Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmajulka přesně tak to beru
až to bude tak to bude. První rok jsem se fakt hroutila každý měsíc když dorazila ms. To jsem měla stavy
teď rok po tom potratu si spíš říkám, že je super že jsem zase zdravá a nemusím se rok courat zpátky po doktorech. Takhle to mělo být a já věřím že je to pro mě otevřená nová cesta ke zdravému miminku. A že vlastně ten největší dar na mě čeká v podobě zdravého miminka..
tobě též přeji hodně štěstí ![]()
Holky to přesně slýchávám já - jsi mladá, na to máš času dost. Jak jako času dost? Každá jsme jiná a hlavně každé začnou hodiny tikat jinak. Například já jsem dřív děti vůbec nechtěla ba naopak jsem je nenáviděla.. kolem 20 se to začalo lámat a od 21 let to je masakr.. letos mi bude 23 let a jsem strašně ráda, že se konečně snažíme. Mladá si rozhodně nepřijdu a naopak bych řekla, že jsem i vyspělejší, než většina lidí v mém věku. Diskotéky a tak mám za sebou a opravdu mě tohle už ani nebaví, raději bych už měnila ty plínky
![]()
Jinak já žádné příznaky nepociťuji, tak si myslím, že to nedopadlo ![]()
@klaryskaaa asi tak. My se teda snažíme 3 roky a ještě nic. Kdybych se měla začít snažit teprve kolem 30 let a třeba by mě čekal tenhle kolotoč vyšetření tak jsem ráda že jsem si to odbyla teď a že jsem na cestě k našemu miminku. Jakmile mi někdo řekne že jsem mladá tak se raději otočím a odcházím ![]()
@Zara.Ray já se přímo rozčiluju. Zaprvé nechápu, co mi kecají do života a zadruhé přeci musím na to být připravená hlavně já a ne oni.. ![]()
Já se vždycky oháním tím, že není vůbec sranda v dnešní době otěhotnět… kupříkladu moje mamka byla hodně proti, když se o tom dozvěděla, že se snažíme a byla opravdu hnusná, ale pak se přišlo na ty moje cysty a jiné věci a ihned otočila.. člověk hned otočí, když vidí, že to nebude tak růžové, jak si to všichni malujeme. ![]()
Holky ja mam uplne nutkani si udelat test…ale mam obavy ze bude negativni…
No ale nadeje tu snad jeste je dokud nemam MS…doufam ze neprijde.. ![]()
Teda holky reknu vám vtip. Včera na mě chlap kdy že jsi měla ty evoluční dny
no já se málem pocurala smíchy ![]()
Holky, počítala jste některá kolik ste utratila za testy? TT i OT??
to je neskutečné..snad skoro celou výplatu
@Zara.Ray tu jsem mela 24 cca a dostat to mam za 8dnu neni to pozdě