Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Market777 no kolikrát si říkám že chlapi jsou ještě horší
a ještě horší slepice než my
![]()
@Klaris23 @Zara.Ray Joo já se taky snažím myslet pozitivně…já už jsem jak de*il pořád na sobě hledám přiznaky no a zkouším prsa či mně nebolí no jako mazec ![]()
Ja to samé @Market777 prsa mam napla, v podbřišku mi boli jako by měla dojít každou minutu Ms, nafoukla, hubu jak pubertak bud si to vsugerovavam nebo nám
@Market777 no za sebe můžu říct že mám docela brutální pms takže až se nic z toho nebude dít, co vše mám běžně před ms tak teprve budu vědět že to vyšlo.. ![]()
@Klaris23 Neboj držím ti palce musí to vyjíta netestuj se brzo zbytečně…počkej na dobu kdy bys měla dostat MS ![]()
@Market777 je to těžký vydržet ???? ale budu muset počkat 9 dnu
@Klaris23 Já právě prsa napla nemám ale mám citlivé bradavky to jsem zjistila když sem brnkla nechtěněně podprdou do bradavky
a cítím se nafouklá ale nevím no snad to vyjde
@Market777 jenom teda co mě zaráží..
tak pár dní po ovulaci, většinou tak dva dny po ní, mě už začínají bolet prsa a to až do ms.. Tak nevím jestli me třeba ten pms nechytá nějak brzy..
máš to taky Tak?
@Klaris23 Je to ku*evsky těžky vydržet
znám to já mě už taky cuká že bych si ho udělala ale ne dřív než by mrcha měla přijít páč bych pak byla zklamaná
@Zara.Ray Ty popravdě já před MS mě jen pnou a bolí prsa a bolí břicho strašně a jinak tak nic..Ale po ovulaci vše oka
@Market777 @Klaris23 jojo je to dlouhá doba..
úplně na palici ![]()
@Market777 no bolest břicha mám tak 2 dny pred ms.. Ale ty prsa. To je neskutečně diskomfort
mě bolej třeba 13 dní..
@Zara.Ray Ale víš co? Tohle mi dělalo i před prvním těhu nevím či to mám vsugerované ale normalně podvědomně zadržuju moč…to mi dělalo i předtím já nevím nechci být za blázna možná to mám fakt vsugerované ale já nevím jak kdybych věděla že těhotná jsem
ženská intuice a nebo už blbnu ale zatím příznaky nemám no sem zvědavá ![]()