Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já jak předtím čekala ty dvojcata, tak mi pak už hcg rostlo rychle ale i v den očekávané ms jsem měla test negativní, a to bych už čekala že by tam něco být mělo. Měla jsem ho pak pozitivní myslím až za tři dny. Takže nic není ztraceno ![]()
Já jsem u prvního těhotenství měla taky děsně nízké hladiny HCG… pořád jsem chodila na testy jestli je malý v pořádku. A TT jsem si tenkrát dělala až po týdnu od vynechání (nechápu, jak jsem to tenkrát mohla tak dlouho vydržet!!!). Myslím, že by mi to test ani dřív neukázal…
@Klaris23 v květnu mi bude 23 a tobě? Jinak ty už jedno dítě máš, viď? U nás to bude premiéra.
@klaryskaaa v dubnu 24. Jojo mam 3letačku
jinak myslite ze na test je brzo? Vsichni mi tvrdi ze je. Ale iu by mel byt videt aspoň duch ne
a ono furt nic
ciste bílý vcera
@Klaris23 Já doma už žádný nemám, tak se snažím vyhýbat lékárně
ale přemýšlím, že si ho dnes koupím a hned ráno testnu.. to bude 4 dny před MS, tak by to třeba něco ukázat mohlo? Já nevím.. nechci být zklamaná.
Holky dělala jsem si před chvilkou test… První foto testu z neděle a ten druhý je z dneška..
Trochu mám strach, že je to jen výkřik. A nevim jestli si hned dojít k doktorovi nebo počkat… Teď bych teoreticky byla jako v 5tt, takže toho zatím moc neuvidí, ale zas by mi mohl dát něco na udržení, když mi to 2× nevyšlo…
@Klaris23 no já to dostala teď v pátek a měla jsem to 2 dny velmi slabé a potom 2 dny opravdu skoro žádné špinění. Ale bylo to vsechno tmavé až černé, žádná čerstvá krev…
@votatera píše:
Holky dělala jsem si před chvilkou test… První foto testu z neděle a ten druhý je z dneška..
Omlouvám se, že vstupuju do diskuze, ale ten zelený test je ovulační ne TT, já osobně mám takovou čárku na ovulačním testu celý cyklus ![]()
@Fabienka píše:
Omlouvám se, že vstupuju do diskuze, ale ten zelený test je ovulační ne TT, já osobně mám takovou čárku na ovulačním testu celý cyklus
A to máš pozitivní ovu test i hned po skončení MS? Mě to totiž jakoby skončilo teď v neděli-pondělí…
@votatera je mi to líto, taky se mi jednou stalo, že jsem se přehmátla
a jinak já mám tento typ testu skoro pozitivní celý cyklus, je velmi citlivý - čárka mi naskočí hned po ms, ovulaci poznám, že je ta testovací čárka skoro černá. Držím palce, ať se brzy zadaří.
@votatera Nelamej hlavu ještě těhotná být můžeš spoustu holek testuje těhotenství ovu testama že odhalí tehu dřív než tt protože hcg a lh jsou si velmi podobné hormony takže pozitivní ovu test může začít možný tehu ale zas na 100% bych tomu taky nevěřila zkus tt.
Ahoj holky
tak ut 7 den spinim
dnes sem to nevydrzela a udelala si test… zase jen negativni
rada jak se zabavit a nemyslet na to??
![]()