Snažilky září 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.18 15:58

Ahoj holky, tak mám dneska za sebou 3. inseminaci, a tak uvidíme. ;) Na testování je zatím času dost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
31.8.18 16:02

@Zdendulka1234 Držím palečky a přeju hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.18 18:11

Ahoj holky, ráda se k vám přidám!!! Snažíme se s přítelem krátce (cca 2 měsíce)…délku cyklu mívám 27 dní…ovulaci moc neřeším, prostě se snažíme co to jde a kdy se chce (většinou se chce hodně) :D beru tbl. Nosifol a přítel pije sáčky Folandrol. Od minulé MS ale cítím vaječníky a taky mě bolí záda v kříži, nikdy předtím jsem to takhle moc neměla, jakože opravdu každý den :nevim: a to beru ten Nosifol cca 3-4 měsíce…Předtím jsem měla Inofolic a tohle jsem u něj neměla…možná je to těmi tabletkami, nevím :roll: no každopádně mám dnes 3 dny zpoždění, ale tt negativní, zkoušela jsem si koupit i ten domácí krevní test a také mi vyšel negativní…podbříšek neustále cítím, tak nevím…včera jen pár minut špinění a od té doby opět nic…to už je asi hloupost čekat, že bych objevila //, že? K dr.jsem objednaná na příští čtvrtek…budu ráda za každou odpověď, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.9.18 12:38

@Terezice15 ja to mam dostat 22.9. Tak myslim ze testnu tak dva dny pred(u dcrry jsem mela jeden priznak a to zvysenou telesnou teplotu tak pokud budu mit zas 37,4 tak test zkusím) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.9.18 12:45

@Moon31 ahoj, dokud neni MS nadeje je… treba jsi mela oosunutou ovu a tim se ti i posune MS… delala jsi i dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
1.9.18 16:57

@Teddy 1 no já uvidím v pátek , to bych to měla dostat :zed: ve středu jdu na Gyndu na kontrolu , tak uvidíme co mi řekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
1.9.18 17:18

Ahojky holky ,ráda se k vám přidám :) měla jsem 2 ZT a jedno biochemko, pak následoval půl roční kolotoč, lítání po testech nikde nic nenašli, akorát manžel horší spermiogram ale říkali, ať to ještě jednou zkusíme, že se spermie často mění a kort když dobře otehotnim tak ať to ještě zkusíme :palec: tak mam po menzesu a včera mi ukázal digitální test ovulacni ,že je pozitivní a dnes taky akorát jsou ty čárky o dost silnější ta druhá tedy než včera ;) tak snad se zadari :D používáte taky clear blue testy ovulacni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
1.9.18 17:19
@Míša 7 píše:
Ahojky holky ,ráda se k vám přidám :) měla jsem 2 ZT a jedno biochemko, pak následoval půl roční kolotoč, lítání po testech nikde nic nenašli, akorát manžel horší spermiogram ale říkali, ať to ještě jednou zkusíme, že se spermie často mění a kort když dobře otehotnim tak ať to ještě zkusíme :palec: tak mam po menzesu a včera mi ukázal digitální test ovulacni ,že je pozitivní a dnes taky akorát jsou ty čárky o dost silnější ta druhá tedy než včera ;) tak snad se zadari :D používáte taky clear blue testy ovulacni?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.18 19:36

@Teddy 1 Ahojik, jj možné to je…každopádně MS stále nikde, v podbříšku mě pobolívá neustále, nevím…ráno tt negativní :roll: 6.9. jdu k doktorovi, jsem tam objednaná, tak mi aspoň řekne co a jak…a co ty? Taky se snažíte? :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.9.18 22:04

@Moon31 jj, ale zatim prvni mesic..pristi tyden bych mela mit ovu tak jsme zvedava…mame teda vyhodu ze mame sex 1 za tri dny nebo obden tak byhom ovu nemeli minout… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.9.18 00:39

@Teddy 1 tak to máme nastejno, tady jsme se snažili často, každý den nebo obden :D tak uvidíme! Tak přeji ať vám to brzo vyjde! Já četla hodně diskusí a spousta holek tam psalo, že měli pozitivní tt i třeba až po 14 dnech vynechání MS… Tak v to tak nějak taky doufám. Brala jsem antiko 10 let, takže cyklus pak strašně rozhozeny min.rok no a poslední půl rok už jsem měla MS pěkně pravidelnou, tak mě to právě udivilo, že najednou teď zatím nic… No, letos jsme dost cestovali, odpočívali, tak snad… :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.18 13:42

Ahojky, jelikož jsem i přes veškeré falešné naděje a příznakové nalhávání si opět 2DC, rozhodla jsem se připojit ke stejně doufajícím ( ne jenom potichu šmírovat :D ) A protože mi tady chybí víc šťastných konců, posílám nejakou tu energii - a když ne mně tak aspoň někomu jinému. Takže: V ZÁŘÍ TO VYJDE!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.9.18 13:53

Ahoj holky,muzu se k vam pridat?Snazime se uz skoro rok a pul a mam pocit,ze uz mi z toho tezce hrabe :zed: je mi 30,pritelovi 32,snazime se o prvni,MS pravidelne jak hodinky,ovulace nekolikrat vysledovana pomovi OVU testu na cca 13/14 DC,vyzkouseli jsme uz snad vsechno pres bylinky,vitaminy atd.Pritel spermiogram v norme,v poradku.Ja ted uz resim vse s doktorkou a posila me na laparoskopii,aby mi zkontrolovali pruchodnost vejcovodu a zda tam neni nejaky problem.Nikdy jsem zadny nemela,uz jsem z toho zoufala. :? Tomuhle postupu jsem se chtela vyhnout,ale uz nemam asi na vyber.Kazdej prichod MS me uplne oddelava psychicky,nevim uz jak to vyhodit z hlavy.Ale verim,ze psychika dela hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.18 14:31

Jo jo, ono se řekne psychika, ale jak se to jednou v té hlavě usadí, tak na to nejde nemyslet. A snadným neúspěšným pokusem je to horší. Na druhou stranu znám několik případů, že se mimčo povedlo přirozeně až ve chvíli, kdy už měli dohodnuté umělé oplodnění. Já osobně se bojím jakýchkoli zákroků, takže tě v tomhle chápu. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.9.18 14:45

@Brella jo jo i ja to cetla uz kolikrat,ze jim pak snad ze zoufalstvi hlava povoli ???? mozna to bude i po te laparo.No uvidime.Zvazovala jsem dva mesice,zda do toho jit.Ale jelikoz se stale nedari,tak si rikam,ze alespon budu vedet.Pritel uz vi,tak ted ja.A alespon se to bude kdyztak resit a nekam se treba posuneme uz konecne.Nekterym se po laparo povedlo pak hned,vicemene do 2 mesicu.Asi jak se to procisti(zpruchodni) nebo ta hlava povoli,kdyz reknou,ze je vse v poradku.Tezko rict.Nema nekdo s tim zkusenost tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí