležité. Stanov si hodinu, například 17 odpoledne a testuj v ní aspon týden, pokud svůj cyklus neznáš (např pokud ti neříká každý měsíc dr jak to vypadá s ovulkou a folíkama) hodně štěstí :kytka: a žádný strach, já testovala bez pravidel a měla jsem testy jako ty, takže k ničemu, jinak jsem v pořádku a co jsem začala chodit do caru tak aspon vím, že ta ovulace je vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.17 05:47

@Minnies Já jsem taky blbě testovala a myslela si, že ji vůbec nemám. A ejhle, ona přišla, jak jsem začala dobře testovat a v den, kdy bych ji už dávno nečekala. Jak píšou holky, testovat až mezi odpolednem a večerem. Člověk je z těch testů zblblý. Ovulační nesmíš ráno, těhotenské musíš ráno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.3.17 07:56

Ahaaa díky holky ja testovala vždy ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.17 10:34

Ahoj holky jsem napjatá jak kšandy u kalhot :lol: MS mám mít v pondělí a už teď jsem hrozně zvědavá, jestli dojde nebo se zadařilo :roll: nejradši bych se už testovala, ale zatím se držím :) mám děsný chutě, především na sladký v kombinaci se slaným, že se sama za sebe stydím, takže asi přijde mrška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.3.17 13:18

@TerHad jj taky o prvni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.3.17 13:23

@TerHad budu drzet pesticky aby neprisla. Zkus vydrzet netestovat. Ja jsem na zacatku mela pocity, ze se to urcite podarilo a testovala jako o zivot a hele neg. Tak jsem z toho byla zoufala. Ted testuju az kdyz mam zpozdeni delsi jak tri dny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.3.17 13:35

Holky ještě dotaz.. Jak moc jsou testy spolehlivý..? :/
Dneska jsem 15DC a zatím byly vždy negativní.. :( je možné že se ovulace ještě dostaví? Kdy ji máte vy? Tohle jsem u prvního vůbec neresila..povedla se nám hned na poprvé :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.3.17 14:31

@Minnies ted resim podobny problem. 16 DC jen dusik, i kdyz posle mych vypoctu uz mela byt ovulace, koupila jsem i jine testy a tam tez stejny vysledek. Mrkni davala jsem sem i fotku. Myslim ze muze i stres hodne udelat. Mozna mas jen ovu posunutou… Verim ze se dostaví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.3.17 15:08

@KatkaJL zatím se držím, abych netestovala a zbytečně nebyla zklamaná, zatím jsem po vysazení HA (10.2.) nedostala MS, ovu dle testů 13.3. takže se mi nejspíš posunul cyklus, takže nějak moc nedoufám a byla by to velká náhoda, že bych hned otěhotněla :)
@Minnies mě třeba v době kdy jsem si myslela že mám mít ovulaci, taky vyšly testy negativní, měla jsem posunutou ovulaci o 10 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.3.17 22:21

@TerHad @KatkaJL tak super holky dík. Ja právě nevim vůbec kdy ji mam ale uprostřed cyklu teda ne :D achjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
23.3.17 23:23

Ahojky,
Ja jsem jeste ted vecer delala ovu test, jsem 9.DC a uz je carka dost silna, tak uvidime jaka bude zitra a v sobotu. Ale ovulku jako takovou vidim na pondeli, tak budou muset spermici prezit. V pondeli uz to nepojistime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí